- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Kız kralicenin de cani yok mu anamSen bir kraliçeyi kontrol et bakalım, o ne diyecek bu duruma.
Ah aklımdaki soruyu sordunYok çok şükür ben içmiyorum bacım
Amin hayırlıysa Allah’ımmmmOnlar da stres yapıyor ya üzülüyorum artık inş hepimiz hamile kalırız bu ay
Ben de 5 6 içiyordum azalttım şimdi 2 tane içiyorumAh aklımdaki soruyu sordunbende içiyorum günde 3-4 tane.bugün kendi kendime karar verdim daha da azaltıp bırakayım die ama başım çatlıyor şuan
Yaa offfAy valla herkesin evinde ki konular aynıymış ya
Onlara bişey olmaz istediğimizi alsın yeterKız kralicenin de cani yok mu anam
Ay sigara içip hamile kalan o kadar tanıdığım var ki üstelik günde bi paket.prolaktin yüksek çıktı die bırakmaya uğraşıyorum ama zorlanıyorumBen de 5 6 içiyordum azalttım şimdi 2 tane içiyorum
Senede üç beş tane ama inanılmaz canım istiyor bugün bı tane içtim. Sigarayi çok seviyorum ama zararlı diye içmiyorum. Elinden geldiğince azaltKızlar siz sigara içiyor musunuz ya ben içiyorum bırakamıyorum azalttım ama bırakmak yok olmuyor
Bende hep onu düşünüyorum içenler de hamile kalıyor 1 2 taneden bişey olmaz diye devam yaniAy sigara içip hamile kalan o kadar tanıdığım var ki üstelik günde bi paket.prolaktin yüksek çıktı die bırakmaya uğraşıyorum ama zorlanıyorum
Bırak bacım bırak aklına getirme başın ağrıyınca bitki çayı vs iç kafanı dağıeAy sigara içip hamile kalan o kadar tanıdığım var ki üstelik günde bi paket.prolaktin yüksek çıktı die bırakmaya uğraşıyorum ama zorlanıyorum
Azalttım baya 2 tane iyi benceSenede üç beş tane ama inanılmaz canım istiyor bugün bı tane içtim. Sigarayi çok seviyorum ama zararlı diye içmiyorum. Elinden geldiğince azalt
Bitki çayları da beni iyice şey yapmasın sonra zaten çocuk die çatladıkBırak bacım bırak aklına getirme başın ağrıyınca bitki çayı vs iç kafanı dağıe
HeheBende hep onu düşünüyorum içenler de hamile kalıyor 1 2 taneden bişey olmaz diye devam yani
Birakamiyoraan eğer 2ye indirmen iyi. Eşim de çok içiyor bu ara stresten artırdı kızmak istiyorum ama daha da stres yapmasın diye ellemiyorumAzalttım baya 2 tane iyi bence
Doğru etkiliyor da hani ağzın boş durmasın ne bileyim meyve ye aklına getirtme onuBitki çayları da beni iyice şey yapmasın sonra zaten çocuk die çatladık
Öff, sen kraliçeyi de ninni söyleyip uyutmuşsun, ümidi keser senden bak yapma etme.Kız kralicenin de cani yok mu anam
Ay alemsinn hızlı geçiş yani demekki anc şöyle görüldüaslında fotoğrafları arasında hızlı geçiş yapınca gördüm
İradeye bakarmısın yaSenede üç beş tane ama inanılmaz canım istiyor bugün bı tane içtim. Sigarayi çok seviyorum ama zararlı diye içmiyorum. Elinden geldiğince azalt
Yapmaaa yanarızzzÖff, sen kraliçeyi de ninni söyleyip uyutmuşsun, ümidi keser senden bak yapma etme.Daha genciiiiz.
Bitse de gitsekÖff, sen kraliçeyi de ninni söyleyip uyutmuşsun, ümidi keser senden bak yapma etme.Daha genciiiiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?