Canımmm topik uğurlu geldi sanırım ben de hamileymişimEvet hamileyim sanırım galiba
Amin kuzum Allah razı olsun sizlere de nasip olsun tez zaman da
İnşallah hiiiç gerek kalmaz canım benimBenim bat 30’unda, oraya da mı gelsem ne olur ne olmaz.
ayy burada da kuyruk var kımse dr bısı demıyor kavga cıkmıyor tabı ama bu ınsanın kendı terbıyesı yasadıgım yerın cogunlugu turk.ama bır hafta once tahlıl verdık dusun hala cıkacak sonucum beklıyoruz 10 gun surecek heralde doktor bulmak ıse ımkansız 2 ay once dr dan randevu aldım subat 2 sıne dusun artık alısmaya calıssamda 30 sene oncekı sısteme donmus bulundum ve cok zorlanıyorum turkıyede bu sorunları ben hıc yasamadım anyalyada yasıyordum keza almanyada da buyuk bır sehırde yasıyorum ama gercekten sıkıntı dusunsede sımdı beta hcg bekledıgını bır hafta olmus hala beklıyorsun 2 gunde bır bakmak gerekse hey yavrum hey ıspanyada arkadasım 3 aylıkken dr gıdebıldı kız delırcektı korkudan cunku ılk gebelıgı 2.ayında dusmustu ve tek basına dr bulamadılar helak oldu dr ıhmalkarlıgından oldu zatn dava ettı hastaneyı sımdı 2. gebelık onda 3 ay olmadan muayene etmedıler neler neler
yaaaa gercekten mı harıka bı haber bu yaa :)Canım ben hamileymişim. Dün baktığım sonuç geçen ayınmış. Bugün başka bişiye bakarken fark ettim. Hemen tekrar tahlil verdim. Beta dün 78, bugün 160. Çok şaşkınım. Hiçbir belirtim yoktu ve olmadığına inandığım için kekik çayı vs baya tükettim söktürsün diye hala bile tam olarak idrak edemedim. Şoktayım biraz.
Sürprizi seven bir civciv daha.Canım ben hamileymişim. Dün baktığım sonuç geçen ayınmış. Bugün başka bişiye bakarken fark ettim. Hemen tekrar tahlil verdim. Beta dün 78, bugün 160. Çok şaşkınım. Hiçbir belirtim yoktu ve olmadığına inandığım için kekik çayı vs baya tükettim söktürsün diye hala bile tam olarak idrak edemedim. Şoktayım biraz.
Hayırlı olsun neler hissettinz kasuk ağrısı vs oldumu özel birşey yaptınz muCanımmm topik uğurlu geldi sanırım ben de hamileymişim
Maşallah 13 gün mi benim halim kalmazdı ayValla benim reglim 26 aralıkta bitti bugüne kadar 17 gün oldu 17 günün 13 ünü değerlendirk hala da devam edicem yani olana kadar
Evet. Ya ben gerçekten olmayacağına inanıyordum. Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün. Ne kadar zor olduğunu biliyorum ama olacak bir günyaaaa gercekten mı harıka bı haber bu yaa :)
maşallaaahhh ya, maşallaahhhEvet. Ya ben gerçekten olmayacağına inanıyordum. Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün. Ne kadar zor olduğunu biliyorum ama olacak bir gün
valla bızde 12 degerlendırdık artık valla pertım cıktı bu ay :)Maşallah 13 gün mi benim halim kalmazdı ayben bu aylık böyle denemeye karar verdim diğer aylar bakarım
Aaa var baya kız pembis pembiş.. inshallah bebiş vardır
Kasık ağrısı oldu ara ara onun dışında hiç bi belirti olmadı. Her ay mide bulantısı olurdu adete yakın o bile olmadı bu ay öyle düşün. O yüzden olmadığından emindim ve rutin vitaminler dışında bişi yapmadım. İlk günler arı sütü karışımı kullandım ara sıra eşime yedirdim kaşıkta kalanı sıyırdım etkisi oldu mu bilmiyorum. Onun dışında son aylarda içimden kendimi rahatlatıyordum. Kızım sıkma kendini izin ver hazırsın gibisinden. Bu kadar. Etkili miydi bilmiyorum dediğim gibi yine de yazmak istedimHayırlı olsun neler hissettinz kasuk ağrısı vs oldumu özel birşey yaptınz mu
Amin canım çok çok teşekkür ederimSürprizi seven bir civciv daha.
