- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Her gün derken kaç gün olduHadi bakalımm ben adetimin bittiği günden beri hergün değerlendiriyorum
Ovülasyon testi kullandım canim o etkili oldu bende bu ay kasık batması erken belirtimdiMavişş tüyo ver yaerken belirtilerin varmıydı
Yuhum gelirrrrrTamam, hadi şimdi de benimle ilgilen.
Aminnnnn inşallah canimİnşallah devamı gelsin. İnşallah sağlıkla al kucağına bebeğinidarısı başımıza olsun
Ediyorum etmez miyim hiçHayırlı olsun bize de dua at darısı başımıza
Karışım falan yok folik asit sadeceHatta nasıl oldu onun tüyosunu versin yediği birşey mi etki etdi yada bi karışım ay fikir versinler bize
Dediğim gibi Ovülasyon testine yoruyorumAynen mavişş ya bizim bat a daha var uygularız en azından
Bennn hatta baya avrupaKızlaar İstanbul Avrupa’da olanlarınız varmı
Duy bunlarıHadi bakalımm ben adetimin bittiği günden beri hergün değerlendiriyorum
Bende 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır doktorlara gidip gelmekten de negatif sonuç almaktan da sıkıldımDoktorlar da bı garip pco var mı yok mu bilmezler mi yabiz bile şurda uzman olduk bilmediğimiz şey kalmadı inşallah hayırlısı ile en yakın zamanda olur kuzucum. Ben 2 buçuk senelik evliyim 1 buçuk senedir deniyoruz. Bende bı sıkıntı yok dedi Dr. Eşim de varikosel ameliyatı oldu ondan sonra hafif hafif düzelmeye başladı. Ağustosta klomenle ilk asilamayi yaptık iki yumurta büyümüş o ay tuttu sonrasında boş gebelikten kürtaj oldum. Birkaç ay korunduk bu ay tekrar başladık klomen ve ovitrelle kullandim bat 17 ocak bekliyorum bakalım ama hamilelik belirtilerim yok açıkçası da yine de umut fakirin ekmeği senin FSH kaç genelde biz bu sürece benim fshin yüksek olması sebebiyle girdik. İlk testte 10.45 çıktı bı dr gözüme baka baka tüp bebeğe gitmen lazım dedi saatlerce ağladım sonradan öğrendim değişken bı değer sadece o değer belirlemez bunu. Sonraki ay soğan suyu kürü yaptım fah 7.30a inmişti bı daha da hiç baktirmadim. Ne yazdım beeee haydi oku bakalım
Bende hadımköyBeeen Küçükçekmece
Mavişcim övülasyon testini nerden aldın Trendyoldan alsam olur muOvülasyon testi kullandım canim o etkili oldu bende bu ay kasık batması erken belirtimdi
Yuhum gelirrrrr
Aminnnnn inşallah canim
Ediyorum etmez miyim hiç
Karışım falan yok folik asit sadece
Dediğim gibi Ovülasyon testine yoruyorum
Bennn hatta baya avrupa
Normalde fsh kaç olması lazım ki benim de 6.5 çıkmışBende 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır doktorlara gidip gelmekten de negatif sonuç almaktan da sıkıldımeşimde varikosel 2. ameliyat önermedi doktoru o yüzden takviyeyle devam ediyoruz. Ya aslında benim fsh sürekli farklı çıkıyor hiç pcoya uygun fsh çıkmamıştı bu ay öyle çıktı. Doktorlarda o yüzden anlayamıyorlar hormonlarım pcoya uygun değildi çünkü. Benim fsh genelde 6.5 8.5 arası çıkardı klomenden sonraki ay 10.5 oldu ilacın etkisinden sanırım. Bu ay 4.5 çıktı o yüzden letuyla istediği boyuta gelmedi sanırım. Vücudum artık gereksiz yere yumurta büyümek istemiyor anladım sjdjdjdjd
Zaten 4 tane ilaç kaldı, bir şey olmaz sabah benimki gelince sıkıştırayım en iyisi. Gaza getirdin beni.
Çok istiyoruz ondanHer gün derken kaç gün oldune yiyonuz ne iciyonuz bacım ben günaşırı da bile haşat oluyorum
Kafama huni takıp dolanayım evde. Kimseden hayır yok.Yuhum gelirrrrr
6.5 normal canım. 3 ile 10 arası normalNormalde fsh kaç olması lazım ki benim de 6.5 çıkmış
Mavişş benim hep böyle ovulasyon testlerim yaaOvülasyon testi kullandım canim o etkili oldu bende bu ay kasık batması erken belirtimdi
Yuhum gelirrrrr
Aminnnnn inşallah canim
Ediyorum etmez miyim hiç
Karışım falan yok folik asit sadece
Dediğim gibi Ovülasyon testine yoruyorum
Bennn hatta baya avrupa
17 günde 13 kere işteÇok istiyoruz ondan
BendeBeeen Küçükçekmece
Ay korktum bi an teşekkür ederim.bide prolaktin 45 çıkmış ilaçsız düşmez mi bu6.5 normal canım. 3 ile 10 arası normal
Özel hospital hastanesi canım senBendehangi hastaneye gidiyorsun canım
Kiz yumurtalar ne yapsın anam onlar da bizim gibi haşat oldular öyle bı yerimizi virriklatiyoruzBende 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır doktorlara gidip gelmekten de negatif sonuç almaktan da sıkıldımeşimde varikosel 2. ameliyat önermedi doktoru o yüzden takviyeyle devam ediyoruz. Ya aslında benim fsh sürekli farklı çıkıyor hiç pcoya uygun fsh çıkmamıştı bu ay öyle çıktı. Doktorlarda o yüzden anlayamıyorlar hormonlarım pcoya uygun değildi çünkü. Benim fsh genelde 6.5 8.5 arası çıkardı klomenden sonraki ay 10.5 oldu ilacın etkisinden sanırım. Bu ay 4.5 çıktı o yüzden letuyla istediği boyuta gelmedi sanırım. Vücudum artık gereksiz yere yumurta büyümek istemiyor anladım sjdjdjdjd
Kız tabi ondan cikaracan yürü koççcummmZaten 4 tane ilaç kaldı, bir şey olmaz sabah benimki gelince sıkıştırayım en iyisi. Gaza getirdin beni.Hırsımı adamdan çıkaracağım.
Ama kuzum her gün de çok sağlıklı değil biraz toparlanmasi lazım. Stresle başa çıkma yöntemi mi bu yoksaÇok istiyoruz ondan
Benimde bi kaç kere yüksek çıktı stresten yükseliyor. Bana genelde ilaç veriyorlar düşürmek için içerisinde 6 7 tane olan ilaçlar var onu kullanınca direkt düşüyor zaten. Sizin de pco mu varAy korktum bi an teşekkür ederim.bide prolaktin 45 çıkmış ilaçsız düşmez mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?