Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy burada da kuyruk var kımse dr bısı demıyor kavga cıkmıyor tabı ama bu ınsanın kendı terbıyesı yasadıgım yerın cogunlugu turk.ama bır hafta once tahlıl verdık dusun hala cıkacak sonucum beklıyoruz 10 gun surecek heralde doktor bulmak ıse ımkansız 2 ay once dr dan randevu aldım subat 2 sıne dusun artık alısmaya calıssamda 30 sene oncekı sısteme donmus bulundum ve cok zorlanıyorum turkıyede bu sorunları ben hıc yasamadım anyalyada yasıyordum keza almanyada da buyuk bır sehırde yasıyorum ama gercekten sıkıntı dusunsede sımdı beta hcg bekledıgını bır hafta olmus hala beklıyorsun 2 gunde bır bakmak gerekse hey yavrum hey ıspanyada arkadasım 3 aylıkken dr gıdebıldı kız delırcektı korkudan cunku ılk gebelıgı 2.ayında dusmustu ve tek basına dr bulamadılar helak oldu dr ıhmalkarlıgından oldu zatn dava ettı hastaneyı sımdı 2. gebelık onda 3 ay olmadan muayene etmedıler neler neler

fılm olsa olurdu ama dımı bızı bulmaz bacım

Aliyim canim bende zaten kasığımda bı ağrı var sabahtan beri olgunalsiyor diye düşünüyorum
Benim.ilk pik gördüğüm gun birseyler oldu. Bugun hicnirsey yok. Zaten hep böyle oluyordu. Hatta ben sadece catlamayi hissediyorum zannediyordum her ay. Iyiki oluvusyon yapmışım anladim ki ilk pik günüymüş

Benim.ilk pik gördüğüm gun birseyler oldu. Bugun hicnirsey yok. Zaten hep böyle oluyordu. Hatta ben sadece catlamayi hissediyorum zannediyordum her ay. Iyiki oluvusyon yapmışım anladim ki ilk pik günüymüş
Aynen canım işte benimde dün pikti belkide senin dediğin gibi onu hissediyorum

Hadi bakalım haberini beni yazarak etiketle kaçırmayım takıp edelim
Canım ben hamileymişim. Dün baktığım sonuç geçen ayınmış. Bugün başka bişiye bakarken fark ettim. Hemen tekrar tahlil verdim. Beta dün 78, bugün 160. Çok şaşkınım. Hiçbir belirtim yoktu ve olmadığına inandığım için kekik çayı vs baya tükettim söktürsün diye hala bile tam olarak idrak edemedim. Şoktayım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…