- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Bende onun için gitmiştim ama çatala yatınca dedim göbeğimin altında ağrı var ama aslında ben bebek varmı die merak edip geldim hocam die adamda güldüNeyse onu da yaptırdım iyi oldu kontrol iyidir ona göre ilerleriz inşallah temiz çıkarda ayak üstü test olup geldik işte gerçi beklediğim cevap eveeet kese göründüü gebesinnn demesiydi ama maalesef
Ay bu konu da yalnız değilmişimAynen eşime ilk sorduğum soru çok çıktı mı dışarı
Geçen aylar doğum kontrol ilacı kullandım onun etkisinden sanırım iktidarsızlaştım bu aralar sjxjfjfjfAha kendim gibisini buldumgel bacım sarılalım bunlar psikoloji bırakmaz bizde
Aynen öyle benimki normalde de çok düşkün değilim temelli gitti görev düşüncesiyleİşte bak hep bu yüzden, artık görev gibi geliyor size ve tat alamıyorsunuz. Yapmayın bunu yapmayııın.
Evet canım bende okudum işte bende kanama.olan birgunde değerlendirdim 30 Aralık da dedim busefer kacirmiycam inşallah doğru zamandirkız ben bir yerde okudum bazı kişilerde yumurtlama olunca kanama oluyor diye kendinde araştıra bilirsin
Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sanırımAy bu konu da yalnız değilmişim
Ay Ebru valla çok tatlısınDaha napayım bacım napayım
Hahahah kahkaha attım o bizde oluyor muyduGeçen aylar doğum kontrol ilacı kullandım onun etkisinden sanırım iktidarsızlaştım bu aralar sjxjfjfjf
Ah bu dr lar beklediğimiz cevabı verseydiniz nolursu haftasonu eşimin doğum gününde sürpriz yapacaktım hayallerim vardıBende onun için gitmiştim ama çatala yatınca dedim göbeğimin altında ağrı var ama aslında ben bebek varmı die merak edip geldim hocam die adamda güldübebek olur bi muayene edelim rahim flan temiz korkma kistin flan yok dedi çok az enfeksiyon var nasıl hissettin bunu dedi hissettiğimden mi işte.fitil verdi gönderdi
Canım istemeyince başka isim bulamadım ahxjndbdnHahahah kahkaha attım o bizde oluyor muydu
Ay valla herkesin evinde ki konular aynıymış yaAynen eşime ilk sorduğum soru çok çıktı mı dışarı
Sen bir kraliçeyi kontrol et bakalım, o ne diyecek bu duruma.Aynen öyle benimki normalde de çok düşkün değilim temelli gitti görev düşüncesiylene yapmamız lazım hocam
Keşke yaaa ama burda hep birlikteyiz bacım merak etmeyinAy Ebru valla çok tatlısınkeşke hadımköy de olsaydın ya
Eşlerimiz böyle bi sohbet ortamına girse acaba neler konuşacaklar ne çektik derler bu kadınların elindenAy valla herkesin evinde ki konular aynıymış ya
Eminim daha fazlasını derlerEşlerimiz böyle bi sohbet ortamına girse acaba neler konuşacaklar ne çektik derler bu kadınların elinden
Yok çok şükür ben içmiyorum bacımKızlar siz sigara içiyor musunuz ya ben içiyorum bırakamıyorum azalttım ama bırakmak yok olmuyor
Onlar da stres yapıyor ya üzülüyorum artık inş hepimiz hamile kalırız bu ayEminim daha fazlasını derler
Tatlım benim eşim askeri personel.işten geliyor inan ki biz kadınlardan daha beterler zaten çoğunun bizim gbi bebeği olmuyor beklemedeler sürekli birbirlerini akıl veriyorlar doktor önerisi yapıyorlar bazen sinir oluyorum bazen de gülüyorumEşlerimiz böyle bi sohbet ortamına girse acaba neler konuşacaklar ne çektik derler bu kadınların elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?