Evet ama daha çıkmadı canimSen naptın canım verdin mi kan?
bak ıspanyada kı arkadasım bebegı karnında oldu bu nedenle dava actı.burada hemen gıdıp gebelık baktırcam dıyemıyorsun devamlı duzenlı kadın doktorun dıyecekkı beta bakılsın oyle acılden gıdınce bılmıyorum ama oluyorum kanamam var falan dıyecegım burada bır arkadas almanya da yasamıs o oyle yap dedı. bu arada almanya saglıkta tr den cook gerıde hala normal recete kullanıyorlar hala saglık karnesı faln var rapor alıyorsun mesela hastasın alıp hasta hasta ıs yerıne verıyorsun vs ıslemlerle ılgılen hastayken cok sacma bu tr de 30 yıl onceydı sımdı hastane gıdıyorsun dıjıtal emaıl ıle hersey tamam evet almanya cok guclu bır devlet ekonomıde ama bence saglıkta pıntılık etmısler hastaneler cok acaıp eskı ben gorunce ben hasta olsam gelmek ıstemem dedım.ya serum takılan ekıpman ya en basıtı o bıle eskı bına eskı sadece tadılat tamırat edıp kullanıyorlar bızdekı hastane bınaları sahane burada heryer hastane sıslıetfal hst. gıbı :) mecbur alısacagız napalım
bir ben vakası daha hala e nabiz da yok maalesefEvet ama daha çıkmadı canim
İnşallah kuzumm, biz de aşılamaya doğru gidiyoruz martta aşılama olur yüksek ihtimalDün doktora gittim ben bir ay daha normal yolla deneyin sonraki ay aşılama yapalım istersen dedi. Eşine takviyelerin etki etmesi için biraz daha süre verelim ama uzun sürebilir o yüzden aşılama size uygun dedi. Konuştuk eşimle mantıklı geldi sonuçta takviyelere de bi ton para veriyoruz deneyeceğiz aşılamayı belki o vesile olur
İnşallah bakalım erken gebelik testi o yüzden pek kalmadı umudum ama nasip :)Dur kız evlenme hemen daha bat günün var bakZ3hra Da negatifti ama sonradan supriz yaptı bebisi
İns canimm hepimizinAnladım canım hadi inşallah bu ay pozitif haberlerini alırızz
Bir bakın hele canikolarrrKizlare dun yaptığm testin resimlerine bir bakın ..birşey yokda biliyorum ama bana veGinnys arkadaşıma girunuyir gölge silik birşey değil....
sanırım hayaletinde hayaleti.. belkide biz yaniliyoruz..
Akşam yapmıştım bu testi çubuk tests..
Birkactane resim cektimki farklı açılardan işte..
Kızlar sizde bakın
Eveeet. Kırmızılar görmeden umudumuzu yitirmiyoruzDur kız evlenme hemen daha bat günün var bakZ3hra Da negatifti ama sonradan supriz yaptı bebisi
Orda bir gölge görüyor gibiyim
Evet işte onu brnde goruyorum resimde çıkıyorsa iyi bireye aslında elime alınca da goruyorumOrda bir gölge görüyor gibiyim
yumurtlama zamanında mı hsg çekildinizNasip canimmm. Pazar gününe kadar olazsam olabilirim gebe. Pzt pik görüldü salı hsg çekildim Çarşamba ilişki oldu CMT akıntım başladı nasip artikkk
Haricen yaaa dimi ama ona sormak lazım negatiften belirti neydi falan diye unutursam soralım bilgimiz olsun benimde negatif ama regli olacam sandım hatta akıntı geldi bnde ne oluyor ya dedim teste koştum ama tık yokDur kız evlenme hemen daha bat günün var bakZ3hra Da negatifti ama sonradan supriz yaptı bebisi
Hafif bi gölge var gibi canım sonradan mı olduKizlare dun yaptığm testin resimlerine bir bakın ..birşey yokda biliyorum ama bana veGinnys arkadaşıma girunuyir gölge silik birşey değil....
sanırım hayaletinde hayaleti.. belkide biz yaniliyoruz..
