Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi aksamlar araniza bende yeni katildim bat 20 ocak fakat adetimin bitmesinden sonra goguslerimde dayanilmaz bir agri basladi bel agrisi cektim bir ara ayrica sabah kalktigimda kocaman bir ucuk bata 8 gun kaldi bunlar belirti midir

İnshaAllah canım okadar müjdeleyici konuşuyorsun ki inşaAllah öyle dir sende dahil batı gelemeyen herkes gebedir hayırlarla

Aynı testten birtane daha var beklicem haftasonu .. bakalım kırmızılar olmasa.. bugün akintilairm hala devam ediyor beyzimsi gibi bazen çok kaygan.. yapışkan.. birde alt karnım hafif korse takmışım gibi gergin şiş içten inşallah vardır

İnşallah canım beklemekte fayda var ozaman yapma dediğin gibi bir kaç gün sonra bekle ona göre yap bakalım testi.

Canımm çıplak gözle görülüyordur fotosunu çekince görünmüyor olabilir ben bu zamana kadar hayalet çizgi bile görmedim akıntıların inşallah hamileliğe işarettir
İnshaAllah canimm. Sürekli akıntım var birde gerginlik var alt karnımda bazen daha gergin içten içten ama bide alt trafimda ağrı var akıntı gelen yerde bilemeidm vallaha..

Kızlar daha önce kimyasal yasayan var mi aranızda 3 gündür kanamam öyle yoğun ki helak oldum ya normal mi bu boyle mi oluyor ki daha önce kurtajdan sonraki adetimde gördüm bu kadar yoğun kanama

Kızlar daha önce kimyasal yasayan var mi aranızda 3 gündür kanamam öyle yoğun ki helak oldum ya normal mi bu boyle mi oluyor ki daha önce kurtajdan sonraki adetimde gördüm bu kadar yoğun kanama
Kimyasal nasıl oluyor bilmiyorum ama ben yıllar önce düşük yapmsitim hatta kendim bile bilmiyordum hamile olduğumu ..çok aşırı ağrım ve fazla parça parça gelince arkadaşım şüphelendi doktora gititm evet dedi en fazla 6 haftalık mis çoğu gitmiş demişti kadın yani.. oluyor kanama çok dinlennen lazım

Kizlare dun yaptığm testin resimlerine bir bakın ..birşey yokda biliyorum ama bana ve Ginnys arkadaşıma girunuyir gölge silik birşey değil....
sanırım hayaletinde hayaleti.. belkide biz yaniliyoruz..

Akşam yapmıştım bu testi çubuk tests..

Birkactane resim cektimki farklı açılardan işte..

Kızlar sizde bakın
Cizgi bariz belli tebrik ederim cuma tekrarlayin daha net cikar insallah

İnshaAllah canimm. Sürekli akıntım var birde gerginlik var alt karnımda bazen daha gergin içten içten ama bide alt trafimda ağrı var akıntı gelen yerde bilemeidm vallaha..
Akıntı batma göğüs hassasiyeti en belirgin belirtiler sanırım.. Hadi hayra alamet olsun inşallah, dinlememeye çalış kendini cumartesiden önce de test yapmamaya çalış lütfen

Baya bitkin düştüm zaten canım pihtili geliyor ama temiz kan geliyor çok yoğun, inşallah tertemiz olur da bir dahaki aya güzel haberi alırım ya bu kadar eziyetin mükafatı olur sevincim kursagimda kaldı ona mi yanayım kan revan içindeyim ona mi yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…