- 6 Mart 2021
- 124
- 59
- 48
Kızımda bat dan 5 gün önce öğrenip hemen başlatmıştı doktor ama dediğiniz gibi pazartesi gideyim de ona göre kullaniyimdoktoruna danış onu canım kafana göre bir şey kullanma
kuzum bu arada hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bizim içinde dua edersenAa oylr olduğunu bilmiyordum canim ama Her şekilde yarin gidicem
Ben korkarım öyle şeylerden hiç daha önce yaptırmadımKistini varsa tekrarlayın tabiiki soğan kürünü. Kistinizin olduğu bölgeye sülük de tutturabilirsiniz. Hacamat yapan birine danışın ama öncesinde. Kist ağrı yapıyormuki?
Cnm sagol, adetim basladi zaten. Iş yerinden aradilar o sirada, 4yil önce aldigim unvanin atamasini bugun yapmislar, hayirli olsunmus, biraz guc olmus (torpilim olmadigi icin) ama tam zamaninda almismisim!!!! Aglasam mi sovsem mi bilemedim. Tsk edip kapattim. Mobingin Allahini yaptiniz, depresyonun anksiyetinin dibine soktunuz soktunuz cikardiniz, emegimi iliklerime kadar somurdunuz, onurumu ayaklariniz altinda cignediniz, tam zamaniymis. Gecen yillarimin bile farkina varamadim. Hep şu sorun cozulsun, şu iş bitsin, bana nasil bunu yaparlar, bu nasil olur, unvani alayim rahat birakirlar dedikce, her basamakta daha da sertlestiler. Calisan ve durust insana tahammulu yok bizim memleketteki yoneticilerin. Sistem bunun uzerine kurulu. Esim isten atildi, dindar bile degiliz dusun, muslumaniz o kadar (esim sadece cumaya gider), hicbir ilgimiz yok, tam 3,5 yil sonra işe döndü, yanlislik olmus. Ise dondukten sonra ben hastalandim, ameliyat oldum filan. Sonra o hastalandi. O 3,5 yil butun omrumuzu yedi bitirdi zaten.Yinede adete kadar herzaman bir umut vardır.. herşeyin hayırlısı.. Allah'ın izniyle listede hamile olmayan kalmayacak insaAllah
Ozaman kalp atışını da duyarsınız inşallahGeç yumurtlama geç döllenme de olabiliyormuşbenim hcg değerim de düşük haftasına göre, ama artışı düzenli ve progesteronum da iyi olduğu için içim rahat Doktora da haftaya gideceğim daha hiç gitmedim. 7 hf olmuş olacak
Aslında takip eden doktor yok akışına bırakmıştık biraz daha ilerlesin de gidicem inşSeni takip eden bir doktorun varsa daha önce kimyasal da olduğu için ertelemeden git istersen.. net bişey söylemedi bana
SEN IYICE YAT UZAN DINLEN CANIM,Doktorum değer henüz çok yeni 25 in üstünü bı görmemiz gerek dedi, şu noktada corasprin ve folik asite devam et dedi, lekelenmem var desem de ,kullan zaten düşecek bir bebeği tutamayiz dedi, yarın tekrar gidicem ,kan tahliline filan bakacak, belki yarın verir bilmiyorum orasını ama şuan kullanmiyorum
Hayırlısı olsun canım, inşallah sağlıkla ilerlesinAslında takip eden doktor yok akışına bırakmıştık biraz daha ilerlesin de gidicem inş
Öyle bir şansım yok ki, sabah 7 de evden cikiyorum akşam 7 de dönüyorum, 8-18 çalışıyorum normalde 2 saatte yola gidiyor işte kriz yani hayat tempomSEN IYICE YAT UZAN DINLEN CANIM,
Aynı tempo bendede var cnaım hatta daha fazlası.6da kalk ıse gel aksam 8.8.30 evdeyım.Öyle bir şansım yok ki, sabah 7 de evden cikiyorum akşam 7 de dönüyorum, 8-18 çalışıyorum normalde 2 saatte yola gidiyor işte kriz yani hayat tempom
Masa başı iş olduğu için fiziksel bı yorgunluk çok olmuyor, Yaradan nasip edecekse bı şekilde tutunur , nasipte yoksa aylarca yatsak boş, inşallah nasibimizde vardır. Hiç birimizin kucağı boş kalmasınAynı tempo bendede var cnaım hatta daha fazlası.6da kalk ıse gel aksam 8.8.30 evdeyım.
