İnshaAllah canım okadar müjdeleyici konuşuyorsun ki inşaAllah öyle dir sende dahil batı gelemeyen herkes gebedir hayırlarlaİçimden bir ses sürekli senin gebe olduğunu diyor ama bakalım başka test varmıydı elimizde yapsana yarın sabahta bu arada bazı erken gebelik testleri ile normal testler pek far atmıyor ben eski resimlere baktım benim kimyasal olan gebelikte ben erken gebelik testini reglimin geçtikten 7 gün sonra yapmışım acaip az gölge gibi çıkmış sanırım geç döllenme üstüne üstlük akşamda normal gebelik testi yapmışım onda pat diye renk vermiş ben şimdi yapıp yapıp negatif diyordum ya aklıma geldi eski testin tarihine baktım öylemizle buldum bu durumuda çok ilginç değil mi.bence o nedenle yakında senin renk görünecek demekki diyorum
Henüz belli olmadı maalesef. Ki ülke bile belli değil tercih yapacağız birinci tercih almanya ama eşim Özbekistan istiyor şuan karar aşamasındayzRica ederim hangi şehre geleceğiniz belli oldu mu
İnşallah canım beklemekte fayda var ozaman yapma dediğin gibi bir kaç gün sonra bekle ona göre yap bakalım testi.İnshaAllah canım okadar müjdeleyici konuşuyorsun ki inşaAllah öyle dir sende dahil batı gelemeyen herkes gebedir hayırlarla
Aynı testten birtane daha var beklicem haftasonu .. bakalım kırmızılar olmasa.. bugün akintilairm hala devam ediyor beyzimsi gibi bazen çok kaygan.. yapışkan.. birde alt karnım hafif korse takmışım gibi gergin şiş içten inşallah vardır
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallahHenüz belli olmadı maalesef. Ki ülke bile belli değil tercih yapacağız birinci tercih almanya ama eşim Özbekistan istiyor şuan karar aşamasındayz
Allah razı olsun canım seninde gönlündeki olsun bir an evvelHayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Sonradan cıktıgı için pek umudum yokAaa var baya kız pembis pembiş.. inshallah bebiş vardır
Canımm çıplak gözle görülüyordur fotosunu çekince görünmüyor olabilir ben bu zamana kadar hayalet çizgi bile görmedim
O zaman olabilir canım başka testin varsa denesene bidaha ❤Sanırım normal test erken gebelik yazmıyor
Bat 14 Ocak diyebiliriz ama benim erken gelridi adetim
İnshaAllah canimm. Sürekli akıntım var birde gerginlik var alt karnımda bazen daha gergin içten içten ama bide alt trafimda ağrı var akıntı gelen yerde bilemeidm vallaha..Canımm çıplak gözle görülüyordur fotosunu çekince görünmüyor olabilir ben bu zamana kadar hayalet çizgi bile görmedimakıntıların inşallah hamileliğe işarettir
Denicem İnshaAllah haftasonuna kadar beklicem önce.. iyice geçsin de çıkmazsa bilirim en azından ..O zaman olabilir canım başka testin varsa denesene bidaha ❤
Kimyasal nasıl oluyor bilmiyorum ama ben yıllar önce düşük yapmsitim hatta kendim bile bilmiyordum hamile olduğumu ..çok aşırı ağrım ve fazla parça parça gelince arkadaşım şüphelendi doktora gititm evet dedi en fazla 6 haftalık mis çoğu gitmiş demişti kadın yani.. oluyor kanama çok dinlennen lazımKızlar daha önce kimyasal yasayan var mi aranızda 3 gündür kanamam öyle yoğun ki helak oldum ya normal mi bu boyle mi oluyor kidaha önce kurtajdan sonraki adetimde gördüm bu kadar yoğun kanama
Cizgi bariz belli tebrik ederimsanırım hayaletinde hayaleti.. belkide biz yaniliyoruz..
Akşam yapmıştım bu testi çubuk tests..
Birkactane resim cektimki farklı açılardan işte..
Kızlar sizde bakın
Akıntı batma göğüs hassasiyeti en belirgin belirtiler sanırım.. Hadi hayra alamet olsun inşallah, dinlememeye çalış kendini cumartesiden önce de test yapmamaya çalış lütfenİnshaAllah canimm. Sürekli akıntım var birde gerginlik var alt karnımda bazen daha gergin içten içten ama bide alt trafimda ağrı var akıntı gelen yerde bilemeidm vallaha..
Baya bitkin düştüm zaten canım pihtili geliyor ama temiz kan geliyor çok yoğun, inşallah tertemiz olur da bir dahaki aya güzel haberi alırım ya bu kadar eziyetin mükafatı olur sevincim kursagimda kaldı ona mi yanayım kan revan içindeyim ona mi yanayımKimyasal nasıl oluyor bilmiyorum ama ben yıllar önce düşük yapmsitim hatta kendim bile bilmiyordum hamile olduğumu ..çok aşırı ağrım ve fazla parça parça gelince arkadaşım şüphelendi doktora gititm evet dedi en fazla 6 haftalık mis çoğu gitmiş demişti kadın yani.. oluyor kanama çok dinlennen lazım
CAnim yanlış görmüşümKuzucum bat 9 ocak beni de ekler misin, şans getirsin topiğin
Kaç gündür akintiniz varİnshaAllah canimm. Sürekli akıntım var birde gerginlik var alt karnımda bazen daha gergin içten içten ama bide alt trafimda ağrı var akıntı gelen yerde bilemeidm vallaha..
İlk defa duydum ben arastırdıgımda hep adet bitimi itibaryle 5 gün içinde yapılması gerektiğiydiEvvet öyle oldu. Canım.7_12 günleri arası çekilmiyormus. Benimde 12.gunum olunca hemen aldılar.
Hayırlısı olsun inşallah canım bu testler bizi delirtecekDenicem İnshaAllah haftasonuna kadar beklicem önce.. iyice geçsin de çıkmazsa bilirim en azından ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?