Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defa duydum ben arastırdıgımda hep adet bitimi itibaryle 5 gün içinde yapılması gerektiğiydi
Canım benim adetim zaten 7gun falan suruyo leke falan geliyo anca bitiyo. 11_12,günler yumurtlama oluyor. 12de hsgcekildim 13de ilişki oldu başka yapamadık eşim cinsel perhize girdik sperm testi için . Ama benim 16.gunden beri akıntım.var

Kızlar daha önce kimyasal yasayan var mi aranızda 3 gündür kanamam öyle yoğun ki helak oldum ya normal mi bu boyle mi oluyor ki daha önce kurtajdan sonraki adetimde gördüm bu kadar yoğun kanama
Canım bende geçirdim kasım ayında benimde iki gün yoğun ve pıhtıliydi

İnşallah bebeğin seninledir

Amine bacım ne güzel söylediniz vallaha.. İnshaAllah öyledir.. gerçekten varla yok arası.. hangi resimde gördünüz siz?

Merhaba benim bat 24 ocak acaba beni de tabloya ekleyebilir misin? Kasım ayında bebeğim 8.haftasında kalp durması sonucu kaybettim maalesef. Bakalım bu ay şans yüzüme gülecek mi?

Canım benim bunada şükür.. İnshaAllah hazırlan Şubat senin ayın inshallah

Merhaba benim bat 24 ocak acaba beni de tabloya ekleyebilir misin? Kasım ayında bebeğim 8.haftasında kalp durması sonucu kaybettim maalesef. Bakalım bu ay şans yüzüme gülecek mi?
Geçmiş olsun hoşgeldiniz.. bu ay çok gebemiz var elhamdülillah inşallah sizde olursunuz

Kızlar daha önce kimyasal yasayan var mi aranızda 3 gündür kanamam öyle yoğun ki helak oldum ya normal mi bu boyle mi oluyor ki daha önce kurtajdan sonraki adetimde gördüm bu kadar yoğun kanama
Kasım ayında aşırı pıhtılı ve yoğun kanamam oldu. Doktoruma sordum, kimyasal olabilir falan dedi.

Geçmiş olsun hoşgeldiniz.. bu ay çok gebemiz var elhamdülillah inşallah sizde olursunuz
İnşallah Rabbim duysun sesimizi kucağımız gönlümüz boş kalmasın. Hepimizin hayrına olsun olacak olanlar Tüm gebelerin bebekleri sağlıkla gelsin ve bizlere de şans getirsin

Seni hatırlıyorum önceki ay gruplarından canım.. Ben de ara ara ortadan kaybolup sonra tekrar geliyorum alışkanlık yaptı bana burası senin kaç günün kaldı canımm
3 4 gün canım hayırlısı gene olmadı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…