Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay evet bugün daha koyu tam denk gelecek ben yaptım gecede bugünde gece yaptığımda gene koyuydu baya ama bugün sanki açılmaya basladi
Sivi alımıyla alakalıdır canim. Cunku catlama olunca bir anda silik oluyormus. Ama artik yarin çatlar bence bugun değerlendirin sizde. Degerlendirdikten sonra havuc yemeye başlayalım. Catlamayi kolaylastiriyormus

Ozaman tam yumurtlama gününü tutturmus olabilirsiniz, ertesi günler kuruydu cünkü.

Kızlar bana bi bakar mısınız yaaa ağlıcam boşuna mı kafama takıyorum

Kızlar bana bi bakar mısınız yaaa ağlıcam boşuna mı kafama takıyorum
caanımmm 12 gun varsa cıkmaz kı uzme kendını cok cok erken.
yumurtlama yasıyor olabılır mısın ?

bebek olsa bıle yerlesmesı 7-10 gun arası. smear testı benden de ıstedıler yaptırdım normal bısey aslında

caanımmm 12 gun varsa cıkmaz kı uzme kendını cok cok erken.
bebek olsa bıle yerlesmesı 7-10 gun arası. smear testı benden de ıstedıler yaptırdım normal bısey aslında
Evet ama haftasonumu eşimin doğum günü ona sürpriz yapmak istemiştim eğer varsa gebelik o yüzden ultrason kontrole gittim baktı yumurtalık temiz kist yok bilmem şey yok smear testi yap dedi yaptım beklediğim cevabı vermedi sinir oldum deseydi şöyle güzel gebesin diye uçsaydım havalara bat a 12 gün varken

ah canımmm cok erkennn, dongun kac gun? 30 olsa suan daha yenı yumurtlama donemınde olabılırsın, ıkı hafta sonrada gebelık bellı olur

Allah nasip ederse evet kuzum 1 buçuk yıla yakındır deniyorum geçen ay ilk defa gebelik oldu maalesef kimyasal gebelikmiş bu ay ovülasyon ile deniyorum
Kimyasal sonrasi hemen oluyor derler yavrum insallah olur. Bende bu ay ilkkez oluvusyon deniyorum. Benimde bir bucuk yil kadar oldu isteyeli
Allah nasip eder inşallah bizlere

Hangi marka aldın canım?
Olacak değil mi şu prolaktinin çaresine bi baksaydım inşallah olur

ah canımmm cok erkennn, dongun kac gun? 30 olsa suan daha yenı yumurtlama donemınde olabılırsın, ıkı hafta sonrada gebelık bellı olur
İşte 33 günde bir ortalama reglim ama bakar mısın ovulasyon testim hep pik genelde gebelerde böyle oluyormuş

Eklentiler

• 16BDC760-2E0A-4FC7-BFAA-B2D04E008DAF.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba arkadaşlar, sizleri takip ediyorum. Bu son az denemeniz 2 olumsuz aşılamamız var. 3.yü yapacaktık bu ay. Dün kontrole gittik. Ve 22 ve 21.5 olmak üzere sağ ve solda birer yumurta var bu gece değerlendirin dedi. Aşılama olmayacak kendimiz deneyeceğiz. Sonraki adet ile tüp bebeğe geçeceğiz olumsuz olursa. Sorum şu hiç akıntım olmadı henüz. Daha önce yumurtlama ve çatlama da akıntı olurdu. Akıntı hiç olmasan yumurta çatlamış olur mu? Yani akıntıya göre mi takip edip değerlendirelim. Yoksa bugünü de değerlendirelim mi? (doktora dün gittik ve dün gece değerlendirdik)

Kimyasal sonrasi hemen oluyor derler yavrum insallah olur. Bende bu ay ilkkez oluvusyon deniyorum. Benimde bir bucuk yil kadar oldu isteyeli
Allah nasip eder inşallah bizlere
Evet kuzum öyleymiş en azından hamile kalabildiğimi bilmek bile güzel sen nasıl değerlendirdin ?

Sivi alımıyla alakalıdır canim. Cunku catlama olunca bir anda silik oluyormus. Ama artik yarin çatlar bence bugun değerlendirin sizde. Degerlendirdikten sonra havuc yemeye başlayalım. Catlamayi kolaylastiriyormus
Akşama gene test yapicam canim koyu görmesini beklemek ayrı stres siliklesmeyi görmek ayrı bı stres valla ben havuç yemeye başladım günde bitane yiyorum yanında kuru incir tüketiyorum günde 2 3 tane onlarında etkisi oluyormuş.

ben 28 gunluk reglım 14unde genelde yumurtlarım , 14gun sonrada regl olurum. erken mı yumurtladın pık ne zaman oldu ilk ?
Ayın 4ünden beri ovulasyon testine başladım hep kırmızı iki çizgide 22 aralıktı son reglim genelde gebelikte yada kistlerde böyle çıkıyormuş bugün de doktor temizsin kist yok dedi eee tek ihtimal gebelik kaldı anlamadım hiç bişey kafam bulanıyor midem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…