Canım benim adetim zaten 7gun falan suruyo leke falan geliyo anca bitiyo. 11_12,günler yumurtlama oluyor. 12de hsgcekildim 13de ilişki oldu başka yapamadık eşim cinsel perhize girdik sperm testi için . Ama benim 16.gunden beri akıntım.varİlk defa duydum ben arastırdıgımda hep adet bitimi itibaryle 5 gün içinde yapılması gerektiğiydi
Canım bende geçirdim kasım ayında benimde iki gün yoğun ve pıhtıliydiKızlar daha önce kimyasal yasayan var mi aranızda 3 gündür kanamam öyle yoğun ki helak oldum ya normal mi bu boyle mi oluyor kidaha önce kurtajdan sonraki adetimde gördüm bu kadar yoğun kanama
Olmazsa topic açtım ben kuzum oralardayım artıkİnshaAllah canım zaten erken davranım biraz .. hayırlısı bakalım olmazsa Şubat a artık
İnşallah bebeğin seninledirCanım benim adetim zaten 7gun falan suruyo leke falan geliyo anca bitiyo. 11_12,günler yumurtlama oluyor. 12de hsgcekildim 13de ilişki oldu başka yapamadık eşim cinsel perhize girdik sperm testi için . Ama benim 16.gunden beri akıntım.var
Amine bacım ne güzel söylediniz vallaha..Kizlare dun yaptığm testin resimlerine bir bakın ..birşey yokda biliyorum ama bana veGinnys arkadaşıma girunuyir gölge silik birşey değil....
Cizgi bariz belli tebrik ederimcuma tekrarlayin daha net cikar insallah
Nerdeyse 6 gündür var belkide daha fazlaKaç gündür akintiniz var
Merhaba benim bat 24 ocak acaba beni de tabloya ekleyebilir misin? Kasım ayında bebeğim 8.haftasında kalp durması sonucu kaybettim maalesef. Bakalım bu ay şans yüzüme gülecek mi?�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Uyumadan önce test yapacağım canim bilmiyorum ara ara batmalarim oluyor akintida bir degisiklik yok amaÇatlama oldu mu canim.heyecan dorukta
Canım benim bunada şükür.. İnshaAllah hazırlan Şubat senin ayın inshallahBaya bitkin düştüm zaten canım pihtili geliyor ama temiz kan geliyor çok yoğun, inşallah tertemiz olur da bir dahaki aya güzel haberi alırım ya bu kadar eziyetin mükafatı olur sevincim kursagimda kaldı ona mi yanayım kan revan içindeyim ona mi yanayım
Ben hepsinde gördün bacim, gebelik olmasaydi bukadar bile görünmezdi. Cuma daha net görünür insallahAmine bacım ne güzel söylediniz vallaha..İnshaAllah öyledir.. gerçekten varla yok arası.. hangi resimde gördünüz siz?
Geçmiş olsun hoşgeldiniz.. bu ay çok gebemiz var elhamdülillah inşallah sizde olursunuzMerhaba benim bat 24 ocak acaba beni de tabloya ekleyebilir misin? Kasım ayında bebeğim 8.haftasında kalp durması sonucu kaybettim maalesef. Bakalım bu ay şans yüzüme gülecek mi?
Kasım ayında aşırı pıhtılı ve yoğun kanamam oldu. Doktoruma sordum, kimyasal olabilir falan dedi.Kızlar daha önce kimyasal yasayan var mi aranızda 3 gündür kanamam öyle yoğun ki helak oldum ya normal mi bu boyle mi oluyor kidaha önce kurtajdan sonraki adetimde gördüm bu kadar yoğun kanama
Olsun ben günde gelirim destek vermeye yalnız birakmamOlmazsa topic açtım ben kuzum oralardayım artıkinşallah gerek kalmaz oraya gelmene
İnşallah Rabbim duysun sesimizi kucağımız gönlümüz boş kalmasın. Hepimizin hayrına olsun olacak olanlarGeçmiş olsun hoşgeldiniz.. bu ay çok gebemiz var elhamdülillah inşallah sizde olursunuz
Misafir olarak her zaman gel tabi kuşumOlsun ben günde gelirim destek vermeye yalnız birakmam
Bınlar bendede bu şekildeİnshaAllah canimm. Sürekli akıntım var birde gerginlik var alt karnımda bazen daha gergin içten içten ama bide alt trafimda ağrı var akıntı gelen yerde bilemeidm vallaha..
3 4 gün canım hayırlısı gene olmadı benceSeni hatırlıyorum önceki ay gruplarından canım.. Ben de ara ara ortadan kaybolup sonra tekrar geliyorum alışkanlık yaptı bana burasısenin kaç günün kaldı canımm
Adet olana kadar umut var3 4 gün canım hayırlısı gene olmadı bence
Bence de kuzum olmazsa hiçbir şekilde çıkmaz inşallah vardır minnak bı şey oralardaEvet aynısı bendede oluyor .. ama daha önce bu testte bu iklemde kalmamıştmm.. inshallah bu iyi haberdir yaa yani hiç olmasa ne yaparsan yap görünmez diye düşünüyorum
Haaa buna kendimi daha çok paralarimKizzz mavisinnnnn 40 çıktı kan değer MashaAllahonun için halay çektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?