- 7 Ocak 2022
- 80
- 92
- 3
Yalnız değilsin bacımKız psikolojimi bozdunuz ya anammmmben günaşırıda perte çıktım tabi eşim de anooo ölmüşüz aglayanimiz yok
ıste bu bır doz fazla ama ornek alınası bravo sana en dogrusu kurut ılıgını kemıgını :)AhahhahhhahaahOhoo ben bazen gecenin ardından sabahın 5’inde falan uyandırıyorum tekrar ahahahah.
O yine bebek için yapıyor.
Bebek stresi yüzünden olabilir, ben kürtajdan sonra çok kötüydüm, huysuz ve isteksiz.Ayy su istek ve enerjiden bir tutam da bana lütfen1 senede bıktım ya ben
Her zaman olmuyor bayağı bir ara vermiştik kürtaj travması yüzünden, sonra bana bir şeyler oldu başıma vurdu herhalde.ıste bu bır doz fazla ama ornek alınası bravo sana en dogrusu kurut ılıgını kemıgını :)
Anladım canım tabikide şaka yaptım biliyorum etrafındakiler 9ay yattı yasaktı kalmak düşüyordu yoksahoplamadan yapacaksın egiylip kalkarken yavaş olacaksın kız deme öyle bazı kadınlar hamilelik boyunca yataktan kalkması yasak oluyor hata kimisi dikiş bile atiliyor çocuk düşmesin diye hamilelik geçirmiş biri nasıl bir hamileli olacağını doktor bile tahmin edemezki durumuna göre uyarır.. ben hamilelimde ilk ay eşim sağolsun iş yaptırmadı ama ikinci ay çılgın oyunları bir yer var dizney land gibi oraya gitti o zaten ilk 5-6 gün tutunduktan sonra zaten sağlıklı ise düşmez
heralde depo yaptı beden sımdı orjınal ayarlarına dondu en ıyısını yapıyorsın pılavdan donenın kasıgı kırılsın ehehehehHer zaman olmuyor bayağı bir ara vermiştik kürtaj travması yüzünden, sonra bana bir şeyler oldu başıma vurdu herhalde.
Dimi ha gidişat onu gösteriyorSeksi gecelikten aşka, aşktan da gece tostuna geçeceğiz biliyorum.
Aşkınız, huzurunuz daim olsuun bebeğiim.Allah muhabbetinizi ve seksi gecelerinizi arttırsın. Amin.
Kız dokunmayim diye diye kendim stresten sigaraya baslayacm iradeyi falan birakioBoşver dokunma adama
Yanında içmezse canın çekmez hem o da o şekilde azaltmış olur belkiKız dokunmayim diye diye kendim stresten sigaraya baslayacm iradeyi falan birakio
Hahaha çok güldümYalnız değilsin bacımovulasyon takibine başladığımdan beri sürekli kendimi gaza getirmeye çalışma halleri yeminlen bezdim, yıldım da eltiler filminde ki gibi yakında adamın etrafında dönüp selamın aleyküm dicem yok mu bana şöyle süslü püslü huni getiren
Balkon kuşu oldun iyice diyorumYanında içmezse canın çekmez hem o da o şekilde azaltmış olur belki
Bana tokanmayınBalkon kuşu oldun iyice diyorumbeni rahat bırak diyor
Ya nasip bana baksana bir şey söyleyeceğim. Ben de tam kırmızı mumları çıkarmıştım.Hahaha çok güldümkendimi buldum valla yazında bizim içimiz geçmiş anam bak kızlar gunasiriyi bırak her gün yapıyorlar bı de erinmeden mum muzik yapıyorlar bizzz bitse de gitsek
O ayların patlamasını yaşıyorsunHer zaman olmuyor bayağı bir ara vermiştik kürtaj travması yüzünden, sonra bana bir şeyler oldu başıma vurdu herhalde.
Yavrum biz direk sonuç odaklı çalışıyoruzHahaha çok güldümkendimi buldum valla yazında bizim içimiz geçmiş anam bak kızlar gunasiriyi bırak her gün yapıyorlar bı de erinmeden mum muzik yapıyorlar bizzz bitse de gitsek
Yaşayayım da, patlama matlama ne olursa olsun.O ayların patlamasını yaşıyorsun
Adamin iligini kurutmussun işte daha ne kadar rahat yapacaksınYa nasip bana baksana bir şey söyleyeceğim. Ben de tam kırmızı mumları çıkarmıştım.Yalnız bir sorun var. Kasıklarımda inanılmaz ağrı var, her sene bu zamanlar böyle oluyor ve doktor kaln bağırsakta enfeksiyon olduğunu söylüyordu. Yine aynısı oldu galiba. Beklesem mi acaba.
Ya da ben çalışmalara başlasam da doktor gebelikte kullanılabilen antibiyotiklerden mi yazsa? Ya ben rahat rahat yapamayacak mıyım şu işi?
Kiz ben 2 buçuk yıllık evliyim şimdiden icim geçmişYavrum biz direk sonuç odaklı çalışıyoruzamacımız bebe yapmak 10 yıllık evliyim benim aldığım haz bana yetti artık. Direk bebek kısmına geçebilir miyiz modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?