- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Sivi alımıyla alakalıdır canim. Cunku catlama olunca bir anda silik oluyormus. Ama artik yarin çatlar bence bugun değerlendirin sizde. Degerlendirdikten sonra havuc yemeye başlayalım. Catlamayi kolaylastiriyormusAy evet bugün daha koyu tam denk gelecekben yaptım gecede bugünde gece yaptığımda gene koyuydu baya ama bugün sanki açılmaya basladi
Ayy insallah. Hep birlikte buradan anneler topigine gider bebislerimizi kucağımıza alirizCanım seninle aynıyız benimde 13.günüm bugün pik olduinşallah bu ay güzel haberi alırız
Ozaman tam yumurtlama gününü tutturmus olabilirsiniz, ertesi günler kuruydu cünkü.Canım yumurtlama öncesi akıntım vardı onu biliyordum hsg sonrası bı gün kan bı gün leke oldu akşam yikandim ve ilişki oldu. Çarşamba günü Degerlendirdik. Sonra üç gün kuruydim CMT günü beyaz akıntım başladı ve devam ediyor canim
Kızlar bana bi bakar mısınız yaaa ağlıcam boşuna mı kafama takıyorumKızlar ya daha 12 gün var bat a ama dayanamdm erken gebelik testim negatif çıktı bugün doktora gittim sol yumurtalıklarımda ağrı olduğunu akıntım olduğunu mide bulantısı vs olduğunu söyledim benek istediğimi ihtimal olabilir dedim hemen smear testi istedi yaptım sonuç çok sonra çıkacak baktı kist vs yok dedi sizce testi neden istedi bat a çok var yine de hamilelik olabilir mi
caanımmm 12 gun varsa cıkmaz kı uzme kendını cok cok erken.Kızlar bana bi bakar mısınız yaaa ağlıcam boşuna mı kafama takıyorum
Evet ama haftasonumu eşimin doğum günü ona sürpriz yapmak istemiştim eğer varsa gebelik o yüzden ultrason kontrole gittim baktı yumurtalık temiz kist yok bilmem şey yok smear testi yap dedi yaptım beklediğim cevabı vermedi sinir oldum deseydi şöyle güzel gebesin diye uçsaydım havalara bat a 12 gün varkencaanımmm 12 gun varsa cıkmaz kı uzme kendını cok cok erken.
bebek olsa bıle yerlesmesı 7-10 gun arası. smear testı benden de ıstedıler yaptırdım normal bısey aslında
Hsg yi adet bitiminin kaçıncı günü çekildin. Adetten sonra hemen yumurtlama oluyor o zaman seninNasip canimmm. Pazar gününe kadar olazsam olabilirim gebe. Pzt pik görüldü salı hsg çekildim Çarşamba ilişki oldu CMT akıntım başladı nasip artikkk
Allah nasip ederse evet kuzum
ah canımmm cok erkennn, dongun kac gun? 30 olsa suan daha yenı yumurtlama donemınde olabılırsın, ıkı hafta sonrada gebelık bellı olurEvet ama haftasonumu eşimin doğum günü ona sürpriz yapmak istemiştim eğer varsa gebelik o yüzden ultrason kontrole gittim baktı yumurtalık temiz kist yok bilmem şey yok smear testi yap dedi yaptım beklediğim cevabı vermedi sinir oldum deseydi şöyle güzel gebesin diye uçsaydım havalara bat a 12 gün varken
Evet canım ilk senin de mi öyle
Kimyasal sonrasi hemen oluyor derler yavrum insallah olur. Bende bu ay ilkkez oluvusyon deniyorum. Benimde bir bucuk yil kadar oldu isteyeliAllah nasip ederse evet kuzum1 buçuk yıla yakındır deniyorum geçen ay ilk defa gebelik oldu maalesef kimyasal gebelikmiş bu ay ovülasyon ile deniyorum
Hangi marka aldın canım?
Olacak değil miAhhhhh sorma kuzum 8 aydır deniyoruz bizde yok olmuyor benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu da büyüdü ama diyorum ki onların oluyorken neden yA neden ? Neden benim sınavım bu ? Gerçekten birbirimizi öyle iyi anlıyoruz ki keşke en yakınım sen olsan babasızlık öyle zor bir durummuş ki bi tek bunu da sen anlayabilirsin sen nelerin üstesinden gelmişsin burnunda sürüsünden geleceksin ve buraya ikimizde hamileyiz haberini vericez inanıyorum
İşte 33 günde bir ortalama reglim ama bakar mısın ovulasyon testim hep pik genelde gebelerde böyle oluyormuşah canımmm cok erkennn, dongun kac gun? 30 olsa suan daha yenı yumurtlama donemınde olabılırsın, ıkı hafta sonrada gebelık bellı olur
Evet kuzum öyleymiş en azından hamile kalabildiğimi bilmek bile güzelKimyasal sonrasi hemen oluyor derler yavrum insallah olur. Bende bu ay ilkkez oluvusyon deniyorum. Benimde bir bucuk yil kadar oldu isteyeli
Allah nasip eder inşallah bizlere
ben 28 gunluk reglım 14unde genelde yumurtlarım , 14gun sonrada regl olurum. erken mı yumurtladın pık ne zaman oldu ilk ?İşte 33 günde bir ortalama reglim ama bakar mısın ovulasyon testim hep pik genelde gebelerde böyle oluyormuş
Akşama gene test yapicam canim koyu görmesini beklemek ayrı stres siliklesmeyi görmek ayrı bı stres vallaSivi alımıyla alakalıdır canim. Cunku catlama olunca bir anda silik oluyormus. Ama artik yarin çatlar bence bugun değerlendirin sizde. Degerlendirdikten sonra havuc yemeye başlayalım. Catlamayi kolaylastiriyormus
Evet canim 2 bucuk yıllık evliyim. 1 bucuk yıldır istiyoruz ama dediğim gibi 10 ay önce bir gebelik oldu 3 aylik kalbi durdu. Tekrar toparlanması vs derken yeniden deniyoruzEvet canım ilk senin de mi öyle
Ayın 4ünden beri ovulasyon testine başladım hep kırmızı iki çizgide 22 aralıktı son reglim genelde gebelikte yada kistlerde böyle çıkıyormuş bugün de doktor temizsin kist yok dedi eee tek ihtimal gebelik kaldı anlamadım hiç bişey kafam bulanıyor midem deben 28 gunluk reglım 14unde genelde yumurtlarım , 14gun sonrada regl olurum. erken mı yumurtladın pık ne zaman oldu ilk ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?