Hosbuldum
İns canimm herkesin ki.İnşallah bebeğin seninledir
Bata kaç gün var canım. Yumurtlamadan beri mi var ozamnNerdeyse 6 gündür var belkide daha fazla
Öyle canım. Ben sadece mucizeler321 akıntıdan bahsettiği için nasıl bir akıntı olduğunu anlamak için yazmıştım. Bekleme sürecindeyim zaten, artık regl olunca şaşırmıyorumBelki o da olabilir ikinci yumurtlamayi görmüş olabilirsin canım. Benim bile her ilaç kullandığımda farklı oluyor. Bir keresinde memleketteydim hamilelik ihtimali yoktu yani o kadar çok geldi ki iki ay şaşırmıştım baya
Akintinin çok sebebi var ama inşallah seninki güzel sebeptendir
Mesela benim geçen hafta başladı cuma günü iğne attım daha bugün geçti akinti
Regl olmadım daha bilmiyorum ama hsg den beri belden iç bacağa ciddi ağrım oluyo hala geçmedi benim.Dünden beri tüm gün olmasa da gün içinde mutlaka yokluyo sende oldu mu hiç böyle bişeyRahim filminden sonra adet sancısı kat kat artan var mı aranızda.. Böyle bir ağrı yok aşırı sancım var önceki aylara göre ve daha çok kanama
Ne diyon bacımCanım sıkılıyor. Kime, nasıl sataşsam diye düşünüp duruyorum.
Yelizsevn N Nasipolsunn Dilos6342 maviss_34
Ben bugüncük hastayım erken yaticam yarına sözüm olsunCanım sıkılıyor. Kime, nasıl sataşsam diye düşünüp duruyorum.
Yelizsevn N Nasipolsunn Dilos6342 maviss_34
Bende öyleyim canım artık ne belirti gelirse takılmıyorum sonu aynı olduğu içinÖyle canım. Ben sadece mucizeler321 akıntıdan bahsettiği için nasıl bir akıntı olduğunu anlamak için yazmıştım. Bekleme sürecindeyim zaten, artık regl olunca şaşırmıyorum
Ayy inşallah ya 3 yıldır bekliyoruz bebişimiz gelsin artık diye ama eşim yaptırmıyor testi biraz daha umutlanmak hoşuna gidiyor sanırımben öyle tedavi görmedim ama burda olup yazanlar oldu onlardan öğrendim ama evet değişiyor yumurtlama+ 14. gün adet dönemi bu standard rakmalar ve inşaALLAH bebeğin seninledir adette olmasın
Canim yumurtlama takibi yapmadim ben .. bat aslında 14 veya 15 Ocak ..Bata kaç gün var canım. Yumurtlamadan beri mi var ozamn
Beni ışınla ışınlaa, benimki de işte yalnızım.Ne diyon bacımgel anam gel adres vereyim Yozgat'a gel benim herif ise gidiyor takılıriz sürekli yeriz bence sürekli uyuyalım BurcuAD pas vermiyor bize zaten. Çok sıkılıyorum ya bebek oreyim dedim hevesim kalmadı, Allah aşkına biriniz gelin de kahve icek
Evet beybi sen dinlen, toparlan bir an önce.Ben bugüncük hastayım erken yaticam yarına sözüm olsun
Bunu ben yaşadım canım rahim filmi ardından da kapalı olan tüpü selektif salpingografi yöntemiyle açtırdım ve sonrasında adetlerim hep parçalı ve pıhtılı çok yoğun olmaya başladı. Doktora gittim bana polikistik over olduğumu buna bağlı olarak ağrılı ve yoğun kanama yaşadığımı söyledi. Çözüm olarakta sürekli spor yap hareketli ol bol su iç dedi. Çok zayıf olduğum için sadece evde hareketler yaptım suyuda çok içmeye başladım birazda olsa azaldı ağrılarım ve parça gelmesiRahim filminden sonra adet sancısı kat kat artan var mı aranızda.. Böyle bir ağrı yok aşırı sancım var önceki aylara göre ve daha çok kanama
Canın senin belirtilerin neydi içimde bir his evet var diyor ama eskisi gibi belirtilerim olmadığı için acaba mı diyorum üstelik testler negatif regli olacakmışım gibi bir belirti var göğüslerim falan şiş değil akıntım bugün oldu regl oldum zannettim heveslenip test yaptım negatif çıktıEvet. Ya ben gerçekten olmayacağına inanıyordum. Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün. Ne kadar zor olduğunu biliyorum ama olacak bir gün
İlk çektirdiğim hsg de bunu yaşadım fakat sonra doktora gittiğimde bana antibiyotik kullandın mı hsg den sonra demişti kullanmadığımı duyunca kızmıştı. Enfeksiyonun çok fazla diye ama hiç akıntı falan olmamıştı.. Siz kullandınız mı peki belki sizinde ondandır ya da aneztezisiz çektirdiyseniz kasmış olabilir misinizRegl olmadım daha bilmiyorum ama hsg den beri belden iç bacağa ciddi ağrım oluyo hala geçmedi benim.Dünden beri tüm gün olmasa da gün içinde mutlaka yokluyo sende oldu mu hiç böyle bişey
Anestezili oldu benim antibiyotik de kullandım ben.Pazartesi günü olması lazım doktorun yanına gittim sordum bu durumu kendini çok strese sokuyosun biraz sakin ol dedi sadeceİlk çektirdiğim hsg de bunu yaşadım fakat sonra doktora gittiğimde bana antibiyotik kullandın mı hsg den sonra demişti kullanmadığımı duyunca kızmıştı. Enfeksiyonun çok fazla diye ama hiç akıntı falan olmamıştı.. Siz kullandınız mı peki belki sizinde ondandır ya da aneztezisiz çektirdiyseniz kasmış olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?