Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni ışınla ışınlaa, benimki de işte yalnızım. amigurumi yapan sen miydin kız dün aklıma geldi, bir türlü sipariş veremedim şu ipleri.
Sihirli annem izlediğim zamanlara dönsek keşke ordaki Avni gibiyim her şeyi görüyorum biliyorum ama kimseye anlatamıyorum izlediysen bilirsin evet ben örüyorum

Kız o ne bilemedim benim aklıma gebelik geldi sen hemen kötü ihtimaleri çağırma dur. Akıyor mu süt gibi bı şey mi

Adet olacak gibi hisseden ben eczanenin kapanmasına 6 dk kala kostüm test aldım çünkü gündüzleri adet olacak gibi akşamları da olmayacak gibi hissediyorum öğlen 1 gibi kahve içmiştim en son yapsam mı kii
Yaparsan atana yanı bende öyle hissediyorum sinirim bozuluyor

Bende elendim bu aydan hayırlısı şubata

Kız o ne bilemedim benim aklıma gebelik geldi sen hemen kötü ihtimaleri çağırma dur. Akıyor mu süt gibi bı şey mi
Aklına gebelik geldi ama ne kadar negatif olduğunu biliyosun testlerimin.
Beyazla şeffaf arası bi sıvı.Kıvam olarak su gibi akışkan

Canım bende akıntı var. Regl ağrısı da var başka da hiç bi belirtim olmadı. Regl ağrım gelip gidiyor hala bile acıkınca hemen midem bulanıyor ve yanıyor. Herkeste farklı belirtiler var tabii. Canım olursa ne ala. Ama olmazsa sakın sıkma kendini. Biliyorum stres olmamak çok zor. Son zamanlarda kendimi hep rahatlatmaya çalıştım. Hepimiz birer anne adayıyız. Ne imkansız diyenlerden oldu biz de nasibimiz ne zamansa o zaman alacağız müjdeyi. Çok bekletmez Rabbim inşaallah. Bol bol dua etmeliyiz. Bu da bi imtihan. Eğer geçersen alacaksın güzel haberi inşaallah

Canım prolaktin hormonu yükselmiş olabilir arkadaşın dediği gibi. Yine de bi görün doktora bu işler ihmale gelmez. Önemli bişi yoktur inşaallah.
Not*Prolaktinin çok yükselmesi gebeliğe engeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…