Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yapmam gereken günlerde canım istemiyor stres yapıyorum sanırım sonrasında bacağını dik havada beklet filan ayyyy bir an önce hamile kalsak da kurtulsak bu durumlardan
Beybisi sen bunu artık görev edinmişsin kendine, az mola ver.
Şaka bir yana, ne olursa olsun tadına varmak lazım, zevk almaya bakın.

Benim yapmam gereken günlerde canım istemiyor stres yapıyorum sanırım sonrasında bacağını dik havada beklet filan ayyyy bir an önce hamile kalsak da kurtulsak bu durumlardan
Yaptığın şeyi güzellikle istekle yapki olsun bacım odaklanma ona anını yaşa bitsin gitsin stresle olmuyor gerçekten

Eveeet değerli bacilarim biraz emekle bir topik açtım hepimizi motive etmek ve birbirimize annelik yoluna giderken destek olmak için..
Özellikle bu ay elenenleri etiketlemek istiyorum..

Teach_Mavi -Arwen- hepsonradan BirEfsanEmine Beyazmelek11 Arianaa Pandolfini Feslegeen Ruyaperisi
Kaçırdıklarm varsa onlarda katilsinlar İnşallah

Hamile olanlar da bildikleri tecrübeleriyle destek olabilirler.. inşallah hayırlı olur

Aha kendim gibisini buldum gel bacım sarılalım bunlar psikoloji bırakmaz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…