Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar benimde bata 4 kaldı sağ kasıkta batma oldu ve kabızlık var sabahtan beri gaz sancısı çekiyorum umarım boş değilimdir yaa☹☹ hamile hamile hissediyorum piskolojik olarak

Allah o doktorları bildiği gbi yapsın bi sorun yok diye bni kale bile almıyorlar özele de gidiyoruz devlete de aynı sözler yokta niye olmuyo bu sıpa
Öyle valla bugün hamilelik varmı diye gittim ultrason ile baksın diye baktı kist yok dedi smear testi yaptı gönderdi aklımda yokken test oldum geldim

Yeniyiz diye ses çıkarmıyor kız napayım her akşam tatlısı çerezi enerjiyi depoluyum bazen diyor bu geceyi boş mu geçirsek vücudum görmediği kadar su gördü diye
Haha çok tatlısın ya ama sen büyük ihtimalle hamile kalırsın bu ay gidişat onu gösteriyor bide senin ovülasyon testleri niye öyle çıkmış kaç gün var regl olmana

Öyle valla bugün hamilelik varmı diye gittim ultrason ile baksın diye baktı kist yok dedi smear testi yaptı gönderdi aklımda yokken test oldum geldim
Bende göbeğimin altında ağrı var die gittim ay neler yaptı çatal dediğine çıkarıp muayene etti smear testi aldı flan.aklımda öyle bi muayene yoktu

Haha çok tatlısın ya ama sen büyük ihtimalle hamile kalırsın bu ay gidişat onu gösteriyor bide senin ovülasyon testleri niye öyle çıkmış kaç gün var regl olmana
Ay bacım bilmiyorum ki hep pozitif gerçi hemen adetten sonra başlamadım 8 9 gün sonra başladım ama hep çift belirgin kuruduğu için diye tahmin ediyorum ilk baktığımda bu kadar belirgin olmuyordu nette ya gebelikten ya kistten diye yazıyor bugün doktor vaktı kist yok diye geriye tek şey kalıyor ama sakin olcam devam çalışmalara

Bende göbeğimin altında ağrı var die gittim ay neler yaptı çatal dediğine çıkarıp muayene etti smear testi aldı flan.aklımda öyle bi muayene yoktu
Çatala o kadar alıştım ki bir buçuk senedir dra gider gitmez yatıyorum açıyorum bacakları sandalye falan istemiyor artık vücudum dr gördüm mü çatala atlıyorum

Neyse onu da yaptırdım iyi oldu kontrol iyidir ona göre ilerleriz inşallah temiz çıkarda ayak üstü test olup geldik işte gerçi beklediğim cevap eveeet kese göründüü gebesinnn demesiydi ama maalesef

kız ben bir yerde okudum bazı kişilerde yumurtlama olunca kanama oluyor diye kendinde araştıra bilirsin

7 Gün kala yaptım silik çıktı 6 gun kala yaptım hiç bisey çıkmadi bende çok üzüldüm yapmadım bidaha şimdide anneme geldim bu gün burda kalıcam elimde test yok malesef

7 Gün kala yaptım silik çıktı 6 gun kala yaptım hiç bisey çıkmadi bende çok üzüldüm yapmadım bidaha şimdide anneme geldim bu gün burda kalıcam elimde test yok malesefEki Görüntüle 2987214
Yarın sabah ilk idrarla yine dene bence bu sefer ki sonucun net olacaktır inşallah vardır bebişinnnn

Seksiili meksili şeyler konuşuluyoorr. Hayatın gerçekleri.
Benim yapmam gereken günlerde canım istemiyor stres yapıyorum sanırım sonrasında bacağını dik havada beklet filan ayyyy bir an önce hamile kalsak da kurtulsak bu durumlardan

Zaten bu ay olmazsa diğer aya dermanınız kalmayacak inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…