Tebrik ederim tatlış, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla gelsin inşallah.
harıka kuzum masallah, dua et bızede ınsallaahhKasık ağrısı oldu ara ara onun dışında hiç bi belirti olmadı. Her ay mide bulantısı olurdu adete yakın o bile olmadı bu ay öyle düşün. O yüzden olmadığından emindim ve rutin vitaminler dışında bişi yapmadım. İlk günler arı sütü karışımı kullandım ara sıra eşime yedirdim kaşıkta kalanı sıyırdım etkisi oldu mu bilmiyorum. Onun dışında son aylarda içimden kendimi rahatlatıyordum. Kızım sıkma kendini izin ver hazırsın gibisinden. Bu kadar. Etkili miydi bilmiyorum dediğim gibi yine de yazmak istedim
Tatlım sen daha dün yumurtlamışsın en gebeliğiVarsa çıkar mı ki kanda
Şoktan çık canım, mutlu olma zamanı, tebriklerrrCanım ben hamileymişim. Dün baktığım sonuç geçen ayınmış. Bugün başka bişiye bakarken fark ettim. Hemen tekrar tahlil verdim. Beta dün 78, bugün 160. Çok şaşkınım. Hiçbir belirtim yoktu ve olmadığına inandığım için kekik çayı vs baya tükettim söktürsün diye hala bile tam olarak idrak edemedim. Şoktayım biraz.
İlişki günlerini adetten sonra yıkanır yıkanmaz başladım. Aa şey bide ben pek inanmadığım için yazmadım hiç ama şimdi aklıma geldi. Kaynanamın gönlü olsun diye bi kadının yanına gittik böle değişik bi masalar yaptı rahim ve yumurtalıklarım adetin ikinci günü. Ve yıkanır yıkanmaz sıcak suya otur sonra havlu sarıp eşinle ilişkiye gir dedi. Sadece bu ay yapmıştım. Dediğim gibi ama pek inanmıyorum. Denk gelmiş de olabilir. Sıcak suya oturmak mantıklı olabilir amamaşallaaahhh ya, maşallaahhh
ekstra bısyler yaptınmı canım ılıskı gunlerın nasıl oldu
Hayır buraya bikaç defa da yazdım hatta bu ay tüp bebek istiyordum ben geç oldum diye kekik çayları içiyordum söktürsün diyerekŞoktan çık canım, mutlu olma zamanı, tebriklerrr
Bu arada gerçekten hiç belirtin yok muydu yani benim gibi umutsuzlara umut olacaksın
Ezan okuyor bak ediyorum şimdi hepinize. Rabbim hepimizin kucağını salih akıllı sağlıklı güzel evlatlarla doldursunharıka kuzum masallah, dua et bızede ınsallaahh
kuzu bnımde kardesım sut buharına oturmustu onu bnde bu ay denıycem ya, sonra oda hamıle kaldıİlişki günlerini adetten sonra yıkanır yıkanmaz başladım. Aa şey bide ben pek inanmadığım için yazmadım hiç ama şimdi aklıma geldi. Kaynanamın gönlü olsun diye bi kadının yanına gittik böle değişik bi masalar yaptı rahim ve yumurtalıklarım adetin ikinci günü. Ve yıkanır yıkanmaz sıcak suya otur sonra havlu sarıp eşinle ilişkiye gir dedi. Sadece bu ay yapmıştım. Dediğim gibi ama pek inanmıyorum. Denk gelmiş de olabilir. Sıcak suya oturmak mantıklı olabilir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?