Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz yumurtalar ne yapsın anam onlar da bizim gibi haşat oldular öyle bı yerimizi virriklatiyoruz FSH değişken baya ya hormon sonuçta adet düzenin nasıl bu arada pco da sanki düzensiz diye biliyorum
Düzenli ya. Olmadığım ay yok sadece bazen çok erken oluyorum döngüm kısa sürüyor pcolar genelde geç adet görür benim o da farklı

Valla bacım 2 ay önce gün aşırı denedik olmadı geçen ay ovulasyon ile denedik olmadı bu ay hergün ovulasyon tabiyle deniyorum Buda olmazsa salacam kendimi
17de 13den sonra bence de sen bı sal şaka bir yana da olacağı varsa her şekilde oluyor galiba bakma sen şekilden şekile giriyoruz ama biz. Ne kadar oldu bebek isteyeli

Benimde bi kaç kere yüksek çıktı stresten yükseliyor. Bana genelde ilaç veriyorlar düşürmek için içerisinde 6 7 tane olan ilaçlar var onu kullanınca direkt düşüyor zaten. Sizin de pco mu var
Pko neye deniyor onu bile bilmiyorum ki.adetim düzenli her ay gününde olurum ama bu ay biontech aşı oldum ilk defa günüm geçti o yüzden hormon testi verdim bunları da yeni öğrendim.daha önce vajinal muayene oldum kist miyom yok rahim temiz denildi.nasıl anlicam pko olduğumu tatlım akıl ver

17de 13den sonra bence de sen bı sal şaka bir yana da olacağı varsa her şekilde oluyor galiba bakma sen şekilden şekile giriyoruz ama biz. Ne kadar oldu bebek isteyeli
3 aydır denemelerdeyiz işte bacım Bikaç gün üst üste sonra ara veriyoruz sonra yine Bikaç gün üst üste sürekli yarım saat ayaklarımı dikiyorum 4 5 saat duş almıyorum herşey yapmaya çalışıyorum artık gerisi takdiri ilahi hayırlısıyla öncelikle bacım

Beni zaten yakında tımarhaneye yatırırlar şimdi clife mıdır nedir ondan sipariş verdim.şu prolaktin yüksek çıktı die belki o iyi gelir ne dersiniz

Hayırlısı ile olacak inşallah her şey inanmayla başlar. Aynen bacak dikmeyi ben de yapıyorum

Bana bak taktik tutarsa herkese yayacam eşim diyor ki çocuk olunca ilk iş ısırmak olacak ne hallere giriyoruz diye ara da sırada isyan ediyor ama sağolsun elinden gelenin fazlasını yapıyor
Sen adami tebrik et benimki günaşırı da diyor ki dermanim kalmadı inan kim kime ne yapıyor anlamıyorum o zaman inşallah taktiğin tutar adam bayilsa bile ben de uygularım

aslında fotoğrafları arasında hızlı geçiş yapınca gördüm

Ne kadarlık evlisin canım? Polikistik over pco yaniyumurtalıklarda çok fazla küçük küçük kistik yapıda yumurta görülmesi. ay ben nasıl akıl vereyim sana ben daha pco olduğumu bilmiyorum bile her doktor farklı bişey söylüyor. Kist filan görmediyse sorun yoktur canım rahat ol. Bir de lh değerin kaç canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…