- 10 Nisan 2016
- 8.858
- 12.946
- 248
- 37
Kizz şaka yapmıştım amaBu benim testim . Gün ortasında bata 6 gün varkenne dersiniz
Kız benim hisslerim çok kuvvetlidir cidden bak ondandır..biraDa salladım ama az buçuk işteAllah iyiliğini versin kiz güldürdün beniiçine mi doğdu de helee
Daha açamadım kuzum ev işlerindn mesejlara bakıp hemen acicam seni etkietlerimKız güya uğramıcam buralara dedim ama bağımlı olmuşum giriyorum halatopiğini görmedim henüz bakayım hemen
Açıldı canim hayirlisi olsunDaha acmadiysan canım bu ay elenenlerdne biri açmak isterse onlardan biri olabilir ben daha elenmedim ya inşallah elnmem.. belki morel olurud diye dedim..
Evett hep ettimBenim geçen aylarda da hep c ile aynı kirmizilikta olmuştu hiç t nin koyu olduğunu görmedim ilk defa bu ay oldu öyle. Sıvı alımına dikkat ediyor musun belki etkileniyordur
Amiin canım hepimizinEvet canım nasip tek gece ile.hamile kalanda var.
Aminnn aminn inşallah kalbine göre olur
Hayırlısı olsun canım hakkınızda evlat edinmek çok kutsal tabi bir de kendiliğinden bırakınca olur belki de şansınız bol olsun inşallahBiz yurtdışına yerleşiyoruz.Orda bu işler nası yürüyo bi bakarız bu ay ben biraz yoruldum bu işlerden.Biraz akışına bırakıcam yoksa aklımı kaçırıcam.Eşim 10küsür kardeş olduğu için yediremiyo kendine bu durumu o yüzden bi süre onun ikna olması için de geçmeli.Daha sonra bakarız ne şekilde olur,olur mu..Evlat edinme fikrine ikimiz de okeyiz ama.Çocuğumuz olsa da bi bebek evlat edinicez sanırım
hcg hormonu ılk kanda yukselır sonra ıdrara gecer baya yolculugu var yanıVarsa çıkar mı ki kanda
oooh mıııs suprız olmus oldu hadı saglıkla ılerlesın ınsallah kucagında olsunCanım ben hamileymişim. Dün baktığım sonuç geçen ayınmış. Bugün başka bişiye bakarken fark ettim. Hemen tekrar tahlil verdim. Beta dün 78, bugün 160. Çok şaşkınım. Hiçbir belirtim yoktu ve olmadığına inandığım için kekik çayı vs baya tükettim söktürsün diye hala bile tam olarak idrak edemedim. Şoktayım biraz.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimmGeçmiş olsun canım.. dinlen biraz inşallah daha iyi olursun ..
Dün doktora gittim ben bir ay daha normal yolla deneyin sonraki ay aşılama yapalım istersen dedi. Eşine takviyelerin etki etmesi için biraz daha süre verelim ama uzun sürebilir o yüzden aşılama size uygun dedi. Konuştuk eşimle mantıklı geldi sonuçta takviyelere de bi ton para veriyoruz deneyeceğiz aşılamayı belki o vesile olurHsg umut oldu ondan olmamasına bu kadar üzüldüm sanırım. Aklından çıkardığın ay olcak diye bir şeye de inanmıyorum ben. Bu kadar isteyip uğraşım emek verdiğim bir şey aklımdan nasıl çıkabilirgüya bu ay çok rahattım sadece hsg çekildim şükür temiz de çıktı ama hüsran.. Sen bu ay ne yapıcaksın canım. Artık ne denesem diye düşünmek bile yordu
orada bı saat var anlamadım sız 2 kere aynı gunde yaptınız sanırım bana ozalden bı atarmısınız burada karıstırıyorum bugun yaptıgınız saatler hep aynı olmalı gunduz se gunduz gece basladıysanız gece oradan anlasılır ama sız degerlendırın bu ara kacmasın catladıktan sonrada degerlendrma olurHenüz çatlama yok değil mi yani tamamen silik olmasi gerek diye biliyorum
Bi var gibi görüyorum bi yok gibi emin olamadimKizlare dun yaptığm testin resimlerine bir bakın ..birşey yokda biliyorum ama bana veGinnys arkadaşıma girunuyir gölge silik birşey değil....
sanırım hayaletinde hayaleti.. belkide biz yaniliyoruz..
Akşam yapmıştım bu testi çubuk tests..
Birkactane resim cektimki farklı açılardan işte..
Kızlar sizde bakın
bak ıspanyada kı arkadasım bebegı karnında oldu bu nedenle dava actı.burada hemen gıdıp gebelık baktırcam dıyemıyorsun devamlı duzenlı kadın doktorun dıyecekkı beta bakılsın oyle acılden gıdınce bılmıyorum ama oluyorum kanamam var falan dıyecegım burada bır arkadas almanya da yasamıs o oyle yap dedı. bu arada almanya saglıkta tr den cook gerıde hala normal recete kullanıyorlar hala saglık karnesı faln var rapor alıyorsun mesela hastasın alıp hasta hasta ıs yerıne verıyorsun vs ıslemlerle ılgılen hastayken cok sacma bu tr de 30 yıl onceydı sımdı hastane gıdıyorsun dıjıtal emaıl ıle hersey tamam evet almanya cok guclu bır devlet ekonomıde ama bence saglıkta pıntılık etmısler hastaneler cok acaıp eskı ben gorunce ben hasta olsam gelmek ıstemem dedım.ya serum takılan ekıpman ya en basıtı o bıle eskı bına eskı sadece tadılat tamırat edıp kullanıyorlar bızdekı hastane bınaları sahane burada heryer hastane sıslıetfal hst. gıbı :) mecbur alısacagız napalımAy bunlar almanya da mı oluyor şok içinde okudum ekonomi devi almanya tip ta bu kadar geriden mi geliyor gerçekten peki acil birşey olunca mesela gebe biri Allah korusun düşük falan yaparsa ne yapıyor
Burda da randevu vs bulmak zor ama çok şükür bunları okuyunca oh dedim ve sağlık ocağına iki güne bir test verebilirz
1 ve 4. resım bana gore gorunenler bu arada onuda dıyımKizlare dun yaptığm testin resimlerine bir bakın ..birşey yokda biliyorum ama bana veGinnys arkadaşıma girunuyir gölge silik birşey değil....
sanırım hayaletinde hayaleti.. belkide biz yaniliyoruz..
Akşam yapmıştım bu testi çubuk tests..
Birkactane resim cektimki farklı açılardan işte..
Kızlar sizde bakın
Ay konuşamamışım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?