- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Kız sen adamı adam da seni rahat bıraksın belediye musluğu değil ya azıcık toparlansin spermler17 günde 13 kere işte
Kız tabi ondan cikaracan yürü koççcummm
Valla bacım 2 ay önce gün aşırı denedik olmadı geçen ay ovulasyon ile denedik olmadı bu ay hergün ovulasyon tabiyle deniyorum Buda olmazsa salacam kendimiAma kuzum her gün de çok sağlıklı değil biraz toparlanmasi lazım. Stresle başa çıkma yöntemi mi bu yoksa
Yeni evliyim 8 aylık belki onun vermiş olduğu enerji var ne bileyimKız sen adamı adam da seni rahat bıraksın belediye musluğu değil ya azıcık toparlansin spermlerben bu sayıya ulassam şu an mefta olmuştum
Düzenli ya. Olmadığım ay yok sadece bazen çok erken oluyorum döngüm kısa sürüyor pcolar genelde geç adet görür benim o da farklıKiz yumurtalar ne yapsın anam onlar da bizim gibi haşat oldular öyle bı yerimizi virriklatiyoruzFSH değişken baya ya hormon sonuçta adet düzenin nasıl bu arada pco da sanki düzensiz diye biliyorum
17de 13den sonra bence de sen bı salValla bacım 2 ay önce gün aşırı denedik olmadı geçen ay ovulasyon ile denedik olmadı bu ay hergün ovulasyon tabiyle deniyorum Buda olmazsa salacam kendimi
Oooo taze evliiiiYeni evliyim 8 aylık belki onun vermiş olduğu enerji var ne bileyim
Pko neye deniyor onu bile bilmiyorum ki.adetim düzenli her ay gününde olurum ama bu ay biontech aşı oldum ilk defa günüm geçti o yüzden hormon testi verdim bunları da yeni öğrendim.daha önce vajinal muayene oldum kist miyom yok rahim temiz denildi.nasıl anlicam pko olduğumu tatlım akıl verBenimde bi kaç kere yüksek çıktı stresten yükseliyor. Bana genelde ilaç veriyorlar düşürmek için içerisinde 6 7 tane olan ilaçlar var onu kullanınca direkt düşüyor zaten. Sizin de pco mu var
Evet bu da farklı şimdi ben de doktorlar gibi kararsız kaldımDüzenli ya. Olmadığım ay yok sadece bazen çok erken oluyorum döngüm kısa sürüyor pcolar genelde geç adet görür benim o da farklı
3 aydır denemelerdeyiz işte bacım Bikaç gün üst üste sonra ara veriyoruz sonra yine Bikaç gün üst üste sürekli yarım saat ayaklarımı dikiyorum 4 5 saat duş almıyorum herşey yapmaya çalışıyorum artık gerisi takdiri ilahi hayırlısıyla öncelikle bacım17de 13den sonra bence de sen bı salşaka bir yana da olacağı varsa her şekilde oluyor galiba bakma sen şekilden şekile giriyoruz ama biz. Ne kadar oldu bebek isteyeli
Bana bak taktik tutarsa herkese yayacamOooo taze evliiiikız valla helal olsun devam etttt
Hayırlısı ile olacak inşallah her şey inanmayla başlar. Aynen bacak dikmeyi ben de yapıyorum3 aydır denemelerdeyiz işte bacım Bikaç gün üst üste sonra ara veriyoruz sonra yine Bikaç gün üst üste sürekli yarım saat ayaklarımı dikiyorum 4 5 saat duş almıyorum herşey yapmaya çalışıyorum artık gerisi takdiri ilahi hayırlısıyla öncelikle bacım
Doktor tavsiye etti mi canım bi gitseydinBeni zaten yakında tımarhaneye yatırırlar şimdi clife mıdır nedir ondan sipariş verdim.şu prolaktin yüksek çıktı die belki o iyi gelir ne dersiniz
Ay kız ebruu sen ne fenasınValla bacım 2 ay önce gün aşırı denedik olmadı geçen ay ovulasyon ile denedik olmadı bu ay hergün ovulasyon tabiyle deniyorum Buda olmazsa salacam kendimi
Sen adami tebrik et benimki günaşırı da diyor ki dermanim kalmadıBana bak taktik tutarsa herkese yayacameşim diyor ki çocuk olunca ilk iş ısırmak olacak ne hallere giriyoruz diye ara da sırada isyan ediyor ama sağolsun elinden gelenin fazlasını yapıyor
aslında fotoğrafları arasında hızlı geçiş yapınca gördümKizlare dun yaptığm testin resimlerine bir bakın ..birşey yokda biliyorum ama bana ve @asunny arkadaşıma girunuyir gölge silik birşey değil....
sanırım hayaletinde hayaleti.. belkide biz yaniliyoruz..
Akşam yapmıştım bu testi çubuk tests..
Birkactane resim cektimki farklı açılardan işte..
Kızlar sizde bakın
Allah o doktorları bildiği gbi yapsın bi sorun yok diye bni kale bile almıyorlarDoktor tavsiye etti mi canım bi gitseydin
Ne kadarlık evlisin canım? Polikistik over pco yaniPko neye deniyor onu bile bilmiyorum ki.adetim düzenli her ay gününde olurum ama bu ay biontech aşı oldum ilk defa günüm geçti o yüzden hormon testi verdim bunları da yeni öğrendim.daha önce vajinal muayene oldum kist miyom yok rahim temiz denildi.nasıl anlicam pko olduğumu tatlım akıl ver
Yeniyiz diye ses çıkarmıyor kız napayım her akşam tatlısı çerezi enerjiyi depoluyum bazen diyor bu geceyi boş mu geçirsek vücudum görmediği kadar su gördü diyeAy kız ebruu sen ne fenasın13 defa nasıl dayandınız kısa sürede kız maşallah
Sakin olmakta fayda var kuşum clife ne bilmiyorum ama dr soylemeden kullanma bı seyBeni zaten yakında tımarhaneye yatırırlar şimdi clife mıdır nedir ondan sipariş verdim.şu prolaktin yüksek çıktı die belki o iyi gelir ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?