- 6 Aralık 2021
- 285
- 312
- 23
Anladım canım ne güzel sağlıklı beslenebiliyorsun devamlılık yok ben de bırakıyorum hemenAslında hiç bişey,ben hep sağlıklı beslenmeye özen gösteren biriyim , o şekilde devam ettim hep , bı tek bu ay corasprin kullanıyorum,bide eşim proxeed diye bir takviye kullandı , ileri hızlı sperm sayısını artırmak için , kendisi sigara tüketen birisi cunku
burda herşey bedava kan testilerin estetik dışında yapılan amaliyat sezeryan hastane yatışı tek cent ödemiyorsun.. ama kovid olduktan beri hastaneye kabul kapalı aile hekimine bile gitmeden araman lazımuzuldum
Yok baktırmadım, baktırmam gerektiğini bilmiyordum. İlk hcg 44 geldi doktoruma söyledim. O da 2 gün sonra jel hcg hem progesteron baktır dedi. Progesteron 33 hcg 100 geldiBu arada bata 4 gün kaldığı zaman progesterona da baktırmış mıydınız? Benimki 15 çıktı.
Cok güzel artmis hcg masallahYok baktırmadım, baktırmam gerektiğini bilmiyordum. İlk hcg 44 geldi doktoruma söyledim. O da 2 gün sonra jel hcg hem progesteron baktır dedi. Progesteron 33 hcg 100 geldi
Kesinlikle öyle ben 2 yıl olunca artık tedaviye başlarız diye eşimle konuşmaya başlamıştım,bu kimyasallar olunca dedim herhalde bu bı işaret biraz daha bekleyelim, bakalım sonrası nasıl olacak.. hepimizin gönlüne göre olsun herşey inşallahAnladım canım ne güzel sağlıklı beslenebiliyorsun devamlılık yok ben de bırakıyorum hemen1 yıldır hiç bir şekilde gebelik oluşmayınca sanki hiç kalamıcakmışım gibi hissetmeye başladım. Ama tabi Allahtan umut kesilmez, yeter ki ol desin..
Kesinlikle vücudun hamile kalabilmesi bile bir adım benceKesinlikle öyle ben 2 yıl olunca artık tedaviye başlarız diye eşimle konuşmaya başlamıştım,bu kimyasallar olunca dedim herhalde bu bı işaret biraz daha bekleyelim, bakalım sonrası nasıl olacak.. hepimizin gönlüne göre olsun herşey inşallah
Canimi sıkma canım.bende bu ay çekildim hsg. Bende ümit ediyorum ama nasip tabikii. Adet günun değiştimi canım. Benim CMT gününden beri beyaz akıntım var bat 19 ocakHsg umut oldu ondan olmamasına bu kadar üzüldüm sanırım. Aklından çıkardığın ay olcak diye bir şeye de inanmıyorum ben. Bu kadar isteyip uğraşım emek verdiğim bir şey aklımdan nasıl çıkabilirgüya bu ay çok rahattım sadece hsg çekildim şükür temiz de çıktı ama hüsran.. Sen bu ay ne yapıcaksın canım. Artık ne denesem diye düşünmek bile yordu
Hey maşallah inşallah katlanarak artar ben sana topigin hayırlı geldi demiştim bakYok canim yapmadm kan sonucu 40 cikti
Benim daha silikti diyebilirim inşallah bebistir
Ekliyorum canim hosgeldin
Kiz koş test yap hemencik
Iyiyim biraz da canim boğazlarım tahriş oldu işte yemek yiyemiyorum sen nasilsinGeçmiş olsun canım nasilsin
Hepimiz böyle sikintilar yaşıyoruz inanın... Dünya imtihan dünyası dedikleri okadar doğru ki ....Cnm sagol, adetim basladi zaten. Iş yerinden aradilar o sirada, 4yil önce aldigim unvanin atamasini bugun yapmislar, hayirli olsunmus, biraz guc olmus (torpilim olmadigi icin) ama tam zamaninda almismisim!!!! Aglasam mi sovsem mi bilemedim. Tsk edip kapattim. Mobingin Allahini yaptiniz, depresyonun anksiyetinin dibine soktunuz soktunuz cikardiniz, emegimi iliklerime kadar somurdunuz, onurumu ayaklariniz altinda cignediniz, tam zamaniymis. Gecen yillarimin bile farkina varamadim. Hep şu sorun cozulsun, şu iş bitsin, bana nasil bunu yaparlar, bu nasil olur, unvani alayim rahat birakirlar dedikce, her basamakta daha da sertlestiler. Calisan ve durust insana tahammulu yok bizim memleketteki yoneticilerin. Sistem bunun uzerine kurulu. Esim isten atildi, dindar bile degiliz dusun, muslumaniz o kadar (esim sadece cumaya gider), hicbir ilgimiz yok, tam 3,5 yil sonra işe döndü, yanlislik olmus. Ise dondukten sonra ben hastalandim, ameliyat oldum filan. Sonra o hastalandi. O 3,5 yil butun omrumuzu yedi bitirdi zaten.
