- 10 Nisan 2016
- 8.858
- 12.946
- 248
- 37
Teyyyy teyyyy teyyyyAyyyy çekkk halayıııııı....Aç bi Yurtseven Kardeşler Halayyyyy
Vallahi bende bu ay yemedigim kalmadiAkşama gene test yapicam canim koyu görmesini beklemek ayrı stres siliklesmeyi görmek ayrı bı stres vallaben havuç yemeye başladım günde bitane yiyorum yanında kuru incir tüketiyorum günde 2 3 tane onlarında etkisi oluyormuş.
benımde son reglım 19aralık-2ocak gıbı yumurtlama gordum reglım 16ocak. testlerım negatıfAyın 4ünden beri ovulasyon testine başladım hep kırmızı iki çizgide 22 aralıktı son reglim genelde gebelikte yada kistlerde böyle çıkıyormuş bugün de doktor temizsin kist yok dedi eee tek ihtimal gebelik kaldı anlamadım hiç bişey kafam bulanıyor midem de
Erken Gebelik testi de şimdi yaptımbenımde son reglım 19aralık-2ocak gıbı yumurtlama gordum reglım 16ocak. testlerım negatıf
sen bır gebelık testı yapsana canım madem sureklı ovulasyon pik cıkıyor genelde cunku gebelerde koyu cıkarmıs kıst de yok demıs doktorun
Canım senin teste benimki aynı gibi ama benim hiç t c den koyu olmadıİşte 33 günde bir ortalama reglim ama bakar mısın ovulasyon testim hep pik genelde gebelerde böyle oluyormuş
suan beyaz gorunuyor ama bekle bakalım bır kac gunErken Gebelik testi de şimdi yaptım
Olabilir galiba öyle okudum canım dilerim mucizen seninle olır aminMerhaba arkadaşlar, sizleri takip ediyorum. Bu son az denemeniz 2 olumsuz aşılamamız var. 3.yü yapacaktık bu ay. Dün kontrole gittik. Ve 22 ve 21.5 olmak üzere sağ ve solda birer yumurta var bu gece değerlendirin dedi. Aşılama olmayacak kendimiz deneyeceğiz. Sonraki adet ile tüp bebeğe geçeceğiz olumsuz olursa. Sorum şu hiç akıntım olmadı henüz. Daha önce yumurtlama ve çatlama da akıntı olurdu. Akıntı hiç olmasan yumurta çatlamış olur mu? Yani akıntıya göre mi takip edip değerlendirelim. Yoksa bugünü de değerlendirelim mi? (doktora dün gittik ve dün gece değerlendirdik)
Ben bu ay farkli planladim canim. Dun pik oldu değerlendirmedik. Bugun 2 gun degerlendirecez. Insallah yarına catlama olurEvet kuzum öyleymiş en azından hamile kalabildiğimi bilmek bile güzelsen nasıl değerlendirdin ?
Canım senin teste benimki aynı gibi ama benim hiç t c den koyu olmadı
Benim hep koyu acaba beklediği için mi koyu görünüyor ilk 5 dakika bu kadar koyu değildi sonradan böyle oldular ama bak seninkiler silik olanlar silik kalmışCanım senin teste benimki aynı gibi ama benim hiç t c den koyu olmadı
Benim testimide yorum yaparmsnz acabaAy evet bugün daha koyu tam denk gelecekben yaptım gecede bugünde gece yaptığımda gene koyuydu baya ama bugün sanki açılmaya basladi
valla ben hıc bır faydasını gormedım aksıne cok sıkıntılı tahlıl vardık bır hafta oldu sonuc alamıyoruz mahrumıyet bolgesı gıbı kovıd turkıyedede var ve devam edıyor ama hıc boyle bırsey yasamamıstım hayatımda 30 sene gerıye gıtmısım gıbı hıssettırıyor sadece dıjıtal sıstem bıle yok.zor ya bakalım alısacagız artık bır sekıldeburda herşey bedava kan testilerin estetik dışında yapılan amaliyat sezeryan hastane yatışı tek cent ödemiyorsun.. ama kovid olduktan beri hastaneye kabul kapalı aile hekimine bile gitmeden araman lazım
Bilmiyomki canım ins dediğin gibidir.Ozaman tam yumurtlama gününü tutturmus olabilirsiniz, ertesi günler kuruydu cünkü.
Aslında 10-11 Ocak gayet koyu değerlendirmiBenim testimide yorum yaparmsnz acaba
Devam edeyim mi yoksa gerek yokmu benim hiç t c den koyu olmadı
Beklediği iucn olabilir benim en son test şuan daha koyu ilk bu kadar değildiBenim hep koyu acaba beklediği için mi koyu görünüyor ilk 5 dakika bu kadar koyu değildi sonradan böyle oldular ama bak seninkiler silik olanlar silik kalmış
Ayy ben kime ne söylüyorum ki ya bide kuru incir ye diyorum hahahahVallahi bende bu ay yemedigim kalmadiadetin ikinci gününden bitene kadar bal corekotu tarcin yedim. Sonra onu bıraktım ari sutu bal polen ve hergun kuru incir yedim. Üç dört gündür de arti avokado yemeye başladım yarin havucu da ekleyecem menume.
O yüzden o zamanBeklediği iucn olabilir benim en son test şuan daha koyu ilk bu kadar değildi
Evett canım 11 ocak gece 4 e yakın tek deneme oldu dha yapmcam bu ay böyle denycemAslında 10-11 Ocak gayet koyu değerlendirmi
12.gunu çekildim canım o günler yumurtlama gunumdu. Evvet hemen oluyo genelde canım. Adetim bitiyo iki güne kalmadan akıntım basliyoHsg yi adet bitiminin kaçıncı günü çekildin. Adetten sonra hemen yumurtlama oluyor o zaman senin
Bende dün değerlendirdim bugünü boş geçip yarından itibaren 3 gün değerlendirmeyi düşünüyorum. İnşallah bebişlerimiz tutunurBen bu ay farkli planladim canim. Dun pik oldu değerlendirmedik. Bugun 2 gun degerlendirecez. Insallah yarına catlama olur
Valla benim reglim 26 aralıkta bitti bugüne kadar 17 gün oldu 17 günün 13 ünü değerlendirk hala da devam edicem yani olana kadarEvett canım 11 ocak gece 4 e yakın tek deneme oldu dha yapmcam bu ay böyle denycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?