Hemde ne zor ya hala çalışmalara devam ediyorum durmak yokİnşallah canım inşallah. Ah şu beklemeler ne zor
Yaaa niye buuytmedi acabaBana letu verdi 5 gün kullandım bugün kontrole gittim istediği boyuta gelmediği için iğne verdi cumartesi tekrar gideceğim
Misafirim vardı kiz şimdi bakabiliyorumCanım sıkılıyor. Kime, nasıl sataşsam diye düşünüp duruyorum.
@yldzyzn N Nasipolsunn @Dilos6342maviss_34
İnşallah canim tez vakitteOh oh maşallahsenin kaptın darısı bize şu prolaktini düşürseydim bi
Mavişş tüyo ver ya40 çıktı canim gebelik var yarın gene kan vercemm
Sürekli düşünmekten, kendimi dinlemekten , her kasılmada acaba mı demekten yoruluyorum valla. Asla durduramıyorum kendimi,sürekli araştırma halindeyim. İzlemediğim video kalmadıHemde ne zor ya hala çalışmalara devam ediyorum durmak yokadam bayrağı çekecek valla yakında
Bi kaç tane var büyüyen dedi istediğim boyutta değil dedi. Geçen ay aşılama yaptım negatif sonuçlanınca doktorumu değiştirdimYaaa niye buuytmedi acabaaşılama mi yaptıracaksin yoksa sadece yumurta büyütme mi? Bı de seninki neyden olmuyor ve ne kadar oldu deneyeli?
Tamam, hadi şimdi de benimle ilgilen.Misafirim vardı kiz şimdi bakabiliyorum
İnşallah canim tez vakitte
İnşallah devamı gelsin. İnşallah sağlıkla al kucağına bebeğini40 çıktı canim gebelik var yarın gene kan vercemm
Hayırlı olsun bize de dua at darısı başımıza40 çıktı canim gebelik var yarın gene kan vercemm
Kafayı yemezsek iyidir senin var mj belirtiler bacımSürekli düşünmekten, kendimi dinlemekten , her kasılmada acaba mı demekten yoruluyorum valla. Asla durduramıyorum kendimi,sürekli araştırma halindeyim. İzlemediğim video kalmadıbaşka hiç bir şeye konsantre olamıyorum ve işin kötü tarafı günler değil saatler bile geçmek bilmiyor
Hatta nasıl oldu onun tüyosunu versin yediği birşey mi etki etdi yada bi karışım ay fikir versinler bizeMavişş tüyo ver yaerken belirtilerin varmıydı
Aynen mavişş ya bizim bat a daha var uygularız en azındanHatta nasıl oldu onun tüyosunu versin yediği birşey mi etki etdi yada bi karışım ay fikir versinler bize
Varikosel varsa ameliyat olması gerekiyor. Ameliyat olmadan ne aşılama ne de tüp bebek işe yaramaz. Üroloji doktorunuzla tekrar görüşün bence boş yere iğnelerle canın acımasın arkadaşım.Bi kaç tane var büyüyen dedi istediğim boyutta değil dedi. Geçen ay aşılama yaptım negatif sonuçlanınca doktorumu değiştirdimaşılama yaparız demedi heralde normal takip yapacak bu doktor daha tecrübeli güveniyorum bakalım. Diğeri ilaçsız iğnesiz büyüyen yumurtama aşılama yapmıştı
Bende bazı doktorlar pco var diyor bazıları yok diyor bazıları hafif pco diyorkarışık bişey pcoya uyan hormonum yoktu hep yumurtam oluşur çatlardı fsh lhdan yüksek olurdu bu ay lh daha yüksek çıktı ilk defa stresten heralde anlamadım gizli pco muyum eşimde varikosel var sperm hızı düşüktü takviyeyle düzeldi aşılama yaptık 2 yumurtayla olmadı. 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır deniyoruz tık yok. Bir klomen 3 çatlatma iğnesi ve 1 aşılama geçmişim var. Senin sorun ne kaç yıllık evlisin neler denedin?
Beeen KüçükçekmeceKızlaar İstanbul Avrupa’da olanlarınız varmı
Yok be yavru ne belirtisi. Bir tek ovulasyon belirtilerim vardı şiddetli şekilde onun için doktora gittim ki yumurta hazır dedi bende ona göre ilişki yaşadım. Bugün ovulasyon çizgisi de silikleşmeye başladı. Ben günleri değerlendirdim bakalım gerisi Allaha kaldıKafayı yemezsek iyidir senin var mj belirtiler bacım
Varikosel 2 yazıyor. Doktoru sperm sayısı iyi olduğu için ameliyat önermem demiş hatta rapor çıkardı eşim aşılamadan sonra doktor eşinde mi problem var demiş bu değerle aşılama neden yaptınız filan. Şu anlık takviyeyle sperm sayısı ve hızı iyi durumda morfoloji de 4. Yine de ameliyat mı olmalı ya. Kadın doğumda bişey demedi bu durumaVarikosel varsa ameliyat olması gerekiyor. Ameliyat olmadan ne aşılama ne de tüp bebek işe yaramaz. Üroloji doktorunuzla tekrar görüşün bence boş yere iğnelerle canın acımasın arkadaşım.
Hadi bakalımm ben adetimin bittiği günden beri hergün değerlendiriyorumYok be yavru ne belirtisi. Bir tek ovulasyon belirtilerim vardı şiddetli şekilde onun için doktora gittim ki yumurta hazır dedi bende ona göre ilişki yaşadım. Bugün ovulasyon çizgisi de silikleşmeye başladı. Ben günleri değerlendirdim bakalım gerisi Allaha kaldı
Doktorlar da bı garip pco var mı yok mu bilmezler mi yaBi kaç tane var büyüyen dedi istediğim boyutta değil dedi. Geçen ay aşılama yaptım negatif sonuçlanınca doktorumu değiştirdimaşılama yaparız demedi heralde normal takip yapacak bu doktor daha tecrübeli güveniyorum bakalım. Diğeri ilaçsız iğnesiz büyüyen yumurtama aşılama yapmıştı
Bende bazı doktorlar pco var diyor bazıları yok diyor bazıları hafif pco diyorkarışık bişey pcoya uyan hormonum yoktu hep yumurtam oluşur çatlardı fsh lhdan yüksek olurdu bu ay lh daha yüksek çıktı ilk defa stresten heralde anlamadım gizli pco muyum eşimde varikosel var sperm hızı düşüktü takviyeyle düzeldi aşılama yaptık 2 yumurtayla olmadı. 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır deniyoruz tık yok. Bir klomen 3 çatlatma iğnesi ve 1 aşılama geçmişim var. Senin sorun ne kaç yıllık evlisin neler denedin?
Kuzum her varikosel ameliyat boyutunda olmayabiliyor ve ameliyat her zaman çözüm olmuyor ürolog söylemişti bize.Varikosel varsa ameliyat olması gerekiyor. Ameliyat olmadan ne aşılama ne de tüp bebek işe yaramaz. Üroloji doktorunuzla tekrar görüşün bence boş yere iğnelerle canın acımasın arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?