Akşam yapmıştım bu testi çubuk tests..
Birkactane resim cektimki farklı açılardan işte..
Kızlar sizde bakın
Sağlık ocağı yarın çıkar dedi zaten ama ben hslden bakıyorum arada yok maalesef dahabir ben vakası daha hala e nabiz da yok maalesef
Özeller diye bir şey görmedim öyle bir olay yok gibi dene ek kadar az binalarda bizdeki kilinikler gibi beklentim o nedenle düşürdüm ben burada evet 100 birim araba dolar ama Aburcubur alkol olursa okey ama sebze falan pahalı gram İle alıyorum ben alışmışım Antalya’da doldurup gelmeye kilolarca ama burda fiyatlar yükse meyve sebze kırmızı et bi balık konusunda rahat onun dışında bazı şehirler daha pahalı Allah yardımcınız olsun ama görev icabı gelecekse sonuçta Tr hakları geçerli yani eşin polis falan sa dışişleri bakanlığı bağlar seni ve bu güzel bir durum bir çok maddi konudan çünkü başka ülkede birinin aldığı para kirasına yetmiyordu maaşına hemen Tr dışişleri bakanımız zam yaptırmıştı duydum bunu 2 yıl güzel yaşarsın.eşim emekli olur olmaz Tr gitmeyi planladım hatta girişimlerine başladım bileAlmaya bizi kıskanıyor desene
Yemin ederim sok oldum ya okurken bile. Hani ne bileyim ciddi anlamda ekonomi devi birim olarak örneğin 100birime markette koca arabayı dolduruluyor burda 100 birime yağ bile yok düşünürken adamlar neden sağlık alanında böyle yapmışlar çünkü en önemli şey sağlık
Bu arada eşim sınavı kazanırsa bizde almanya ya gidecegz (sadcee 2 yıl ama) onun için bu kadar ayrıntılı soruyorum kusura bakmayın. Peki özel hastanelerde böyle kötü eğer şayet iyiyse ücretleri normal mi? Burada özel hastaneler devlete göre nispeten daha ilgili
Hakkımızda hayırlısıİnşallah kuzumm, biz de aşılamaya doğru gidiyoruz martta aşılama olur yüksek ihtimal
Evvet öyle oldu. Canım.7_12 günleri arası çekilmiyormus. Benimde 12.gunum olunca hemen aldılar.yumurtlama zamanında mı hsg çekildiniz
Bunu duyduğum güzel oldu canım inşallah hayrılısu ile gelebiliriz çok istiyorum iki yıl zaten bana da iyi gelecekÖzeller diye bir şey görmedim öyle bir olay yok gibi dene ek kadar az binalarda bizdeki kilinikler gibi beklentim o nedenle düşürdüm ben burada evet 100 birim araba dolar ama Aburcubur alkol olursa okey ama sebze falan pahalı gram İle alıyorum ben alışmışım Antalya’da doldurup gelmeye kilolarca ama burda fiyatlar yükse meyve sebze kırmızı et bi balık konusunda rahat onun dışında bazı şehirler daha pahalı Allah yardımcınız olsun ama görev icabı gelecekse sonuçta Tr hakları geçerli yani eşin polis falan sa dışişleri bakanlığı bağlar seni ve bu güzel bir durum bir çok maddi konudan çünkü başka ülkede birinin aldığı para kirasına yetmiyordu maaşına hemen Tr dışişleri bakanımız zam yaptırmıştı duydum bunu 2 yıl güzel yaşarsın.eşim emekli olur olmaz Tr gitmeyi planladım hatta girişimlerine başladım bile
Bence olmuş gibiKizlarrrrr pik olmuş dimi . Bu gece değerlendireyimmi yoksa yarın mi
Eki Görüntüle 2987049
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?