- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Sihirli annem izlediğim zamanlara dönsek keşkeBeni ışınla ışınlaa, benimki de işte yalnızım.amigurumi yapan sen miydin kız dün aklıma geldi, bir türlü sipariş veremedim şu ipleri.
Kız o ne bilemedim benim aklıma gebelik geldi sen hemen kötü ihtimaleri çağırma dur. Akıyor mu süt gibi bı şey miAcil yardım!!Eşim az önce dedi ki göğsüne ne olmuş?Bi baktım meme başında beyaz küçük noktacıklar var.Kalktım hemen temizlemek için ben sildikçe o baskıyla heralde bi sıvı geliyo ama bitmiyo.Bastırdıkça geliyo.Başına gelen var mı aklımı kaçırıcam.Kanser manser ödüm kopuyo öyle şeylerden bilen varsa acil yazsın nolur
Bu halaya bayılıyorum ben ya...Mutsuz birine bile enerji patlaması yaşatırSohbeti kaçırdım ne halayı bu anlamadım ama açılın halay başı geldiahey ahey aheyyyyy tilililli lilililili lilililili
Yaparsan atana yanı bende öyle hissediyorum sinirim bozuluyorAdet olacak gibi hisseden ben eczanenin kapanmasına 6 dk kala kostüm test aldımçünkü gündüzleri adet olacak gibi akşamları da olmayacak gibi hissediyorum öğlen 1 gibi kahve içmiştim en son yapsam mı kii
Bende elendim bu aydan hayırlısı şubata�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Dinlen kuşum sen dinlenBen bugüncük hastayım erken yaticam yarına sözüm olsun
Aklına gebelik geldi ama ne kadar negatif olduğunu biliyosun testlerimin.Kız o ne bilemedim benim aklıma gebelik geldi sen hemen kötü ihtimaleri çağırma dur. Akıyor mu süt gibi bı şey mi
Şu an grupça halaya ihtiyacımız yok mu sence yaBu halaya bayılıyorum ben ya...Mutsuz birine bile enerji patlaması yaşatır
Cnm kimyasal gebelik ne demek yani nasıl oluyo?Kızlar sonucum 1.33 çıkmış büyük ihtimal kimyasal oldu gittikçe siliklesmisti çünkü önümüzdeki ay nasip olur inşallah sağlıklı bi gebelik ❤
Prolaktin yükselmiş olabilir cnmAklına gebelik geldi ama ne kadar negatif olduğunu biliyosun testlerimin.
Beyazla şeffaf arası bi sıvı.Kıvam olarak su gibi akışkan
Aynen valla gece gece açıp tepinesim varŞu an grupça halaya ihtiyacımız yok mu sence ya
Suna bı bakAklına gebelik geldi ama ne kadar negatif olduğunu biliyosun testlerimin.
Beyazla şeffaf arası bi sıvı.Kıvam olarak su gibi akışkan
Numarası yok instadan yazdım cevaplar inşallahAy sor bence şimdi yanlış olmasın ,ben göbekten olmuştum
Anladığım dilden konuşun lütfenProlaktin yükselmiş olabilir cnm
Kız benim ağlayarak halay cekesim var valla ruh halimi var sen düşünAynen valla gece gece açıp tepinesim var
Canım bende akıntı var. Regl ağrısı da var başka da hiç bi belirtim olmadı. Regl ağrım gelip gidiyor hala bile acıkınca hemen midem bulanıyor ve yanıyor. Herkeste farklı belirtiler var tabii. Canım olursa ne ala. Ama olmazsa sakın sıkma kendini. Biliyorum stres olmamak çok zor. Son zamanlarda kendimi hep rahatlatmaya çalıştım. Hepimiz birer anne adayıyız. Ne imkansız diyenlerden oldu biz de nasibimiz ne zamansa o zaman alacağız müjdeyi. Çok bekletmez Rabbim inşaallah. Bol bol dua etmeliyiz. Bu da bi imtihan. Eğer geçersen alacaksın güzel haberi inşaallahCanın senin belirtilerin neydi içimde bir his evet var diyor ama eskisi gibi belirtilerim olmadığı için acaba mı diyorum üstelik testler negatif regli olacakmışım gibi bir belirti var göğüslerim falan şiş değil akıntım bugün oldu regl oldum zannettim heveslenip test yaptım negatif çıktı
Kuzum ben ovitrelle kullandım çatlatma iğnesi olarak ya eczacı söylemiş zaten. Bence orası da oluyordur hiç endişe etmeNumarası yok instadan yazdım cevaplar inşallahreçetede kasa yapılır diyor hangi kas olduğunu belirtmemiş
Canım prolaktin hormonu yükselmiş olabilir arkadaşın dediği gibi. Yine de bi görün doktora bu işler ihmale gelmez. Önemli bişi yoktur inşaallah.Acil yardım!!Eşim az önce dedi ki göğsüne ne olmuş?Bi baktım meme başında beyaz küçük noktacıklar var.Kalktım hemen temizlemek için ben sildikçe o baskıyla heralde bi sıvı geliyo ama bitmiyo.Bastırdıkça geliyo.Başına gelen var mı aklımı kaçırıcam.Kanser manser ödüm kopuyo öyle şeylerden bilen varsa acil yazsın nolur
Ne olursa olsun formundan da dusmuyonAnladığım dilden konuşun lütfen
Prolaktin süt hormonu eğer yükselirse göğüsten sıvı gelebilir. Prolaktin hormonunuza bi baktırın çünkü prolaktin yüksekliği gebeliğe engeldirAnladığım dilden konuşun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?