Öyle valla bugün hamilelik varmı diye gittim ultrason ile baksın diye baktı kist yok dedi smear testi yaptı gönderdi aklımda yokken test oldum geldimAllah o doktorları bildiği gbi yapsın bi sorun yok diye bni kale bile almıyorlarözele de gidiyoruz devlete de aynı sözler yokta niye olmuyo bu sıpa
Bu son doktor bana pco değilsin dedi sonucum çıkınca hafif pco dedi duygularımla oynuyorlarEvet bu da farklı şimdi ben de doktorlar gibi kararsız kaldım
Aayy hadi inşallah az kaldı test yaptın mıHanımlar benimde bata 4 kaldı sağ kasıkta batma oldu ve kabızlık var sabahtan beri gaz sancısı çekiyorum umarım boş değilimdir yaa☹☹ hamile hamile hissediyorum piskolojik olarak
Haha çok tatlısın yaYeniyiz diye ses çıkarmıyor kız napayım her akşam tatlısı çerezi enerjiyi depoluyum bazen diyor bu geceyi boş mu geçirsek vücudum görmediği kadar su gördü diye
Bende göbeğimin altında ağrı var die gittim ay neler yaptı çatal dediğine çıkarıp muayene etti smear testi aldı flan.aklımda öyle bi muayene yoktuÖyle valla bugün hamilelik varmı diye gittim ultrason ile baksın diye baktı kist yok dedi smear testi yaptı gönderdi aklımda yokken test oldum geldim
Hadi inşallah kuzum benim de 4 kaldı aynı şeyler bende de varHanımlar benimde bata 4 kaldı sağ kasıkta batma oldu ve kabızlık var sabahtan beri gaz sancısı çekiyorum umarım boş değilimdir yaa☹☹ hamile hamile hissediyorum piskolojik olarak
Ay bacım bilmiyorum ki hep pozitif gerçi hemen adetten sonra başlamadım 8 9 gün sonra başladım ama hep çift belirgin kuruduğu için diye tahmin ediyorum ilk baktığımda bu kadar belirgin olmuyordu nette ya gebelikten ya kistten diye yazıyor bugün doktor vaktı kist yok diye geriye tek şey kalıyor ama sakin olcam devam çalışmalaraHaha çok tatlısın yaama sen büyük ihtimalle hamile kalırsın bu ay gidişat onu gösteriyor bide senin ovülasyon testleri niye öyle çıkmış kaç gün var regl olmana
Gideyim en seksi geceliklerimi çıkarayım, öyle alelade olmasın.Kız tabi ondan cikaracan yürü koççcummm
Neler konuşuluyor burdaGideyim en seksi geceliklerimi çıkarayım, öyle alelade olmasın.
Çatala o kadar alıştım ki bir buçuk senedir dra gider gitmez yatıyorum açıyorum bacakları sandalye falan istemiyor artık vücudum dr gördüm mü çatala atlıyorumBende göbeğimin altında ağrı var die gittim ay neler yaptı çatal dediğine çıkarıp muayene etti smear testi aldı flan.aklımda öyle bi muayene yoktu
Neyse onu da yaptırdım iyi oldu kontrol iyidir ona göre ilerleriz inşallah temiz çıkarda ayak üstü test olup geldik işte gerçi beklediğim cevap eveeet kese göründüü gebesinnn demesiydi ama maalesefBende göbeğimin altında ağrı var die gittim ay neler yaptı çatal dediğine çıkarıp muayene etti smear testi aldı flan.aklımda öyle bi muayene yoktu
kız ben bir yerde okudum bazı kişilerde yumurtlama olunca kanama oluyor diye kendinde araştıra bilirsinCanim yumurtlama takibi yapmadim ben .. bat aslında 14 veya 15 Ocak ..
Şüpheli yumurtlama tarihlerim 30.aralik ve 2 Ocak burda kanamam oldu tek seferlik ve akşam olmadan da bitmişti..
Degerlendirdigim günlerde 27.12....30.12....02.01....05.01..
Seksiili meksili şeyler konuşuluyoorr.Neler konuşuluyor burda
Kız sen bi deGideyim en seksi geceliklerimi çıkarayım, öyle alelade olmasın.
Yarın sabah ilk idrarla yine dene bence bu sefer ki sonucun net olacaktır inşallah vardır bebişinnnn7 Gün kala yaptım silik çıktı 6 gun kala yaptım hiç bisey çıkmadi bende çok üzüldüm yapmadım bidaha şimdide anneme geldim bu gün burda kalıcam elimde test yok malesefEki Görüntüle 2987214
Benim yapmam gereken günlerde canım istemiyor stres yapıyorum sanırım sonrasında bacağını dik havada beklet filan ayyyy bir an önce hamile kalsak da kurtulsak bu durumlardanSeksiili meksili şeyler konuşuluyoorr.Hayatın gerçekleri.
Zaten bu ay olmazsa diğer aya dermanınız kalmayacakAy bacım bilmiyorum ki hep pozitif gerçi hemen adetten sonra başlamadım 8 9 gün sonra başladım ama hep çift belirgin kuruduğu için diye tahmin ediyorum ilk baktığımda bu kadar belirgin olmuyordu nette ya gebelikten ya kistten diye yazıyor bugün doktor vaktı kist yok diye geriye tek şey kalıyor ama sakin olcam devam çalışmalara
Fare gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?