Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet tarihimden 1 gün sonra oldum kuzum hsg den değil ama normalde de bir iki oynayabiliyo. Hadi inşalllah senin pozitif haberlerini bekliyorummm
Benim hiç şaşmaz canım ama bilemedim. Adet öncesi akıntım olurdu ama bu ay çok erken başlayınca hsgden dolayi mi dedim.acaba

Canım adet ağrısıyla gebelik öğrenen çok var adete de varmış daha o yüzden ağrılara pek takılma. Olursa çok seviniriz olmazsa bi dahaki aya ümitleniriz bizler için böyle canını sıkma❤
evet oyle dıyolar kuzu,
bakalım olursa güzel olur olmadı şubata devam
senın bat ne zamandı

Belki de güzel biseyin habercisidir canım hiç adetten önce akıntı olduğunu duymamistim
Canım ben adet öncesi 4gun önceden başlardı akıntım seffat olurdu. Bu sefer ilişkiden üç gün sonra başladı.hsg cekilmesem gebeyim ddrdim ama bu ay çok doktora gittim çok ilaç alınca bilemiyorum belki erken adet olcam diyorum

Eklentiler

• 20220112_160348.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 40
evet oyle dıyolar kuzu,
bakalım olursa güzel olur olmadı şubata devam
senın bat ne zamandı
21 ocak benim bat canım geçen hafta cuma iğne attım cumartesi akşam çatladı sanirim yani benim 9 10 gün var daha. Benimde tutmazsa şubat topigine gelemem ama yoklarim arada sizleri inşallah anneler grubuna gecer herkes ❤ o kadar ihtiyacım var ki suan

Himm anladım canım benim hiç akintim olmadığı için o yüzden demiştim. Olsun sen içini ferah tut her iki ihtimal için kendini hazırda beklet inşallah tutmuştur diyelim yine de

Benim hiç şaşmaz canım ama bilemedim. Adet öncesi akıntım olurdu ama bu ay çok erken başlayınca hsgden dolayi mi dedim.acaba
Akıntılar genel de güzel sonuçlara vesile oluyor okuduğum kadarıyla.. İnşallah senin de öyle olur benim kupkuruydu sonrası adet oldum zaten

Gece yapmadim canim. Ben hergun 16 da yaptim testi bugun t daha koyu sanki yarına çatlarsa tam denk getiririz insallah tutar. Sen ne yaptın çatladı mi
Ay evet bugün daha koyu tam denk gelecek ben yaptım gecede bugünde gece yaptığımda gene koyuydu baya ama bugün sanki açılmaya basladi

Eklentiler

• IMG_20220112_162156.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 49
ınsallaaahh tutunsunn ınsallaahhhhh kuzummm , amınnn
artık gecelım bızde anneler grubuna ınsallah

İyi ki Avrupa’da yaşamıyoruz yaa şaka maka Türkiyede de maalesef öyle değil canım devlet hastanelerinde dr kapısında kavga çıkıyor, doktorun zaten seninle ilgilenmeye vakti bile yok, ağzından zorla laf alıyorsun, özele gidiyorum ben ona da özel demeye bin şahit lazım günde 80 hasta bakıyor doktorum

Peki hangi gün yumurta akina benzer akintiniz vardi ve hangi gün akintiniz yoktu yani kuruydunuz? Hsg sonrasi lekelenne oldugu icin akintinizi ayirt etmekte zorluk cekmis olabilirsiniz tabi.

Peki hangi gün yumurta akina benzer akintiniz vardi ve hangi gün akintiniz yoktu yani kuruydunuz? Hsg sonrasi lekelenne oldugu icin akintinizi ayirt etmekte zorluk cekmis olabilirsiniz tabi.
Canım yumurtlama öncesi akıntım vardı onu biliyordum hsg sonrası bı gün kan bı gün leke oldu akşam yikandim ve ilişki oldu. Çarşamba günü Degerlendirdik. Sonra üç gün kuruydim CMT günü beyaz akıntım başladı ve devam ediyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…