Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavişş tüyo ver ya erken belirtilerin varmıydı
Ovülasyon testi kullandım canim o etkili oldu bende bu ay kasık batması erken belirtimdi
Tamam, hadi şimdi de benimle ilgilen.
Yuhum gelirrrrr
İnşallah devamı gelsin. İnşallah sağlıkla al kucağına bebeğini darısı başımıza olsun
Aminnnnn inşallah canim
Hayırlı olsun bize de dua at darısı başımıza
Ediyorum etmez miyim hiç
Hatta nasıl oldu onun tüyosunu versin yediği birşey mi etki etdi yada bi karışım ay fikir versinler bize
Karışım falan yok folik asit sadece
Aynen mavişş ya bizim bat a daha var uygularız en azından
Dediğim gibi Ovülasyon testine yoruyorum
Kızlaar İstanbul Avrupa’da olanlarınız varmı
Bennn hatta baya avrupa

Bende 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır doktorlara gidip gelmekten de negatif sonuç almaktan da sıkıldım eşimde varikosel 2. ameliyat önermedi doktoru o yüzden takviyeyle devam ediyoruz. Ya aslında benim fsh sürekli farklı çıkıyor hiç pcoya uygun fsh çıkmamıştı bu ay öyle çıktı. Doktorlarda o yüzden anlayamıyorlar hormonlarım pcoya uygun değildi çünkü. Benim fsh genelde 6.5 8.5 arası çıkardı klomenden sonraki ay 10.5 oldu ilacın etkisinden sanırım. Bu ay 4.5 çıktı o yüzden letuyla istediği boyuta gelmedi sanırım. Vücudum artık gereksiz yere yumurta büyümek istemiyor anladım sjdjdjdjd

Mavişcim övülasyon testini nerden aldın Trendyoldan alsam olur mu

Normalde fsh kaç olması lazım ki benim de 6.5 çıkmış

Mavişş benim hep böyle ovulasyon testlerim yaa

Eklentiler

• 424FE32F-9A40-4A50-849F-07F4CB4D9987.webp
    26 KB · Görüntüleme: 49
Kiz yumurtalar ne yapsın anam onlar da bizim gibi haşat oldular öyle bı yerimizi virriklatiyoruz FSH değişken baya ya hormon sonuçta adet düzenin nasıl bu arada pco da sanki düzensiz diye biliyorum

Ay korktum bi an teşekkür ederim.bide prolaktin 45 çıkmış ilaçsız düşmez mi bu
Benimde bi kaç kere yüksek çıktı stresten yükseliyor. Bana genelde ilaç veriyorlar düşürmek için içerisinde 6 7 tane olan ilaçlar var onu kullanınca direkt düşüyor zaten. Sizin de pco mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…