- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
amiiinnnnnnnnn cok amın kuzummmEzan okuyor bak ediyorum şimdi hepinize. Rabbim hepimizin kucağını salih akıllı sağlıklı güzel evlatlarla doldursun
Kız bilseydim daha önce otururdumkuzu bnımde kardesım sut buharına oturmustu onu bnde bu ay denıycem ya, sonra oda hamıle kaldı
Ekliyorum canim hosgeldinMerhabalarrr 17 ocak benim eklermisiniz (Adana)
Yaaa çok sevindim mutlu oldum hemen guncelliyorum geç döllenme olmuş olabilir sağlıkla ilerlesin insallahCanımmm topik uğurlu geldi sanırım ben de hamileymişim
Bende pek inanmadığımı için yapmadım da deniycem amaKız bilseydim daha önce otururdum
Hayırlı olsun canim inşallah sağ salim kucağına alirsin❤Kız bilseydim daha önce otururdum
Bende adet olacak gibi hissediyorum her gece gün içinde de sanki olmayacakmış gibi hissediyorum delirdim galiba beklemedeyim15 ocak adet bekleyenler son durumlarınız nedir test yapan adet ağrısı varmı benim adet olckmisim gibi oluyor sanırım bende adet olacam beklemedeyim
Kıyamam sana canım .. boşver salla yazıklar olsun onlaraBilmez olurlar mı en çok benim istediğimi de biliyor ama öğrenir öğrenmez karnını sevip annecim ben hep seninleyim seni çok seviyorum falan dedim bu ne nispet yapar ki karşımda yaptı o gitti ben bütün gece ağladım bütün gece
Sen naptın canım verdin mi kan?Belki aksama öğrenirim kızlar aklınızda olsun tahlil vermek için sağlık ocağına giderseniz verdikleri barkodun fotoğrafını çekin sonra yaşadığınız şehrin plaka kodunu mesela bursa için hsl16 şeklinde internete yazın ilk çıkan sayfaya girin ordan e nabizdan daha çabuk öğrenirsiniz.
Bende öyle düşünmüştüm ama niye ultra pik olmadı o kafama takılsmstiCanım bende 10 Ocak gecesi pik o gecede 11e bağlayan gece çatlamış bence sonrası hep silik gibi geldi.
Hoşgeldin canım yakinda birimiz mutlaka Şubat ayı topigini açarız oraya kayıt edilisrn canimSelamlar herkese şubat 2022 de hamilelik planlayanları bulamayınca sizlere katılayım istedim rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza alacağınız evlatlar nasip etsin bende bir kaç aydır deniyorum yine olmadı bir oğlum var 2. istiyorum onda da böyle uzun sürmüştü bu seferde yine aynı ovü testi aldım bu ay planlı gidicem inşallah bende şubatta hamile girmiş olurum rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Hahahah ikinci bebek 9 yıllık evlilik olunca ayda 12 değil 4-5 olursa şükür diozvalla bızde 12 degerlendırdık artık valla pertım cıktı bu ay :)
çok net maşallah test erken gebelik mi kaset mi acabaBu benim testim . Gün ortasında bata 6 gün varkenne dersiniz
Bizde üç buçuk senelik evliyiz ilk bebeK için çalışıyoruz, yoksa fazla yani 12.Hahahah ikinci bebek 9 yıllık evlilik olunca ayda 12 değil 4-5 olursa şükür dioz
Hayaletimi kalmış canım basbaya silik çizgi bu MashaAllahKızlar 6 gün var ve ben test yaptım. Hayalet çizgi var mı yok mu
Geçmiş olsun canım.. dinlen biraz inşallah daha iyi olursun ..Kızlar Allah razı olsun iyiyim şuan biraz daha şükür. Çok şiddetli kusma yaşayınca ondan boğazım zedelenmiş sanırım, biraz değerlerde düşük çıktı tekrarlarsa gel dediler. Açken iyiyim de yemek yemeğe korkuyorum. Allah razı olsun hepinizden
İnsallah tutar canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin ben bu ay böyle denemek istedim bir totem diyelim nasp yani şöyle diyim bundan sonra koruncam hayrılısu olsun Bat 27 ocakBizde üç buçuk senelik evliyiz ilk bebeK için çalışıyoruz, yoksa fazla yani 12.
Bu ay ikişer gün arayla deniycez
Daha acmadiysan canım bu ay elenenlerdne biri açmak isterse onlardan biri olabilir ben daha elenmedim ya inşallah elnmem.. belki morel olurud diye dedim..2022 yılı gebelik planlayanlar olarak açıldı diye düşünmedim canim siz nasip isterseniz
Benim geçen aylarda da hep c ile aynı kirmizilikta olmuştu hiç t nin koyu olduğunu görmedim ilk defa bu ay oldu öyle. Sıvı alımına dikkat ediyor musun belki etkileniyordurBende öyle düşünmüştüm ama niye ultra pik olmadı o kafama takılsmsti
Evet canım nasip tek gece ile.hamile kalanda var.İnsallah tutar canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin ben bu ay böyle denemek istedim bir totem diyelim nasp yani şöyle diyim bundan sonra koruncam hayrılısu olsun Bat 27 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?