Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet sistemleri Türkiye’nin çok gerisinde hastaneleri çok kötü sağlık sektörü bitmiş halde Türkiye’de gözünü sevem şehir hastaneleri var pırıl pırıl son teknoloji buradaki serum bağlama istasyonu bile 20 yıl önceki gibi ve bir sürü özel var Türkiye’de iyiki de varmış.burada görmedim çok sıkıntılı ki büyük şehirde yaşıyorum amaaan Avrupa’nın adı var

Kullansaydın keşke bende kullanıyorum şuan gebelik varsa inşallah tutunmasına yardımcı olacak
İğne olduğum icin ayni sekilde doktorum duphaston dedi canım
Hafif kanama alani oluşmuş fazla değilmiş cok şükür. Progestron yerine duphaston daha etkili onu kullandik zaten sende gebelik öncesi korkma sakın dedi
Tam anlamiyla keseyi de gördük çok şükür

Hsg umut oldu ondan olmamasına bu kadar üzüldüm sanırım. Aklından çıkardığın ay olcak diye bir şeye de inanmıyorum ben. Bu kadar isteyip uğraşım emek verdiğim bir şey aklımdan nasıl çıkabilir güya bu ay çok rahattım sadece hsg çekildim şükür temiz de çıktı ama hüsran.. Sen bu ay ne yapıcaksın canım. Artık ne denesem diye düşünmek bile yordu

Koşun koşun sonucum 40 cikmis kızlar
Ayyyyy canımmmm imzaniiii yerim seninnnn çok ama çok tebrik ederimm..bak gördünmuu ben dün nededim sana testlerine göre 40 -50 civarı diye sallamadimmi ?

Eveeet kizlaaaaar gebelik testlerine bakılarak itina ile HCG değeri yorumlanir.. isteyen bana yazabilir efem..

Bu benim testim . Gün ortasında bata 6 gün varken ne dersiniz

Eklentiler

• 98E5C3D1-9CC9-4B3A-865F-A804FA4C52E8.webp
    44 KB · Görüntüleme: 66
Allah iyiliğini versin kiz güldürdün beni içine mi doğdu de helee

Tabiilki olacak canım .. kafanı dinlendir ama uğra bugün bir ara çünkü bir topik acicamda sende belki nebilim morel ve motivasyon olur
Kız güya uğramıcam buralara dedim ama bağımlı olmuşum giriyorum hala topiğini görmedim henüz bakayım hemen

Hsg yapıldıktan sonraki 2. Ayda gebelikler özellikle artıyor, 6. Aya kadar şansımız yüksek. Buraya ara vermek iyi gelebilir. Hatta kısa bir tatil de olabilir. Çok fazla stres yapıyoruz hepimiz
Stresi yenmeyi bir öğrenebilsek.. Şuan için tek yendiğim erken testler yapmamak bat günü ak kara ortaya çıkıyor öncesinden ağlayıp üzülmüyorum en azından

bu gıdışle gelecek gıbıyız hafıf reglı sancım var ama bata daha var
Canım benim inşallah eylül anneleri grubuna atanırsın burdan Belki bana şans getirir diye ben açmak istedim biraz daha ciddiye alıyım işi diye

yok yok burası kovid sonrası kafayı yedi önce ırkçı doktora denk gelmessen çok süper.. aman kalsın Turke hastaneleri ben Annecimi istanbulda bir prf.doktor hatası yüzünden kaybettim.

Evet dün verdim daha bugün çıktı canim yarin sabahtan gidip rica edicem
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla sıhhatle tamamına ersin inşallah bence bugün hastanede verin, iki kat artışı bugünden itibaren başlatın. Hatta beraberinde progesteron da baktırabilirseniz süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…