Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sihirli annem izlediğim zamanlara dönsek keşke ordaki Avni gibiyim her şeyi görüyorum biliyorum ama kimseye anlatamıyorum izlediysen bilirsin evet ben örüyorum
Ahahha Avni yaaa Ne dayaklar yedi Suzan’dan, garibim yazık. Açıp izleyesim geldi işte.

Ben dün ipleri attım sepete tamam mı? Sonra neye ne kadar ip alacağım kafam karıştı çıktım siteden.
Sipariş vermeden önce sana yazayım yarın, ona göre getirteyim en iyisi.

Saol canım inşallah geçenlerden oluruz Rabbim güldürsün yüzümüzü

Kuzum ben ovitrelle kullandım çatlatma iğnesi olarak ya eczacı söylemiş zaten. Bence orası da oluyordur hiç endişe etme
Evet ovitrelle bile kalçaya yapılabiliyor. Bu da yapılır diye düşündüm ama yine yazdım bakalım ne diyecek. İlk defa kullanıyorum bu iğneyi siz daha önce kullandınız mı

Canım prolaktin hormonu yükselmiş olabilir arkadaşın dediği gibi. Yine de bi görün doktora bu işler ihmale gelmez. Önemli bişi yoktur inşaallah.
Not*Prolaktinin çok yükselmesi gebeliğe engeldir
Yeni bakılmış daha ona.Bi anda yükselen bişey mi bu?Reglimin 3. Günü bakılmıştı reglim bitti hsg çektirdim şimdi bata 7 gün var.Yani 20 gün önceki değerim bu

Eklentiler

• 7965F1B7-E508-4872-8CDA-6DE678DBA535.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar sonucum 1.33 çıkmış büyük ihtimal kimyasal oldu gittikçe siliklesmisti çünkü önümüzdeki ay nasip olur inşallah sağlıklı bi gebelik ❤
Aklına kötü şeyler getirme hsg den sonra hamile kalmış olabilir misin acaba? Bilemedüm bazıları gögüs ucundan farkediyolarya

Avni
Yaz sen bana hallederiz

Evet ovitrelle bile kalçaya yapılabiliyor. Bu da yapılır diye düşündüm ama yine yazdım bakalım ne diyecek. İlk defa kullanıyorum bu iğneyi siz daha önce kullandınız mı
Evet ikinci oluyor aşılama yaptırdığım için, şeker iğnesi gibi yani çoğu yerden basitçe vurulabiliyor ben kendime asla vuramoyorum vuramam o ayrı

Aklına kötü şeyler getirme hsg den sonra hamile kalmış olabilir misin acaba? Bilemedüm bazıları gögüs ucundan farkediyolarya
Belki biraz erken ama bat 8 testim negatif.O yüzden oraya bağlayamıyorum.Test yapmamış olsam şüphelenirdim ama çok net negatif çıktı dün sabah yaptığımda.1 günde de hemen ne değişmiş olabilir ki

Yeni bakılmış daha ona.Bi anda yükselen bişey mi bu?Reglimin 3. Günü bakılmıştı reglim bitti hsg çektirdim şimdi bata 7 gün var.Yani 20 gün önceki değerim bu
Bilemiyorum. Ama sorun oysa bi hapla çözülür. Sen bi görün canım için rahatlasın ne olur ne olmaz

Bakılmış ona reglimin 3.günü yani 20 gün önce.Normal çıkmış değerim ama o günden bu güne ne değişti bilemem tabi.Vücuduma kafayı yedirdim bu ay stresten.Kendini hamile sanıyo çocuk emzirmeye hazır.Tek eksik çocuk

Kızlar sonucum 1.33 çıkmış büyük ihtimal kimyasal oldu gittikçe siliklesmisti çünkü önümüzdeki ay nasip olur inşallah sağlıklı bi gebelik ❤
Sen de mi canım ya üzüldüm benimkilerden de belirgindi testlerin kanaman başladı mı inşallah önümüzdeki aya güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…