ozaman cok yormamaya calıs kendını ınsallaahhh bır sorun olmaz
Çoğu zaman kist engel olabiliyor daha doğrusu gebelik geç oluşuyor. Her kist için geçerli değil tabii bu. Kisti kaybolur kaybolmaz gebelik elde edenler var. Kistiniz çok küçükmüş ağrı yapmaması normal. Benimki 3cm di patladı gitti ama hala ağrısı devam ediyor. Bu arada sülük ve hacamattan korkmayın, işin ehli birini bulun yeterBen korkarım öyle şeylerden hiç daha önce yaptırmadımama valla ara tatilde iyi bir hoca bulabilirsek (bu işi öyle parayla yapan üfürükçülerden değil) gitmek istiyorum. Eşim saçmalama diyo ama denemediğim şey kalmasın istiyorum kistim sağ yumurtalıkta 1.8 mm lik bşey ne kisti olduğu doktorlar tarafından onaylanmadı henüz ağrı vs yapmıyor ama o mu engel oluyor bilmiyorum ki
Bu arada bata 4 gün kaldığı zaman progesterona da baktırmış mıydınız? Benimki 15 çıktı.Geç yumurtlama geç döllenme de olabiliyormuşbenim hcg değerim de düşük haftasına göre, ama artışı düzenli ve progesteronum da iyi olduğu için içim rahat Doktora da haftaya gideceğim daha hiç gitmedim. 7 hf olmuş olacak
İnşallahh tutunsun sağlıklaCanım zaten bizim nedensiz infertilite idi.. 2 yıldır bu son 3 aya kadar hiç gebelik elde edemedik. Pihtilasmayla alakalı genetik test yaptırmıştım ,orda heterozigot bir gen çıkmıştı, kesin bundan diyemeyiz ama bu ay corasprin deneyelim bi bakalım dedi , onu kullandım farklı olarak.. umarım bu kez tutunur
İnşallah soğan kürüyle kaybolup giderr bu ayÇoğu zaman kist engel olabiliyor daha doğrusu gebelik geç oluşuyor. Her kist için geçerli değil tabii bu. Kisti kaybolur kaybolmaz gebelik elde edenler var. Kistiniz çok küçükmüş ağrı yapmaması normal. Benimki 3cm di patladı gitti ama hala ağrısı devam ediyor. Bu arada sülük ve hacamattan korkmayın, işin ehli birini bulun yeter
uzuldumyok yok burası kovid sonrası kafayı yedi önce ırkçı doktora denk gelmessen çok süper.. aman kalsın Turke hastaneleri ben Annecimi istanbulda bir prf.doktor hatası yüzünden kayb
Aslında hiç bişey,ben hep sağlıklı beslenmeye özen gösteren biriyim , o şekilde devam ettim hep , bı tek bu ay corasprin kullanıyorum,bide eşim proxeed diye bir takviye kullandı , ileri hızlı sperm sayısını artırmak için , kendisi sigara tüketen birisi cunkuİnşallahh tutunsun sağlıkla2 yıldır son 3 aya kadar hiç gebelik olmadı demişsin. Peki kimyasal olsa bile o aylar neler kullandın denedin canım
bnde aynı canım masa basındayım ama beyın yorgunlugu ıste yıne buna sukurMasa başı iş olduğu için fiziksel bı yorgunluk çok olmuyor, Yaradan nasip edecekse bı şekilde tutunur , nasipte yoksa aylarca yatsak boş, inşallah nasibimizde vardır. Hiç birimizin kucağı boş kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?