Evet sistemleri Türkiye’nin çok gerisinde hastaneleri çok kötü sağlık sektörü bitmiş haldeAvustralya da kafayı yemiş dün dün haberlerde gösterdi ebe olan kadın erken doğum yapıyor banyoda ambulans gelemeyiz demiş bebek doğmuş soluk almıyor dediler başınızın çaresine bakın demişler kadın prematüre bebeğine sunii teneffüs yapmış hastaneye gidene kadar arabayla gitmiş oğlunu kurtardı doğum yapmış kadın kendini unuttu bebeğini kurtarmaya çalıştı çok şükür başardı soruşturma açıldı ambulans sorumlularına ona gelemeyiz diyenlerin başı belada.. Böyle bir ülkede insan korkuyor başına böyle birşey gelirse diyelanet kovid bahanesiyle etmedikleri şey kalmadı
İğne olduğum icin ayni sekilde doktorum duphaston dedi canımKullansaydın keşke bende kullanıyorum şuan gebelik varsa inşallah tutunmasına yardımcı olacak
bariz cızgı varTestin en son hali bu
Hsg umut oldu ondan olmamasına bu kadar üzüldüm sanırım. Aklından çıkardığın ay olcak diye bir şeye de inanmıyorum ben. Bu kadar isteyip uğraşım emek verdiğim bir şey aklımdan nasıl çıkabilirAh canım o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı hafta hsg çekilmiştik bu ay benim de olmadı malesefelimizde olmayan şeyler için kendimizi üzüyoruz yorgunuz tabi ki ama Allah emeklerimizi görüyor. Biz gayret göstermeye devam edeceğiz. Bizimki de kısa süreli yas dönemi aslında ağlamak kötü değil içimizi ferahlatıyoruz
Ayyyyy canımmmm imzaniiii yerim seninnnn çok ama çok tebrik ederimm..Koşun koşun sonucum 40 cikmis kızlar
Aslında fotoğraf bende çok net gözüküyor. Maalesef 1 çizgiFoto çok net değil.. sen bişey goremiyormusun?
gebelık testı yapıp atarmısın bence gebesınKızlar bugun adet tarihim normalde adet olmadm ovulasyon testimi yaptım kıpkırmızı çıkıyor anlayan var mı ben anlayamadm
Aminn hepimize inşallahhYaa okuyunca kötü oldum. Rabbim tez zamanda sağlıkla versin inş.
Bu benim testim . Gün ortasında bata 6 gün varkenAyyyyy canımmmm imzaniiii yerim seninnnn çok ama çok tebrik ederimm..bak gördünmuu ben dün nededim sana testlerine göre 40 -50 civarı diye sallamadimmi ?
Eveeet kizlaaaaar gebelik testlerine bakılarak itina ile HCG değeri yorumlanir.. isteyen bana yazabilir efem..
Allah iyiliğini versin kiz güldürdün beniAyyyyy canımmmm imzaniiii yerim seninnnn çok ama çok tebrik ederimm..bak gördünmuu ben dün nededim sana testlerine göre 40 -50 civarı diye sallamadimmi ?
Eveeet kizlaaaaar gebelik testlerine bakılarak itina ile HCG değeri yorumlanir.. isteyen bana yazabilir efem..
Kız güya uğramıcam buralara dedim ama bağımlı olmuşum giriyorum halaTabiilki olacak canım .. kafanı dinlendir ama uğra bugün bir ara çünkü bir topik acicamda sende belki nebilim morel ve motivasyon olur
bu gıdışle gelecek gıbıyız hafıf reglı sancım var ama bata daha varDuyuruu
Kızlar ben şubat gebelik planlayanlar konusu açtım. Katılmak isteyen olursa buyrunuz
Stresi yenmeyi bir öğrenebilsek.. Şuan için tek yendiğim erken testler yapmamak bat günü ak kara ortaya çıkıyor öncesinden ağlayıp üzülmüyorum en azındanHsg yapıldıktan sonraki 2. Ayda gebelikler özellikle artıyor, 6. Aya kadar şansımız yüksek. Buraya ara vermek iyi gelebilir. Hatta kısa bir tatil de olabilir. Çok fazla stres yapıyoruz hepimiz
Canım benim inşallah eylül anneleri grubuna atanırsın burdanbu gıdışle gelecek gıbıyız hafıf reglı sancım var ama bata daha var
geldı kuzum, sabah 6da yarı goz kapalı da olsa yaptım :) tertemız valla golge bıle yok.Amiin amiin papatyam❤ sen ne yaptın erken gebelik testlerin geldi mi?
buldum hayırlı olsun yazdım sana oradanCanım benim inşallah eylül anneleri grubuna atanırsın burdanBelki bana şans getirir diye ben açmak istedim biraz daha ciddiye alıyım işi diye
Gördüm kuşum teşekkür ederimbuldum hayırlı olsun yazdım sana oradan
yok yok burası kovid sonrası kafayı yedi önce ırkçı doktora denk gelmessen çok süper.. aman kalsın Turke hastaneleri ben Annecimi istanbulda bir prf.doktor hatası yüzünden kaybettim.Evet sistemleri Türkiye’nin çok gerisinde hastaneleri çok kötü sağlık sektörü bitmiş haldeTürkiye’de gözünü sevem şehir hastaneleri var pırıl pırıl son teknoloji buradaki serum bağlama istasyonu bile 20 yıl önceki gibi ve bir sürü özel var Türkiye’de iyiki de varmış.burada görmedim çok sıkıntılı ki büyük şehirde yaşıyorum amaaan Avrupa’nın adı var
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla sıhhatle tamamına ersin inşallahEvet dün verdim daha bugün çıktı canim yarin sabahtan gidip rica edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?