Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay bunlar almanya da mı oluyor şok içinde okudum ekonomi devi almanya tip ta bu kadar geriden mi geliyor gerçekten peki acil birşey olunca mesela gebe biri Allah korusun düşük falan yaparsa ne yapıyor
Burda da randevu vs bulmak zor ama çok şükür bunları okuyunca oh dedim ve sağlık ocağına iki güne bir test verebilirz

yaaaa gercekten mı harıka bı haber bu yaa :)

Sürprizi seven bir civciv daha.
Tebrik ederim tatlış, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla gelsin inşallah.

Evet. Ya ben gerçekten olmayacağına inanıyordum. Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün. Ne kadar zor olduğunu biliyorum ama olacak bir gün
maşallaaahhh ya, maşallaahhh
ekstra bısyler yaptınmı canım ılıskı gunlerın nasıl oldu

Hayırlı olsun neler hissettinz kasuk ağrısı vs oldumu özel birşey yaptınz mu
Kasık ağrısı oldu ara ara onun dışında hiç bi belirti olmadı. Her ay mide bulantısı olurdu adete yakın o bile olmadı bu ay öyle düşün. O yüzden olmadığından emindim ve rutin vitaminler dışında bişi yapmadım. İlk günler arı sütü karışımı kullandım ara sıra eşime yedirdim kaşıkta kalanı sıyırdım etkisi oldu mu bilmiyorum. Onun dışında son aylarda içimden kendimi rahatlatıyordum. Kızım sıkma kendini izin ver hazırsın gibisinden. Bu kadar. Etkili miydi bilmiyorum dediğim gibi yine de yazmak istedim

harıka kuzum masallah, dua et bızede ınsallaahh

Şoktan çık canım, mutlu olma zamanı, tebriklerrr
Bu arada gerçekten hiç belirtin yok muydu yani benim gibi umutsuzlara umut olacaksın

maşallaaahhh ya, maşallaahhh
ekstra bısyler yaptınmı canım ılıskı gunlerın nasıl oldu
İlişki günlerini adetten sonra yıkanır yıkanmaz başladım. Aa şey bide ben pek inanmadığım için yazmadım hiç ama şimdi aklıma geldi. Kaynanamın gönlü olsun diye bi kadının yanına gittik böle değişik bi masalar yaptı rahim ve yumurtalıklarım adetin ikinci günü. Ve yıkanır yıkanmaz sıcak suya otur sonra havlu sarıp eşinle ilişkiye gir dedi. Sadece bu ay yapmıştım. Dediğim gibi ama pek inanmıyorum. Denk gelmiş de olabilir. Sıcak suya oturmak mantıklı olabilir ama

kuzu bnımde kardesım sut buharına oturmustu onu bnde bu ay denıycem ya, sonra oda hamıle kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…