Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 12 ve 18 cikmisti önceki aylarda malesef kötü sonuclandigi için yapmaya korkuyorum. İnş sizin güzel sonuclanir
2 ay önce 75 le öğrenmiştim,geçen ay da 25 le ikiside kimyasalla sonuçlandı , ben hem korkuyorum hemde kendimi kaptirmamaya çalışıyorum, seni çok iyi anlıyorum, bende bu defa tek fark 3-4 gündür devam eden çok hafif lekelenme , belki bu defa tutunur diye bir yanım hem dua hem umut icinde

Sagolasin canim sabah aç karna diye biliyorum o yüzden yarın sabahtan gitmeyi düşündüm benn eğer yarın ki sonuç da düzenli artarsa kese görünene kadar ancak giderim doktora da

geldı kuzum, sabah 6da yarı goz kapalı da olsa yaptım :) tertemız valla golge bıle yok.
şubata kaycam bır kac gune
karnım agrıyor zaten
Ben bazen eşime diyorum testi sana yapsam silik olsa bile çıkar ben aylardır yap yap tertemiz bir negatif alıyorum testlerin garezi bize sanırım

Stresi yenmeyi bir öğrenebilsek.. Şuan için tek yendiğim erken testler yapmamak bat günü ak kara ortaya çıkıyor öncesinden ağlayıp üzülmüyorum en azından
Ben de artık erken test yapmıyorum zaten yapsam da inanmıyorum ki sonuca bu stresi nasıl yenebiliriz nasıl takmamayı öğreniriz bilmiyorum tek bildiğim şey bu stresin ne bize ne de olacak bir gebeliğe iyi gelmemesi en azından bu forumda insan yalnız olmdığını görüyor.

Benimde 3 defa kimyasal oldu. İnş bu sefer olumlu olarak sonuçlanır ikimiz içinde. Tutunması için Protestan kullansam mi acaba diye düşünüyorum siz kullanıyo musunuz?

Kesinlikle bilmiyorum.. Akışa bırakamıyorum ki.. Müdahaleyle de olacak şey değil en büyük duam ne vesile edecekse onu çıkarsın karşımıza.. Bu ay soğan küründen yana denemek istiyorum şansımı geçen sene kullanmıştım 1 ay bir zararı olmamıştı. İçimden bi ses soğan kürü uygula kistine iyi gelcek dyo inşallah bi gün iyice vücudumun dengesini bozmam

Çok ilginç, ben de bata 6 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugün de vücut ısım artmaya başlayınca şüphelendim acaba yerleşme bugün oldu da kanda o yüzden mi çıkmadı diye.

Benimde 3 defa kimyasal oldu. İnş bu sefer olumlu olarak sonuçlanır ikimiz içinde. Tutunması için Protestan kullansam mi acaba diye düşünüyorum siz kullanıyo musunuz?
doktoruna danış onu canım kafana göre bir şey kullanma

Doktorum değer henüz çok yeni 25 in üstünü bı görmemiz gerek dedi, şu noktada corasprin ve folik asite devam et dedi, lekelenmem var desem de ,kullan zaten düşecek bir bebeği tutamayiz dedi, yarın tekrar gidicem ,kan tahliline filan bakacak, belki yarın verir bilmiyorum orasını ama şuan kullanmiyorum

İnşallah bu sefer bebeğiniz sağlıkla sizinle olur vücudun hamile kalabilmesi çok iyi ama neden tutamıyor onun araştırılması gerekli sanırım. Ne diyor doktor canım

Kistini varsa tekrarlayın tabiiki soğan kürünü. Kistinizin olduğu bölgeye sülük de tutturabilirsiniz. Hacamat yapan birine danışın ama öncesinde. Kist ağrı yapıyormuki?

İnşallah bu sefer bebeğiniz sağlıkla sizinle olur vücudun hamile kalabilmesi çok iyi ama neden tutamıyor onun araştırılması gerekli sanırım. Ne diyor doktor canım
Canım zaten bizim nedensiz infertilite idi.. 2 yıldır bu son 3 aya kadar hiç gebelik elde edemedik. Pihtilasmayla alakalı genetik test yaptırmıştım ,orda heterozigot bir gen çıkmıştı, kesin bundan diyemeyiz ama bu ay corasprin deneyelim bi bakalım dedi , onu kullandım farklı olarak.. umarım bu kez tutunur

Bende pazartesiye kadar bekleyim çizgi netlesirse doktora gideyim o zaman. Artık duruma göre bi yol çizilir. Sizin kimyasal sebebi olarak bisey soyledimi doktorunuz

Bende pazartesiye kadar bekleyim çizgi netlesirse doktora gideyim o zaman. Artık duruma göre bi yol çizilir. Sizin kimyasal sebebi olarak bisey soyledimi doktorunuz
Seni takip eden bir doktorun varsa daha önce kimyasal da olduğu için ertelemeden git istersen.. net bişey söylemedi bana

Çok ilginç, ben de bata 6 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugün de vücut ısım artmaya başlayınca şüphelendim acaba yerleşme bugün oldu da kanda o yüzden mi çıkmadı diye.
Geç yumurtlama geç döllenme de olabiliyormuş benim hcg değerim de düşük haftasına göre, ama artışı düzenli ve progesteronum da iyi olduğu için içim rahat Doktora da haftaya gideceğim daha hiç gitmedim. 7 hf olmuş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…