Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilemiyorum. Ama sorun oysa bi hapla çözülür. Sen bi görün canım için rahatlasın ne olur ne olmaz
Utanmasam bu saatte aricam doktoru.Pijamamın üstüne çıkmış damla aklımı yitirmek üzereyim gerçekten.Google da sağ olsun hiç yardımcı olmuyo.Tümörler kanserler neler neler

Bende az önce test aldım negatif çıktı bembeyaz adet agrilarim kesildi batma hissi de yok arada kasıklarım inceden doluluk hissi veriyor sanırım adet göreceğim

Ahaha panik olma google ne arasan kansere bağlıyor. Bende de yüksek çıktı, doktorum günden güne bile değişir, stres ve uykusuzluk çok etkiler merak etme dedi. Süt de gelebilir korkma dedi. Sen doktora mutlaka görün ama korkacak bişey değildir merak etme.

Fostimon yumurta büyütmek için kullanılıyor. Ovitrelle çatlatmak için. Ben hep ovitrelle kullandım çatlatmak için ilaçta sıkıntı yok merak etme
Haaa kız kafam karışıyordu az daha büyütmek için klomen kullandım çatlatma için de ovitrelle ama bu sfer tutmazsa letu ya da femara isteyecegim daha kaliteli yumurta buyutuyormus

Haaa kız kafam karışıyordu az daha büyütmek için klomen kullandım çatlatma için de ovitrelle ama bu sfer tutmazsa letu ya da femara isteyecegim daha kaliteli yumurta buyutuyormus
Bana letu verdi 5 gün kullandım bugün kontrole gittim istediği boyuta gelmediği için iğne verdi cumartesi tekrar gideceğim

Görgüsüz desen denilmez cahil desen oda degil ay kendini bilmez kadın isterse karşıdakinin çocuğu olsun daha yeni test yapmış öğrenmiş nasılda öyle konuşmuş dmi bazı insanlar öyle ağzı iyi laf yapıyo boş ama çoğu boş laf

Kızlar daha önce kimyasal yasayan var mi aranızda 3 gündür kanamam öyle yoğun ki helak oldum ya normal mi bu boyle mi oluyor ki daha önce kurtajdan sonraki adetimde gördüm bu kadar yoğun kanama
Benim kimyasallarda kanama normal oldu ama parçacıklı ve ilk iki gün çok sancılı gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…