Yansın gecelerr.Yapmaaa yanarızzz
Ne yapim bacım inan bı de şu süreçlerde ona bağımlı olup bela etmemek için işteİradeye bakarmısın yaçok seviyorum ama içmiyorum.aferin kız
Yaa ahahahahBitse de gitsekaman olan da dışarı dökülmesin felsefem bu
Yapmaaa yanarızzz
Eşim benden beter inan bunaYaa ahahahahEşine bunu hissettirme bak canını sevdiğim.
Biraz abez oldu dimi haklısın sustum ben17de 13 yapan sen daha yanarız diyon öyle mi
Ah canimm bacimm bosverrrr vallaha kendini yiprattigina değmez. Allah evladını sana bağışlasın senide evladına.. Rabbim büyüktur inshallah .. Bir kardeşi olur canimm.. duacinimCnm sagol, adetim basladi zaten. Iş yerinden aradilar o sirada, 4yil önce aldigim unvanin atamasini bugun yapmislar, hayirli olsunmus, biraz guc olmus (torpilim olmadigi icin) ama tam zamaninda almismisim!!!! Aglasam mi sovsem mi bilemedim. Tsk edip kapattim. Mobingin Allahini yaptiniz, depresyonun anksiyetinin dibine soktunuz soktunuz cikardiniz, emegimi iliklerime kadar somurdunuz, onurumu ayaklariniz altinda cignediniz, tam zamaniymis. Gecen yillarimin bile farkina varamadim. Hep şu sorun cozulsun, şu iş bitsin, bana nasil bunu yaparlar, bu nasil olur, unvani alayim rahat birakirlar dedikce, her basamakta daha da sertlestiler. Calisan ve durust insana tahammulu yok bizim memleketteki yoneticilerin. Sistem bunun uzerine kurulu. Esim isten atildi, dindar bile degiliz dusun, muslumaniz o kadar (esim sadece cumaya gider), hicbir ilgimiz yok, tam 3,5 yil sonra işe döndü, yanlislik olmus. Ise dondukten sonra ben hastalandim, ameliyat oldum filan. Sonra o hastalandi. O 3,5 yil butun omrumuzu yedi bitirdi zaten.
Baba teroru ayri, kaynana teroru ayri, is yeri teroru ayri. 11 yillik evliyim, 17 yildir kendi ayaklarim uzerinde duruyorum, 39 yasindayim. Bi cacik anlamadim, yol bittiBir evladim var, Allah ona saglikli uzun omur versin. O bu hayatta yalniz kalmasin, bir kardesi olsun, biz de yeniden hayata sarilalim dort elle diye yola ciktim, ama gec kaldim
Hepiniz icin dua ettim, Rabbim bekletmesin, en kisa zamanda nasip etsin hepinize. Baskalari yuzunden hayati kendinize zehir etmeyin. Hepiniz cok guclusunuz
Ortalığı ateşe vermişsiniz zaten bacım ama valla takdir ediyorum helalllBiraz abez oldu dimi haklısın sustum benyansın beee amaaan
İnşaALLAH sağlıklı gebeligin olur bu ay canımEvet canım bende okudum işte bende kanama.olan birgunde değerlendirdim 30 Aralık da dedim busefer kacirmiycam inşallah doğru zamandir
Eee benden çok istiyor bebek napayım kurutana kadar devam arada bir boş bırakıyorum canım nefes alsın adam ahahahaOrtalığı ateşe vermişsiniz zaten bacım ama valla takdir ediyorum helalllyapamıyorum ama yapana hep destek tam destek
Allah razı olsunEee benden çok istiyor bebek napayım kurutana kadar devam arada bir boş bırakıyorum canım nefes alsın adam ahahaha
İnshaAllah canım Aminn İnshaAllah.. senin bat gectimiydi nolduydu?İnşaALLAH sağlıklı gebeligin olur bu ay canım
Eşlerin birbirlerini tamamlamaları önemli minnoşum.Eşim benden beter inan bunaben ondan iyiyim varın siz düşünün
Şu süreci bı atlatalim duzelicez inşallahEşlerin birbirlerini tamamlamaları önemli minnoşum.Ne diyeyim bilemedim.
ama bak harbiden ilkinde ve en son olanda sende dene hızlı sağa sola çever ve dur bak görünüyorAy alemsinn hızlı geçiş yani demekki anc şöyle görüldü
Ayy söylediklerinin hepsi eşimle bende var 4 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyor. Takviye olarak ne kullandınız acaba? Bende baya tedavi oldum ama olmadı aşılama düşünüyordum yumurta sayısı 5 olunca yapmadı doktorum. Bu ay normal deniyoruzBi kaç tane var büyüyen dedi istediğim boyutta değil dedi. Geçen ay aşılama yaptım negatif sonuçlanınca doktorumu değiştirdimaşılama yaparız demedi heralde normal takip yapacak bu doktor daha tecrübeli güveniyorum bakalım. Diğeri ilaçsız iğnesiz büyüyen yumurtama aşılama yapmıştı
Bende bazı doktorlar pco var diyor bazıları yok diyor bazıları hafif pco diyorkarışık bişey pcoya uyan hormonum yoktu hep yumurtam oluşur çatlardı fsh lhdan yüksek olurdu bu ay lh daha yüksek çıktı ilk defa stresten heralde anlamadım gizli pco muyum eşimde varikosel var sperm hızı düşüktü takviyeyle düzeldi aşılama yaptık 2 yumurtayla olmadı. 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır deniyoruz tık yok. Bir klomen 3 çatlatma iğnesi ve 1 aşılama geçmişim var. Senin sorun ne kaç yıllık evlisin neler denedin?
Ne yaparsan yap, aşk ile yap. Dırırım.Şu süreci bı atlatalim duzelicez inşallah
İyi en azından gördun birşey. Ya zaten birşey olmaSa o bile gorunmezki.. bide bu testlerden yaotim daha önce bir kaç saat tutardım cikcakmi bişey diye yok kağıt gibi bembeyaz çöpe atardım..ama bak harbiden ilkinde ve en son olanda sende dene hızlı sağa sola çever ve dur bak görünüyorgördüm bay bay
valla 20 gün önce yazdım ama maviş görmedi galiba ve yoğun mesjlardan unuttu brnim eşimin işinden dolayı bu ay pas geçtik sizleri merak ettim için burda takılıyorumİnshaAllah canım Aminn İnshaAllah.. senin bat gectimiydi nolduydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?