- 10 Nisan 2016
- 8.858
- 12.946
- 248
- 37
Yok kuzum aslında tam olarak sonradan olmadı testi yaptıran sonra başında bekledim o hafif şey belki 5 dk sonra filan vardı yani.. en azından şunu biliyorum bu marka testi dahabonce yaptım bir kaç kez böyle bekletmek rağmen böyle birşey gormemistimHafif bi gölge var gibi canım sonradan mı oldu
Ya görmekle görmemek arası bı şey gördümKizlare dun yaptığm testin resimlerine bir bakın ..birşey yokda biliyorum ama bana veGinnys arkadaşıma girunuyir gölge silik birşey değil....
sanırım hayaletinde hayaleti.. belkide biz yaniliyoruz..
Akşam yapmıştım bu testi çubuk tests..
Birkactane resim cektimki farklı açılardan işte..
Kızlar sizde bakın
Evet aynısı bendede oluyor .. ama daha önce bu testte bu iklemde kalmamıştmm.. inshallah bu iyi haberdir yaa yani hiç olmasa ne yaparsan yap görünmez diye düşünüyorumYa görmekle görmemek arası bı şey gördüm
Kuzum ben göremedim ama çıplak gözle görünüyor olabilir fotoda belli olmayabiliyo sen görüyosan vardır
Ayy inşallah vardir canım ya bata ne kadar var normal kaset test mi erken gebelik miYok kuzum aslında tam olarak sonradan olmadı testi yaptıran sonra başında bekledim o hafif şey belki 5 dk sonra filan vardı yani.. en azından şunu biliyorum bu marka testi dahabonce yaptım bir kaç kez böyle bekletmek rağmen böyle birşey gormemistim
Sanki filtre yazanda gölge gbi bişey var ama diğerlerinde de yok gibi. Bat nezamanKizlare dun yaptığm testin resimlerine bir bakın ..birşey yokda biliyorum ama bana veGinnys arkadaşıma girunuyir gölge silik birşey değil....
sanırım hayaletinde hayaleti.. belkide biz yaniliyoruz..
Akşam yapmıştım bu testi çubuk tests..
Birkactane resim cektimki farklı açılardan işte..
Kızlar sizde bakın
İnshaAllah canım zaten erken davranım biraz .. hayırlısı bakalım olmazsa Şubat a artıkKuzum ben göremedim ama çıplak gözle görünüyor olabilir fotoda belli olmayabiliyo sen görüyosan vardırGönlünü ferah tut azıcık daha bekle tekrarla testini
Kuzum bata cok var daha. Bulantini başka bı şey tetiklemis olabilit usutmek gibi. Takma çok kafana rahatla biraz. Smear konsuunda benden de istemisti Dr ama eşimde sperm sorunu çıkınca smear yapılmadı esimin tedavisine bakıldı. Ne için istemişti hiç bilmiyorum ama kötü bı şeymiş gibi konusmamisti çok normal söylemişti.Kızlar bana bi bakar mısınız yaaa ağlıcam boşuna mı kafama takıyorum
Ben ikinci asilamamda kulllandim göbekten iki adet .doktorun söylemedi mi ? Ben göbekten kullandımKızlar aranızda fostimon 150 kullanan var mı acaba? Kalçadan mı yapıldı göbekten mi
Sanırım normal test erken gebelik yazmıyorAyy inşallah vardir canım ya bata ne kadar var normal kaset test mi erken gebelik mi
Sohbeti kaçırdım ne halayı bu anlamadım ama açılın halay başı geldiTeyyyy teyyyy teyyyy
zaten varla yok arası aksma yapmsitim bide erken gebelikte değil .. bukadar bile çıkmazdı aslında..Sanki filtre yazanda gölge gbi bişey var ama diğerlerinde de yok gibi. Bat nezaman
Kizzz mavisinnnnn 40 çıktı kan değer MashaAllahSohbeti kaçırdım ne halayı bu anlamadım ama açılın halay başı geldiahey ahey aheyyyyy tilililli lilililili lilililili
Rica ederim hangi şehre geleceğiniz belli oldu muBunu duyduğum güzel oldu canım inşallah hayrılısu ile gelebiliriz çok istiyorum iki yıl zaten bana da iyi gelecek
Bilgiler için teşekkür ederim
Hayır söylemedi açıkçası ben de sormayı unuttum. Eczacıya sordum kalçadan dedi enjeksiyon verdi acilde yaptırdım sorayım mı sizce doktora kalçadan olmuyor mu acabaBen ikinci asilamamda kulllandim göbekten iki adet .doktorun söylemedi mi ? Ben göbekten kullandım
İçimden bir ses sürekli senin gebe olduğunu diyor ama bakalım başka test varmıydı elimizde yapsana yarın sabahta bu arada bazı erken gebelik testleri ile normal testler pek far atmıyor ben eski resimlere baktım benim kimyasal olan gebelikte ben erken gebelik testini reglimin geçtikten 7 gün sonra yapmışım acaip az gölge gibi çıkmış sanırım geç döllenme üstüne üstlük akşamda normal gebelik testi yapmışım onda pat diye renk vermiş ben şimdi yapıp yapıp negatif diyordum ya aklıma geldi eski testin tarihine baktım öylemizle buldum bu durumuda çok ilginç değil mi.bence o nedenle yakında senin renk görünecek demekki diyorumYok kuzum aslında tam olarak sonradan olmadı testi yaptıran sonra başında bekledim o hafif şey belki 5 dk sonra filan vardı yani.. en azından şunu biliyorum bu marka testi dahabonce yaptım bir kaç kez böyle bekletmek rağmen böyle birşey gormemistim
Hadi inşallah vardır kuzum yazaten varla yok arası aksma yapmsitim bide erken gebelikte değil .. bukadar bile çıkmazdı aslında..
Bat 14 veya 15 Ocak.. ama erken gelir benim normalde gelmedi henüz
Ay sor bence şimdi yanlış olmasın ,ben göbekten olmuştumHayır söylemedi açıkçası ben de sormayı unuttum. Eczacıya sordum kalçadan dedi enjeksiyon verdi acilde yaptırdım sorayım mı sizce doktora kalçadan olmuyor mu acaba
Çatlama oldu mu canim.heyecan doruktaBenim geçen aylarda da hep c ile aynı kirmizilikta olmuştu hiç t nin koyu olduğunu görmedim ilk defa bu ay oldu öyle. Sıvı alımına dikkat ediyor musun belki etkileniyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?