Ahahha Avni yaaaSihirli annem izlediğim zamanlara dönsek keşkeordaki Avni gibiyim her şeyi görüyorum biliyorum ama kimseye anlatamıyorum izlediysen bilirsin evet ben örüyorum
Saol canım inşallah geçenlerden oluruzCanım bende akıntı var. Regl ağrısı da var başka da hiç bi belirtim olmadı. Regl ağrım gelip gidiyor hala bile acıkınca hemen midem bulanıyor ve yanıyor. Herkeste farklı belirtiler var tabii. Canım olursa ne ala. Ama olmazsa sakın sıkma kendini. Biliyorum stres olmamak çok zor. Son zamanlarda kendimi hep rahatlatmaya çalıştım. Hepimiz birer anne adayıyız. Ne imkansız diyenlerden oldu biz de nasibimiz ne zamansa o zaman alacağız müjdeyi. Çok bekletmez Rabbim inşaallah. Bol bol dua etmeliyiz. Bu da bi imtihan. Eğer geçersen alacaksın güzel haberi inşaallah
Evet ovitrelle bile kalçaya yapılabiliyor. Bu da yapılır diye düşündüm ama yine yazdım bakalım ne diyecek. İlk defa kullanıyorum bu iğneyi siz daha önce kullandınız mıKuzum ben ovitrelle kullandım çatlatma iğnesi olarak ya eczacı söylemiş zaten. Bence orası da oluyordur hiç endişe etme
Ben oryantal seviyorum, şşş zilim de var takıp attırsam mı evimin tozunu?Aynen valla gece gece açıp tepinesim var
Kız benim ağlayarak halay cekesim var valla ruh halimi var sen düşünhöyküre höyküre ağlayarak halay
Yeni bakılmış daha ona.Bi anda yükselen bişey mi bu?Reglimin 3. Günü bakılmıştı reglim bitti hsg çektirdim şimdi bata 7 gün var.Yani 20 gün önceki değerim buCanım prolaktin hormonu yükselmiş olabilir arkadaşın dediği gibi. Yine de bi görün doktora bu işler ihmale gelmez. Önemli bişi yoktur inşaallah.
Not*Prolaktinin çok yükselmesi gebeliğe engeldir
Kız napym kendime kanser teşhisi koydum koyucam az kaldıNe olursa olsun formundan da dusmuyon
Bhcg yukseliyo sonra gitgide düşüyo adetle de atiliyo sessiz düşük de deniliyomus hatta yumurta ve sperm dolleniyo ama yerleşme olmuyo sanırım bende çok bilmiyorum testlerim baştan baya belirgindi sonra gitgide silindiCnm kimyasal gebelik ne demek yani nasıl oluyo?
Kızlar sonucum 1.33 çıkmış büyük ihtimal kimyasal oldu gittikçe siliklesmisti çünkü önümüzdeki ay nasip olur inşallah sağlıklı bi gebelik ❤
Aklına kötü şeyler getirme hsg den sonra hamile kalmış olabilir misin acaba? Bilemedüm bazıları gögüs ucundan farkediyolaryaAcil yardım!!Eşim az önce dedi ki göğsüne ne olmuş?Bi baktım meme başında beyaz küçük noktacıklar var.Kalktım hemen temizlemek için ben sildikçe o baskıyla heralde bi sıvı geliyo ama bitmiyo.Bastırdıkça geliyo.Başına gelen var mı aklımı kaçırıcam.Kanser manser ödüm kopuyo öyle şeylerden bilen varsa acil yazsın nolur
Süt hormonuAnladığım dilden konuşun lütfen
AvniAhahha Avni yaaaNe dayaklar yedi Suzan’dan, garibim yazık. Açıp izleyesim geldi işte.
Ben dün ipleri attım sepete tamam mı? Sonra neye ne kadar ip alacağım kafam karıştı çıktım siteden.
Sipariş vermeden önce sana yazayım yarın, ona göre getirteyim en iyisi.
Evet ikinci oluyor aşılama yaptırdığım için, şeker iğnesi gibi yani çoğu yerden basitçe vurulabiliyor ben kendime asla vuramoyorum vuramam o ayrıEvet ovitrelle bile kalçaya yapılabiliyor. Bu da yapılır diye düşündüm ama yine yazdım bakalım ne diyecek. İlk defa kullanıyorum bu iğneyi siz daha önce kullandınız mı
Allah korusun ya ama seni çok iyi anlıyorumKız napym kendime kanser teşhisi koydum koyucam az kaldı
Belki biraz erken ama bat 8 testim negatif.O yüzden oraya bağlayamıyorum.Test yapmamış olsam şüphelenirdim ama çok net negatif çıktı dün sabah yaptığımda.1 günde de hemen ne değişmiş olabilir kiAklına kötü şeyler getirme hsg den sonra hamile kalmış olabilir misin acaba? Bilemedüm bazıları gögüs ucundan farkediyolarya
Ben 3 kere kullandım ovitrelleEvet ikinci oluyor aşılama yaptırdığım için, şeker iğnesi gibi yani çoğu yerden basitçe vurulabiliyor ben kendime asla vuramoyorum vuramam o ayrı
Oryanteli seviyom ama hiç becerememBen oryantal seviyorum, şşş zilim de var takıp attırsam mı evimin tozunu?
Bilemiyorum. Ama sorun oysa bi hapla çözülür. Sen bi görün canım için rahatlasın ne olur ne olmazYeni bakılmış daha ona.Bi anda yükselen bişey mi bu?Reglimin 3. Günü bakılmıştı reglim bitti hsg çektirdim şimdi bata 7 gün var.Yani 20 gün önceki değerim bu
İnsallah döner canimNumarası yok instadan yazdım cevaplar inşallahreçetede kasa yapılır diyor hangi kas olduğunu belirtmemiş
Bakılmış ona reglimin 3.günü yani 20 gün önce.Normal çıkmış değerim ama o günden bu güne ne değişti bilemem tabi.Vücuduma kafayı yedirdim bu ay stresten.Kendini hamile sanıyo çocuk emzirmeye hazır.Tek eksik çocukSüt hormonu
Sen de mi canım ya üzüldüm benimkilerden de belirgindi testlerin kanaman başladı mı inşallah önümüzdeki aya güzel sonuçlar alırızKızlar sonucum 1.33 çıkmış büyük ihtimal kimyasal oldu gittikçe siliklesmisti çünkü önümüzdeki ay nasip olur inşallah sağlıklı bi gebelik ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?