Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canimm bacimm bosverrrr vallaha kendini yiprattigina değmez. Allah evladını sana bağışlasın senide evladına.. Rabbim büyüktur inshallah .. Bir kardeşi olur canimm.. duacinim

Ayy söylediklerinin hepsi eşimle bende var 4 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyor. Takviye olarak ne kullandınız acaba? Bende baya tedavi oldum ama olmadı aşılama düşünüyordum yumurta sayısı 5 olunca yapmadı doktorum. Bu ay normal deniyoruz

ama bak harbiden ilkinde ve en son olanda sende dene hızlı sağa sola çever ve dur bak görünüyor gördüm bay bay
İyi en azından gördun birşey. Ya zaten birşey olmaSa o bile gorunmezki.. bide bu testlerden yaotim daha önce bir kaç saat tutardım cikcakmi bişey diye yok kağıt gibi bembeyaz çöpe atardım..

İnshaAllah canım Aminn İnshaAllah.. senin bat gectimiydi nolduydu?
valla 20 gün önce yazdım ama maviş görmedi galiba ve yoğun mesjlardan unuttu brnim eşimin işinden dolayı bu ay pas geçtik sizleri merak ettim için burda takılıyorum izliciyim yarışmacı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…