Utanmasam bu saatte aricam doktoru.Pijamamın üstüne çıkmış damla aklımı yitirmek üzereyim gerçekten.Google da sağ olsun hiç yardımcı olmuyo.Tümörler kanserler neler nelerBilemiyorum. Ama sorun oysa bi hapla çözülür. Sen bi görün canım için rahatlasın ne olur ne olmaz
Maalesef canım hayır daha kanamam yok inşallah sağlıklı gebelik için vücudumuz kendini hazirliyodurSen de mi canım ya üzüldüm benimkilerden de belirgindi testlerin kanaman başladı mı inşallah önümüzdeki aya güzel sonuçlar alırız
Üzüldüm canim pnumuzdeki ay sağlıklı bi gebelik yaşayacaksın inşallahmaviss_34 canım beni listeden silebilirsin kimyasal geçirdim sanırım birdahaki ay sağlıklısı nasip olur insallah
Insallah canim ❤Üzüldüm canim pnumuzdeki ay sağlıklı bi gebelik yaşayacaksın inşallah
Ahaha panik olma google ne arasan kansere bağlıyor. Bende de yüksek çıktı, doktorum günden güne bile değişir, stres ve uykusuzluk çok etkiler merak etme dedi. Süt de gelebilir korkma dedi. Sen doktora mutlaka görün ama korkacak bişey değildir merak etme.Bakılmış ona reglimin 3.günü yani 20 gün önce.Normal çıkmış değerim ama o günden bu güne ne değişti bilemem tabi.Vücuduma kafayı yedirdim bu ay stresten.Kendini hamile sanıyo çocuk emzirmeye hazır.Tek eksik çocuk
Yok onu kullanmadim daha mı etkili o offf ne bitmek bilmez iğne ilaç seysiBen 3 kere kullandım ovitrellefostimon kullandınız mı peki?
Fostimon yumurta büyütmek için kullanılıyor. Ovitrelle çatlatmak için. Ben hep ovitrelle kullandım çatlatmak için ilaçta sıkıntı yok merak etmeYok onu kullanmadim daha mı etkili o offf ne bitmek bilmez iğne ilaç seysi
Kız ben de aynıyım becerdigimden değil ya ortaya karışık oynuyorumOryanteli seviyom ama hiç beceremem
Haaa kız kafam karışıyordu az dahaFostimon yumurta büyütmek için kullanılıyor. Ovitrelle çatlatmak için. Ben hep ovitrelle kullandım çatlatmak için ilaçta sıkıntı yok merak etme
Bana letu verdi 5 gün kullandım bugün kontrole gittim istediği boyuta gelmediği için iğne verdi cumartesi tekrar gideceğimHaaa kız kafam karışıyordu az dahabüyütmek için klomen kullandım çatlatma için de ovitrelle ama bu sfer tutmazsa letu ya da femara isteyecegim daha kaliteli yumurta buyutuyormus
Görgüsüz desen denilmez cahil desen oda degil ay kendini bilmez kadın isterse karşıdakinin çocuğu olsun daha yeni test yapmış öğrenmiş nasılda öyle konuşmuş dmi bazı insanlar öyle ağzı iyi laf yapıyo boş ama çoğu boş lafBilmez olurlar mı en çok benim istediğimi de biliyor ama öğrenir öğrenmez karnını sevip annecim ben hep seninleyim seni çok seviyorum falan dedim bu ne nispet yapar ki karşımda yaptı o gitti ben bütün gece ağladım bütün gece
Aynıyız bacım inşallah gelmez kırmızıMerhaba benim bat 24 ocak acaba beni de tabloya ekleyebilir misin? Kasım ayında bebeğim 8.haftasında kalp durması sonucu kaybettim maalesef. Bakalım bu ay şans yüzüme gülecek mi?
Benim kimyasallarda kanama normal oldu ama parçacıklı ve ilk iki gün çok sancılı gectiKızlar daha önce kimyasal yasayan var mi aranızda 3 gündür kanamam öyle yoğun ki helak oldum ya normal mi bu boyle mi oluyor kidaha önce kurtajdan sonraki adetimde gördüm bu kadar yoğun kanama
Canım sen ne yaptın sonucun çıkmadımıÜzüldüm canim pnumuzdeki ay sağlıklı bi gebelik yaşayacaksın inşallah
40 çıktı canim gebelik var yarın gene kan vercemmCanım sen ne yaptın sonucun çıkmadımı
İnşallah canım inşallah. Ah şu beklemeler ne zorAynıyız bacım inşallah gelmez kırmızı
Oh oh maşallah40 çıktı canim gebelik var yarın gene kan vercemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?