Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana letu verdi 5 gün kullandım bugün kontrole gittim istediği boyuta gelmediği için iğne verdi cumartesi tekrar gideceğim
Yaaa niye buuytmedi acaba aşılama mi yaptıracaksin yoksa sadece yumurta büyütme mi? Bı de seninki neyden olmuyor ve ne kadar oldu deneyeli?

Hemde ne zor ya hala çalışmalara devam ediyorum durmak yok adam bayrağı çekecek valla yakında
Sürekli düşünmekten, kendimi dinlemekten , her kasılmada acaba mı demekten yoruluyorum valla. Asla durduramıyorum kendimi,sürekli araştırma halindeyim. İzlemediğim video kalmadı başka hiç bir şeye konsantre olamıyorum ve işin kötü tarafı günler değil saatler bile geçmek bilmiyor

Yaaa niye buuytmedi acaba aşılama mi yaptıracaksin yoksa sadece yumurta büyütme mi? Bı de seninki neyden olmuyor ve ne kadar oldu deneyeli?
Bi kaç tane var büyüyen dedi istediğim boyutta değil dedi. Geçen ay aşılama yaptım negatif sonuçlanınca doktorumu değiştirdim aşılama yaparız demedi heralde normal takip yapacak bu doktor daha tecrübeli güveniyorum bakalım. Diğeri ilaçsız iğnesiz büyüyen yumurtama aşılama yapmıştı
Bende bazı doktorlar pco var diyor bazıları yok diyor bazıları hafif pco diyor karışık bişey pcoya uyan hormonum yoktu hep yumurtam oluşur çatlardı fsh lhdan yüksek olurdu bu ay lh daha yüksek çıktı ilk defa stresten heralde anlamadım gizli pco muyum eşimde varikosel var sperm hızı düşüktü takviyeyle düzeldi aşılama yaptık 2 yumurtayla olmadı. 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır deniyoruz tık yok. Bir klomen 3 çatlatma iğnesi ve 1 aşılama geçmişim var. Senin sorun ne kaç yıllık evlisin neler denedin?

Kafayı yemezsek iyidir senin var mj belirtiler bacım

Varikosel varsa ameliyat olması gerekiyor. Ameliyat olmadan ne aşılama ne de tüp bebek işe yaramaz. Üroloji doktorunuzla tekrar görüşün bence boş yere iğnelerle canın acımasın arkadaşım.

Kafayı yemezsek iyidir senin var mj belirtiler bacım
Yok be yavru ne belirtisi. Bir tek ovulasyon belirtilerim vardı şiddetli şekilde onun için doktora gittim ki yumurta hazır dedi bende ona göre ilişki yaşadım. Bugün ovulasyon çizgisi de silikleşmeye başladı. Ben günleri değerlendirdim bakalım gerisi Allaha kaldı

Varikosel varsa ameliyat olması gerekiyor. Ameliyat olmadan ne aşılama ne de tüp bebek işe yaramaz. Üroloji doktorunuzla tekrar görüşün bence boş yere iğnelerle canın acımasın arkadaşım.
Varikosel 2 yazıyor. Doktoru sperm sayısı iyi olduğu için ameliyat önermem demiş hatta rapor çıkardı eşim aşılamadan sonra doktor eşinde mi problem var demiş bu değerle aşılama neden yaptınız filan. Şu anlık takviyeyle sperm sayısı ve hızı iyi durumda morfoloji de 4. Yine de ameliyat mı olmalı ya. Kadın doğumda bişey demedi bu duruma

Hadi bakalımm ben adetimin bittiği günden beri hergün değerlendiriyorum

Doktorlar da bı garip pco var mı yok mu bilmezler mi ya biz bile şurda uzman olduk bilmediğimiz şey kalmadı inşallah hayırlısı ile en yakın zamanda olur kuzucum. Ben 2 buçuk senelik evliyim 1 buçuk senedir deniyoruz. Bende bı sıkıntı yok dedi Dr. Eşim de varikosel ameliyatı oldu ondan sonra hafif hafif düzelmeye başladı. Ağustosta klomenle ilk asilamayi yaptık iki yumurta büyümüş o ay tuttu sonrasında boş gebelikten kürtaj oldum. Birkaç ay korunduk bu ay tekrar başladık klomen ve ovitrelle kullandim bat 17 ocak bekliyorum bakalım ama hamilelik belirtilerim yok açıkçası da yine de umut fakirin ekmeği senin FSH kaç genelde biz bu sürece benim fshin yüksek olması sebebiyle girdik. İlk testte 10.45 çıktı bı dr gözüme baka baka tüp bebeğe gitmen lazım dedi saatlerce ağladım sonradan öğrendim değişken bı değer sadece o değer belirlemez bunu. Sonraki ay soğan suyu kürü yaptım fah 7.30a inmişti bı daha da hiç baktirmadim. Ne yazdım beeee haydi oku bakalım

Kuzum her varikosel ameliyat boyutunda olmayabiliyor ve ameliyat her zaman çözüm olmuyor ürolog söylemişti bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…