Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım ne güzel sağlıklı beslenebiliyorsun devamlılık yok ben de bırakıyorum hemen 1 yıldır hiç bir şekilde gebelik oluşmayınca sanki hiç kalamıcakmışım gibi hissetmeye başladım. Ama tabi Allahtan umut kesilmez, yeter ki ol desin..

Kesinlikle öyle ben 2 yıl olunca artık tedaviye başlarız diye eşimle konuşmaya başlamıştım,bu kimyasallar olunca dedim herhalde bu bı işaret biraz daha bekleyelim, bakalım sonrası nasıl olacak.. hepimizin gönlüne göre olsun herşey inşallah

Kesinlikle vücudun hamile kalabilmesi bile bir adım bence inşallah sağlıkla tutunsun minnak bol su içip dinlenin

Reactions: kgm
Canimi sıkma canım.bende bu ay çekildim hsg. Bende ümit ediyorum ama nasip tabikii. Adet günun değiştimi canım. Benim CMT gününden beri beyaz akıntım var bat 19 ocak

Hepimiz böyle sikintilar yaşıyoruz inanın... Dünya imtihan dünyası dedikleri okadar doğru ki ....

Kızlar ya daha 12 gün var bat a ama dayanamdm erken gebelik testim negatif çıktı bugün doktora gittim sol yumurtalıklarımda ağrı olduğunu akıntım olduğunu mide bulantısı vs olduğunu söyledim benek istediğimi ihtimal olabilir dedim hemen smear testi istedi yaptım sonuç çok sonra çıkacak baktı kist vs yok dedi sizce testi neden istedi bat a çok var yine de hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• FF2086B7-6CB7-4FE9-88A8-7ABB4DD31483.webp
    12 KB · Görüntüleme: 46
Canimi sıkma canım.bende bu ay çekildim hsg. Bende ümit ediyorum ama nasip tabikii. Adet günun değiştimi canım. Benim CMT gününden beri beyaz akıntım var bat 19 ocak
Adet tarihimden 1 gün sonra oldum kuzum hsg den değil ama normalde de bir iki oynayabiliyo. Hadi inşalllah senin pozitif haberlerini bekliyorummm

Adetinizin kacinci günü pik görüldü? Siz de benim gibi erken yumurtluyorsunuz sanirim.

Adetinizin kacinci günü pik görüldü? Siz de benim gibi erken yumurtluyorsunuz sanirim.
Dongum 28gun Canım iki ay ovu takip yaptım onuncu günü yumurtladim. Bu ay hsg cekilcektim Pzt günü kanda pik görüldü 11.gunumdu..sali hsg çekildim Çarşamba ilişki olabildi. CMT beyaz akıntım başladı. Bilemedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…