- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Yarın sabah denemem mümkün deil annemdeyim burda test yok ama ertesi gün mutlaka yapicam inşallah vardır güzelimYarın sabah ilk idrarla yine dene bence bu sefer ki sonucun net olacaktır inşallah vardır bebişinnnn
Ahahhahhhahaah
Fare gibiartık olacağını bildiği için hazırlanıyor oda mumlar müzikler oheeeyy herşey çocuk için kocacım diyip gazla devam
Diyorum ya salıcam artıkk rutin 2 günde bir olur olursa olur olmazsa hayırlısı napayım her yolu denedim mi denedim gerisi ALLAH U TEALAYA emanetZaten bu ay olmazsa diğer aya dermanınız kalmayacakinşallah vardır
HahaÇatala o kadar alıştım ki bir buçuk senedir dra gider gitmez yatıyorum açıyorum bacakları sandalye falan istemiyor artık vücudum dr gördüm mü çatala atlıyorum
Benim gbi salakta öyle oluyor ay dışına mı aktı ay şumu oldu die duramıyorumBenim yapmam gereken günlerde canım istemiyor stres yapıyorum sanırım sonrasında bacağını dik havada beklet filan ayyyy bir an önce hamile kalsak da kurtulsak bu durumlardan
Kız psikolojimi bozdunuz ya anammmmAhahhahhhahaahOhoo ben bazen gecenin ardından sabahın 5’inde falan uyandırıyorum tekrar ahahahah.
O yine bebek için yapıyor.
Beybisi sen bunu artık görev edinmişsin kendine, az mola ver.Benim yapmam gereken günlerde canım istemiyor stres yapıyorum sanırım sonrasında bacağını dik havada beklet filan ayyyy bir an önce hamile kalsak da kurtulsak bu durumlardan
Yaptığın şeyi güzellikle istekle yapki olsun bacım odaklanma ona anını yaşa bitsin gitsin stresle olmuyor gerçektenBenim yapmam gereken günlerde canım istemiyor stres yapıyorum sanırım sonrasında bacağını dik havada beklet filan ayyyy bir an önce hamile kalsak da kurtulsak bu durumlardan
İlk zamanalr öyle zor oluyorHahasen benden iyisin ben nasıl utandım ay kendimi saklamaya çalışıyorum deli gbi.
Daha napayım bacım napayımZaten bu ay olmazsa diğer aya dermanınız kalmayacakinşallah vardır
Denge menge bı şey kalmadıHormon ilaçlarından sanırım
İnşallah bacımYarın sabah denemem mümkün deil annemdeyim burda test yok ama ertesi gün mutlaka yapicam inşallah vardır güzelim
Aynen eşime ilk sorduğum soru çok çıktı mı dışarıBenim gbi salakta öyle oluyor ay dışına mı aktı ay şumu oldu die duramıyorum
Aha kendim gibisini buldumBenim yapmam gereken günlerde canım istemiyor stres yapıyorum sanırım sonrasında bacağını dik havada beklet filan ayyyy bir an önce hamile kalsak da kurtulsak bu durumlardan
Benimkini düşürdü ya neden acabaDenge menge bı şey kalmadıbu zıkkım ilaclar bizi hamile bırakmıyor da libido yükseltiyor
İşte bak hep bu yüzden, artık görev gibi geliyor size ve tat alamıyorsunuz. Yapmayın bunu yapmayııın.Kız psikolojimi bozdunuz ya anammmmben günaşırıda perte çıktım tabi eşim de anooo ölmüşüz aglayanimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?