Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız psikolojimi bozdunuz ya anammmm ben günaşırıda perte çıktım tabi eşim de anooo ölmüşüz aglayanimiz yok
Yalnız değilsin bacım ovulasyon takibine başladığımdan beri sürekli kendimi gaza getirmeye çalışma halleri yeminlen bezdim, yıldım da eltiler filminde ki gibi yakında adamın etrafında dönüp selamın aleyküm dicem yok mu bana şöyle süslü püslü huni getiren

Ayy su istek ve enerjiden bir tutam da bana lütfen 1 senede bıktım ya ben
Bebek stresi yüzünden olabilir, ben kürtajdan sonra çok kötüydüm, huysuz ve isteksiz. 9 ay bekledim kocama doyayım diye ahahahhaha Hala hazır değilim hamile olursam seks hayatım sekteye uğrayacak diye. Titre ve kendine gel fesleğen.

Anladım canım tabikide şaka yaptım biliyorum etrafındakiler 9ay yattı yasaktı kalmak düşüyordu yoksa

Her zaman olmuyor bayağı bir ara vermiştik kürtaj travması yüzünden, sonra bana bir şeyler oldu başıma vurdu herhalde.
heralde depo yaptı beden sımdı orjınal ayarlarına dondu en ıyısını yapıyorsın pılavdan donenın kasıgı kırılsın eheheheh

Hahaha çok güldüm kendimi buldum valla yazında bizim içimiz geçmiş anam bak kızlar gunasiriyi bırak her gün yapıyorlar bı de erinmeden mum muzik yapıyorlar bizzz bitse de gitsek

Hahaha çok güldüm kendimi buldum valla yazında bizim içimiz geçmiş anam bak kızlar gunasiriyi bırak her gün yapıyorlar bı de erinmeden mum muzik yapıyorlar bizzz bitse de gitsek
Ya nasip bana baksana bir şey söyleyeceğim. Ben de tam kırmızı mumları çıkarmıştım. Yalnız bir sorun var. Kasıklarımda inanılmaz ağrı var, her sene bu zamanlar böyle oluyor ve doktor kaln bağırsakta enfeksiyon olduğunu söylüyordu. Yine aynısı oldu galiba. Beklesem mi acaba.

Ya da ben çalışmalara başlasam da doktor gebelikte kullanılabilen antibiyotiklerden mi yazsa? Ya ben rahat rahat yapamayacak mıyım şu işi?

Yavrum biz direk sonuç odaklı çalışıyoruz amacımız bebe yapmak 10 yıllık evliyim benim aldığım haz bana yetti artık. Direk bebek kısmına geçebilir miyiz modundayım

Adamin iligini kurutmussun işte daha ne kadar rahat yapacaksın sen ivmeyi yakalamisken bırakma yak mumları yakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…