Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Almaya bizi kıskanıyor desene
Yemin ederim sok oldum ya okurken bile. Hani ne bileyim ciddi anlamda ekonomi devi birim olarak örneğin 100birime markette koca arabayı dolduruluyor burda 100 birime yağ bile yok düşünürken adamlar neden sağlık alanında böyle yapmışlar çünkü en önemli şey sağlık
Bu arada eşim sınavı kazanırsa bizde almanya ya gidecegz (sadcee 2 yıl ama) onun için bu kadar ayrıntılı soruyorum kusura bakmayın. Peki özel hastanelerde böyle kötü eğer şayet iyiyse ücretleri normal mi? Burada özel hastaneler devlete göre nispeten daha ilgili

İnşallah kuzumm, biz de aşılamaya doğru gidiyoruz martta aşılama olur yüksek ihtimal

Dur kız evlenme hemen daha bat günün var bak Z3hra Da negatifti ama sonradan supriz yaptı bebisi
Haricen yaaa dimi ama ona sormak lazım negatiften belirti neydi falan diye unutursam soralım bilgimiz olsun benimde negatif ama regli olacam sandım hatta akıntı geldi bnde ne oluyor ya dedim teste koştum ama tık yok

Hafif bi gölge var gibi canım sonradan mı oldu

Özeller diye bir şey görmedim öyle bir olay yok gibi dene ek kadar az binalarda bizdeki kilinikler gibi beklentim o nedenle düşürdüm ben burada evet 100 birim araba dolar ama Aburcubur alkol olursa okey ama sebze falan pahalı gram İle alıyorum ben alışmışım Antalya’da doldurup gelmeye kilolarca ama burda fiyatlar yükse meyve sebze kırmızı et bi balık konusunda rahat onun dışında bazı şehirler daha pahalı Allah yardımcınız olsun ama görev icabı gelecekse sonuçta Tr hakları geçerli yani eşin polis falan sa dışişleri bakanlığı bağlar seni ve bu güzel bir durum bir çok maddi konudan çünkü başka ülkede birinin aldığı para kirasına yetmiyordu maaşına hemen Tr dışişleri bakanımız zam yaptırmıştı duydum bunu 2 yıl güzel yaşarsın.eşim emekli olur olmaz Tr gitmeyi planladım hatta girişimlerine başladım bile

Bunu duyduğum güzel oldu canım inşallah hayrılısu ile gelebiliriz çok istiyorum iki yıl zaten bana da iyi gelecek
Bilgiler için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…