Benim hiç şaşmaz canım ama bilemedim. Adet öncesi akıntım olurdu ama bu ay çok erken başlayınca hsgden dolayi mi dedim.acabaAdet tarihimden 1 gün sonra oldum kuzum hsg den değil ama normalde de bir iki oynayabiliyo. Hadi inşalllah senin pozitif haberlerini bekliyorummm
Belki de güzel biseyin habercisidir canım hiç adetten önce akıntı olduğunu duymamistimİ
İyi canım bekloyorum aynıyım akıntım.devam ediyor erkenmi adet olcam diye bakiyorum
evet oyle dıyolar kuzu,Canım adet ağrısıyla gebelik öğrenen çok var adete de varmış daha o yüzden ağrılara pek takılma. Olursa çok seviniriz olmazsa bi dahaki aya ümitleniriz bizler için böyle canını sıkma❤
Canım ben adet öncesi 4gun önceden başlardı akıntım seffat olurdu. Bu sefer ilişkiden üç gün sonra başladı.hsg cekilmesem gebeyim ddrdim ama bu ay çok doktora gittim çok ilaç alınca bilemiyorum belki erken adet olcam diyorumBelki de güzel biseyin habercisidir canım hiç adetten önce akıntı olduğunu duymamistim
Gece yapmadim canim. Ben hergun 16 da yaptim testi bugun t daha koyu sankiM MaviFeslegen naptın canim testleri yapıyor musun çatladı mi yumurtan merak ettim.
21 ocak benim bat canım geçen hafta cuma iğne attım cumartesi akşam çatladı sanirim yani benim 9 10 gün var daha. Benimde tutmazsa şubat topigine gelemem ama yoklarim arada sizleri inşallah anneler grubuna gecer herkes ❤evet oyle dıyolar kuzu,
bakalım olursa güzel olur olmadı şubata devam
senın bat ne zamandı
Himm anladım canım benim hiç akintim olmadığı için o yüzden demiştim. Olsun sen içini ferah tut her iki ihtimal için kendini hazırda beklet inşallah tutmuştur diyelim yine deCanım ben adet öncesi 4gun önceden başlardı akıntım seffat olurdu. Bu sefer ilişkiden üç gün sonra başladı.hsg cekilmesem gebeyim ddrdim ama bu ay çok doktora gittim çok ilaç alınca bilemiyorum belki erken adet olcam diyorum
Aynen canım adet olcam heralde ama nasip artikk canimmHimm anladım canım benim hiç akintim olmadığı için o yüzden demiştim. Olsun sen içini ferah tut her iki ihtimal için kendini hazırda beklet inşallah tutmuştur diyelim yine de
Bizler için boylencanim her ay umutla denemeye devam umudumuzu kaybetmeyelim❤Aynen canım adet olcam heralde ama nasip artikk canimm
Akıntılar genel de güzel sonuçlara vesile oluyor okuduğum kadarıyla.. İnşallah senin de öyle olurBenim hiç şaşmaz canım ama bilemedim. Adet öncesi akıntım olurdu ama bu ay çok erken başlayınca hsgden dolayi mi dedim.acaba
Çağırmaa hemen adet olcam heralde diye.. Hiç belli olmazAynen canım adet olcam heralde ama nasip artikk canimm
Ay evet bugün daha koyu tam denk gelecekGece yapmadim canim. Ben hergun 16 da yaptim testi bugun t daha koyu sankiyarına çatlarsa tam denk getiririz insallah tutar. Sen ne yaptın çatladı mi
ınsallaaahh tutunsunn ınsallaahhhhh kuzummm , amınnn21 ocak benim bat canım geçen hafta cuma iğne attım cumartesi akşam çatladı sanirim yani benim 9 10 gün var daha. Benimde tutmazsa şubat topigine gelemem ama yoklarim arada sizleri inşallah anneler grubuna gecer herkes ❤o kadar ihtiyacım var ki suan
İns canimm öyledir bı ilişki olabildi ben perhizdeydik sonra eşim perhizdeydi derken yapamadik hic ins tutmustur.Akıntılar genel de güzel sonuçlara vesile oluyor okuduğum kadarıyla.. İnşallah senin de öyle olurbenim kupkuruydu sonrası adet oldum zaten
İyi ki Avrupa’da yaşamıyoruz yaaEvet sistemleri Türkiye’nin çok gerisinde hastaneleri çok kötü sağlık sektörü bitmiş haldeTürkiye’de gözünü sevem şehir hastaneleri var pırıl pırıl son teknoloji buradaki serum bağlama istasyonu bile 20 yıl önceki gibi ve bir sürü özel var Türkiye’de iyiki de varmış.burada görmedim çok sıkıntılı ki büyük şehirde yaşıyorum amaaan Avrupa’nın adı var
Peki hangi gün yumurta akina benzer akintiniz vardi ve hangi gün akintiniz yoktu yani kuruydunuz? Hsg sonrasi lekelenne oldugu icin akintinizi ayirt etmekte zorluk cekmis olabilirsiniz tabi.Dongum 28gun Canım iki ay ovu takip yaptım onuncu günü yumurtladim. Bu ay hsg cekilcektim Pzt günü kanda pik görüldü 11.gunumdu..sali hsg çekildim Çarşamba ilişki olabildi. CMT beyaz akıntım başladı. Bilemedim canim
İnşallah inşallah güzel haberler almaya çok ihtiyacım var hepimiz geçsekte ayrı gayrı kalmasakınsallaaahh tutunsunn ınsallaahhhhh kuzummm , amınnn
artık gecelım bızde anneler grubuna ınsallah
Nasip canimmm. Pazar gününe kadar olazsam olabilirim gebe. Pzt pik görüldü salı hsg çekildim Çarşamba ilişki oldu CMT akıntım başladı nasip artikkkÇağırmaa hemen adet olcam heralde diye.. Hiç belli olmaz
Canım yumurtlama öncesi akıntım vardı onu biliyordum hsg sonrası bı gün kan bı gün leke oldu akşam yikandim ve ilişki oldu. Çarşamba günü Degerlendirdik. Sonra üç gün kuruydim CMT günü beyaz akıntım başladı ve devam ediyor canimPeki hangi gün yumurta akina benzer akintiniz vardi ve hangi gün akintiniz yoktu yani kuruydunuz? Hsg sonrasi lekelenne oldugu icin akintinizi ayirt etmekte zorluk cekmis olabilirsiniz tabi.
Canım seninle aynıyız benimde 13.günüm bugün pik olduGece yapmadim canim. Ben hergun 16 da yaptim testi bugun t daha koyu sankiyarına çatlarsa tam denk getiririz insallah tutar. Sen ne yaptın çatladı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?