- 10 Nisan 2016
- 8.857
- 12.946
- 248
- 37
Haha ...haa anaa senin sonuç noldu gülüm ?Hayırlısı olsun inşallah canım bu testler bizi delirtecek
Ahh aşk demişken baya aşığım kızNe yaparsan yap, aşk ile yap. Dırırım.
Haaa doğruya yaa amaaan kafa gitti bende ozaman Şubat gebelerinden olursun inşallahvalla 20 gün önce yazdım ama maviş görmedi galiba ve yoğun mesjlardan unuttu brnim eşimin işinden dolayı bu ay pas geçtik sizleri merak ettim için burda takılıyorumizliciyim yarışmacı değil
aynen varsa var zaten silik belli ediyor sonradan çıkan bile bence o doleniyor bazen stres veya aşırı çalışmaktan o yuvarlanmadan düşüyor bizim biyoloji öğretmenimiz demişti onu rahme yuvarlanmak isteyince ordan dusuyor diyeİyi en azından gördun birşey. Ya zaten birşey olmaSa o bile gorunmezki.. bide bu testlerden yaotim daha önce bir kaç saat tutardım cikcakmi bişey diye yok kağıt gibi bembeyaz çöpe atardım..
Seksi gecelikten aşka, aşktan da gece tostuna geçeceğiz biliyorum.Ahh aşk demişken baya aşığım kız
inşâALLAH ama şubatta da sanki işi benim döneme denk geliyor bakalım hayırlısı belki gitmem diyorHaaa doğruya yaa amaaan kafa gitti bende ozaman Şubat gebelerinden olursun inşallah
Allah Allah demekki aslında çoğu zaman. Geciktigimizde rahim hazırlıyor tutmayınca sökülüyor Allahimmne büyüksünaynen varsa var zaten silik belli ediyor sonradan çıkan bile bence o doleniyor bazen stres veya aşırı çalışmaktan o yuvarlanmadan düşüyor bizim biyoloji öğretmenimiz demişti onu rahme yuvarlanmak isteyince ordan dusuyor diye
Gitmeyi versin amaaan ne var yaa.. kız ben 2020 yılında bibara buralardayım yine bir topik vardı böyle buna benzer liste filan.. çok tatlı bayanlarla tanıştım arada yazarım onlara .. herkes böyle listedeydi .. aynı bugün olduğu gibi yorumlar yazılar işte testler filan.. neyse ben bı ara çıktım burdna özel sebebler nedeniyle vaktim olmadı.. neyse bir geldim çoğu doğurmuş anaaa nasıl sevindim yaa.. inanki işte böyle birşey aslında olmayacak birşey değilkiinşâALLAH ama şubatta da sanki işi benim döneme denk geliyor bakalım hayırlısı belki gitmem diyor
evet bu ya çoğunluk o yumurta veya spremdeki hasardan vücut atıyor ama bazende hani diyelim o yuvarlana yuvarlana giderken anne adayı misal koştu yada hopladi falan o kayıyor ve düşüyor kimisi rahim dipinde tutuna biliyor yine dünyada kismeti varsa aynen böyle anlattı ondan yumurtlama haftasından sonraki hafta aşırı çılgın işler yapılmamalıAllah Allah demekki aslında çoğu zaman. Geciktigimizde rahim hazırlıyor tutmayınca sökülüyor Allahimmne büyüksün
evet bu ya çoğunluk o yumurta veya spremdeki hasardan vücut atıyor ama bazende hani diyelim o yuvarlana yuvarlana giderken anne adayı misal koştu yada hopladi falan o kayıyor ve düşüyor kimisi rahim dipinde tutuna biliyor yine dünyada kismeti varsa aynen böyle anlattı ondan yumurtlama haftasından sonraki hafta aşırı çılgın işler yapılmamalıAllah Allah demekki aslında çoğu zaman. Geciktigimizde rahim hazırlıyor tutmayınca sökülüyor Allahimmne büyüksün
Boşver dokunma adamaBirakamiyoraan eğer 2ye indirmen iyi. Eşim de çok içiyor bu ara stresten artırdı kızmak istiyorum ama daha da stres yapmasın diye ellemiyorum
Procertin kullanıyoruz canım. Eşim ekstra keçiboynuzu özünü tahinle karıştırıp sabahları bi kaşık yiyor bir de zeytinyağındaki incir kürünü yaptım her sabah içiyor baya faydası olduAyy söylediklerinin hepsi eşimle bende var 4 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyor. Takviye olarak ne kullandınız acaba? Bende baya tedavi oldum ama olmadı aşılama düşünüyordum yumurta sayısı 5 olunca yapmadı doktorum. Bu ay normal deniyoruz
Gitmeyi versin amaaan ne var yaa.. kız ben 2020 yılında bibara buralardayım yine bir topik vardı böyle buna benzer liste filan.. çok tatlı bayanlarla tanıştım arada yazarım onlara .. herkes böyle listedeydi .. aynı bugün olduğu gibi yorumlar yazılar işte testler filan.. neyse ben bı ara çıktım burdna özel sebebler nedeniyle vaktim olmadı.. neyse bir geldim çoğu doğurmuş anaaa nasıl sevindim yaa.. inanki işte böyle birşey aslında olmayacak birşey değilki
[/QUOT
maşaALLAH darısı senin inşâALLAH Bence sende hamilesin çizgiyi gördüm ya ben
Ozaman biz ilişkiden sonra hiç kalkmayalim günlerce ..evet bu ya çoğunluk o yumurta veya spremdeki hasardan vücut atıyor ama bazende hani diyelim o yuvarlana yuvarlana giderken anne adayı misal koştu yada hopladi falan o kayıyor ve düşüyor kimisi rahim dipinde tutuna biliyor yine dünyada kismeti varsa aynen böyle anlattı ondan yumurtlama haftasından sonraki hafta aşırı çılgın işler yapılmamalı
hoplamadan yapacaksın egiylip kalkarken yavaş olacaksın kız deme öyle bazı kadınlar hamilelik boyunca yataktan kalkması yasak oluyor hata kimisi dikiş bile atiliyor çocuk düşmesin diye hamilelik geçirmiş biri nasıl bir hamileli olacağını doktor bile tahmin edemezki durumuna göre uyarır.. ben hamilelimde ilk ay eşim sağolsun iş yaptırmadı ama ikinci ay çılgın oyunları bir yer var dizney land gibi oraya gitti o zaten ilk 5-6 gün tutunduktan sonra zaten sağlıklı ise düşmezOzaman biz ilişkiden sonra hiç kalkmayalim günlerce ..bir hizmetçi olcak evi temizliycek yemek yapacak.. sadece duş tuvalet ve namaz için kalmicam sonra jumbaa yatağaaa
Ama.yok ya gerçekten cidden dikkat etmeli biraz ..gerçi dediğin gibi nasibi varsa zumba da yapsan no problem gelir gelen yani
Kuzucum bat 9 ocak beni de ekler misin, şans getirsin topiğin
Bat 8 ocak görünüyor ama bu ay rahim filmi çekileceğim etkiler mi bat tarihimi bilmiyorum..1 yıldır istiyoruz olmuyor
yuru be koccummm kım tutarGideyim en seksi geceliklerimi çıkarayım, öyle alelade olmasın.
Ayy su istek ve enerjiden bir tutam da bana lütfenSeksi gecelikten aşka, aşktan da gece tostuna geçeceğiz biliyorum.
Aşkınız, huzurunuz daim olsuun bebeğiim.Allah muhabbetinizi ve seksi gecelerinizi arttırsın. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?