Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi bende bu ay yemedigim kalmadi adetin ikinci gününden bitene kadar bal corekotu tarcin yedim. Sonra onu bıraktım ari sutu bal polen ve hergun kuru incir yedim. Üç dört gündür de arti avokado yemeye başladım yarin havucu da ekleyecem menume.

benımde son reglım 19aralık-2ocak gıbı yumurtlama gordum reglım 16ocak. testlerım negatıf
sen bır gebelık testı yapsana canım madem sureklı ovulasyon pik cıkıyor genelde cunku gebelerde koyu cıkarmıs kıst de yok demıs doktorun

Erken Gebelik testi de şimdi yaptım

Eklentiler

• E184CB8E-9855-4A62-9A62-A8967E90E59F.webp
    12 KB · Görüntüleme: 71
Olabilir galiba öyle okudum canım dilerim mucizen seninle olır amin

Ay evet bugün daha koyu tam denk gelecek ben yaptım gecede bugünde gece yaptığımda gene koyuydu baya ama bugün sanki açılmaya basladi
Benim testimide yorum yaparmsnz acaba
Devam edeyim mi yoksa gerek yokmu benim hiç t c den koyu olmadı

Eklentiler

• IMG_20220112_133253.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 66
burda herşey bedava kan testilerin estetik dışında yapılan amaliyat sezeryan hastane yatışı tek cent ödemiyorsun.. ama kovid olduktan beri hastaneye kabul kapalı aile hekimine bile gitmeden araman lazım
valla ben hıc bır faydasını gormedım aksıne cok sıkıntılı tahlıl vardık bır hafta oldu sonuc alamıyoruz mahrumıyet bolgesı gıbı kovıd turkıyedede var ve devam edıyor ama hıc boyle bırsey yasamamıstım hayatımda 30 sene gerıye gıtmısım gıbı hıssettırıyor sadece dıjıtal sıstem bıle yok.zor ya bakalım alısacagız artık bır sekılde

Ayy ben kime ne söylüyorum ki ya bide kuru incir ye diyorum hahahah inşallah iş yarar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…