Baba teroru ayri, kaynana teroru ayri, is yeri teroru ayri. 11 yillik evliyim, 17 yildir kendi ayaklarim uzerinde duruyorum, 39 yasindayim. Bi cacik anlamadim, yol bittiBir evladim var, Allah ona saglikli uzun omur versin. O bu hayatta yalniz kalmasin, bir kardesi olsun, biz de yeniden hayata sarilalim dort elle diye yola ciktim, ama gec kaldim
Hepiniz icin dua ettim, Rabbim bekletmesin, en kisa zamanda nasip etsin hepinize. Baskalari yuzunden hayati kendinize zehir etmeyin. Hepiniz cok guclusunuz
Daha 4 gün yok muydu? Belki daha erkendir test içingeldı kuzum, sabah 6da yarı goz kapalı da olsa yaptım :) tertemız valla golge bıle yok.
şubata kaycam bır kac gune
karnım agrıyor zaten
Sağol canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun bir daha olmaz umarım
Adet tarihimden 1 gün sonra oldum kuzum hsg den değil ama normalde de bir iki oynayabiliyo. Hadi inşalllah senin pozitif haberlerini bekliyorummmCanimi sıkma canım.bende bu ay çekildim hsg. Bende ümit ediyorum ama nasip tabikii. Adet günun değiştimi canım. Benim CMT gününden beri beyaz akıntım var bat 19 ocak
Adetinizin kacinci günü pik görüldü? Siz de benim gibi erken yumurtluyorsunuz sanirim.Benim 18-19gini olcak. CMT gününden beri beyaz akıntım var hafif göğüs acısı oluyo. Fakat bu ay benim biraz farklı oldum 3unde pik görüldü 4 hsg çekildim 5te ilişki olabildi. O yüzden pek emin olamıyorum..
bakalım kuşum 15 yada 16ocakta olmam lazım ama regl agrım var olursa surprız olurDaha 4 gün yok muydu? Belki daha erkendir test için
İyi canım bekloyorum aynıyım akıntım.devam ediyor erkenmi adet olcam diye bakiyorumIyiyim biraz da canim boğazlarım tahriş oldu işte yemek yiyemiyorum sen nasilsin
Dongum 28gun Canım iki ay ovu takip yaptım onuncu günü yumurtladim. Bu ay hsg cekilcektim Pzt günü kanda pik görüldü 11.gunumdu..sali hsg çekildim Çarşamba ilişki olabildi. CMT beyaz akıntım başladı. Bilemedim canimAdetinizin kacinci günü pik görüldü? Siz de benim gibi erken yumurtluyorsunuz sanirim.
Canım adet ağrısıyla gebelik öğrenen çok var adete de varmış daha o yüzden ağrılara pek takılma. Olursa çok seviniriz olmazsa bi dahaki aya ümitleniriz bizler için böyle canını sıkma❤bakalım kuşum 15 yada 16ocakta olmam lazım ama regl agrım var olursa surprız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?