Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olacak gibi hisseden ben eczanenin kapanmasına 6 dk kala kostüm test aldım çünkü gündüzleri adet olacak gibi akşamları da olmayacak gibi hissediyorum öğlen 1 gibi kahve içmiştim en son yapsam mı kii

Hayırlısı olsun canım hakkınızda evlat edinmek çok kutsal tabi bir de kendiliğinden bırakınca olur belki de şansınız bol olsun inşallah

Kizlare dun yaptığm testin resimlerine bir bakın ..birşey yokda biliyorum ama bana ve Ginnys arkadaşıma girunuyir gölge silik birşey değil....

sanırım hayaletinde hayaleti.. belkide biz yaniliyoruz..

Akşam yapmıştım bu testi çubuk tests..

Birkactane resim cektimki farklı açılardan işte..

Kızlar sizde bakın

Eklentiler

• IMG_20220111_233249.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20220111_233416.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2022-01-12-11-16-06-343_com.miui.gallery.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2022-01-12-16-08-31-263_com.miui.gallery.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20220111_233249.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 74
oooh mıııs suprız olmus oldu hadı saglıkla ılerlesın ınsallah kucagında olsun

Dün doktora gittim ben bir ay daha normal yolla deneyin sonraki ay aşılama yapalım istersen dedi. Eşine takviyelerin etki etmesi için biraz daha süre verelim ama uzun sürebilir o yüzden aşılama size uygun dedi. Konuştuk eşimle mantıklı geldi sonuçta takviyelere de bi ton para veriyoruz deneyeceğiz aşılamayı belki o vesile olur

Henüz çatlama yok değil mi yani tamamen silik olmasi gerek diye biliyorum
orada bı saat var anlamadım sız 2 kere aynı gunde yaptınız sanırım bana ozalden bı atarmısınız burada karıstırıyorum bugun yaptıgınız saatler hep aynı olmalı gunduz se gunduz gece basladıysanız gece oradan anlasılır ama sız degerlendırın bu ara kacmasın catladıktan sonrada degerlendrma olur

Bi var gibi görüyorum bi yok gibi emin olamadim sabah yapmadin mi tekrardan ❤

bak ıspanyada kı arkadasım bebegı karnında oldu bu nedenle dava actı.burada hemen gıdıp gebelık baktırcam dıyemıyorsun devamlı duzenlı kadın doktorun dıyecekkı beta bakılsın oyle acılden gıdınce bılmıyorum ama oluyorum kanamam var falan dıyecegım burada bır arkadas almanya da yasamıs o oyle yap dedı. bu arada almanya saglıkta tr den cook gerıde hala normal recete kullanıyorlar hala saglık karnesı faln var rapor alıyorsun mesela hastasın alıp hasta hasta ıs yerıne verıyorsun vs ıslemlerle ılgılen hastayken cok sacma bu tr de 30 yıl onceydı sımdı hastane gıdıyorsun dıjıtal emaıl ıle hersey tamam evet almanya cok guclu bır devlet ekonomıde ama bence saglıkta pıntılık etmısler hastaneler cok acaıp eskı ben gorunce ben hasta olsam gelmek ıstemem dedım.ya serum takılan ekıpman ya en basıtı o bıle eskı bına eskı sadece tadılat tamırat edıp kullanıyorlar bızdekı hastane bınaları sahane burada heryer hastane sıslıetfal hst. gıbı :) mecbur alısacagız napalım

1 ve 4. resım bana gore gorunenler bu arada onuda dıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…