Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse onu da yaptırdım iyi oldu kontrol iyidir ona göre ilerleriz inşallah temiz çıkarda ayak üstü test olup geldik işte gerçi beklediğim cevap eveeet kese göründüü gebesinnn demesiydi ama maalesef
Bende onun için gitmiştim ama çatala yatınca dedim göbeğimin altında ağrı var ama aslında ben bebek varmı die merak edip geldim hocam die adamda güldü bebek olur bi muayene edelim rahim flan temiz korkma kistin flan yok dedi çok az enfeksiyon var nasıl hissettin bunu dedi hissettiğimden mi işte.fitil verdi gönderdi

kız ben bir yerde okudum bazı kişilerde yumurtlama olunca kanama oluyor diye kendinde araştıra bilirsin
Evet canım bende okudum işte bende kanama.olan birgunde değerlendirdim 30 Aralık da dedim busefer kacirmiycam inşallah doğru zamandir

Ah bu dr lar beklediğimiz cevabı verseydiniz nolursu haftasonu eşimin doğum gününde sürpriz yapacaktım hayallerim vardı

Kızlar siz sigara içiyor musunuz ya ben içiyorum bırakamıyorum azalttım ama bırakmak yok olmuyor

Eşlerimiz böyle bi sohbet ortamına girse acaba neler konuşacaklar ne çektik derler bu kadınların elinden
Tatlım benim eşim askeri personel.işten geliyor inan ki biz kadınlardan daha beterler zaten çoğunun bizim gbi bebeği olmuyor beklemedeler sürekli birbirlerini akıl veriyorlar doktor önerisi yapıyorlar bazen sinir oluyorum bazen de gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…