Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adamin iligini kurutmussun işte daha ne kadar rahat yapacaksın sen ivmeyi yakalamisken bırakma yak mumları yakkkkk
Öyle deme ya, korunurken ayrı korunmadan ayrı, konuşturma beni daha rahat yapamadım işte Allah Allah.

Zaten mesaj attım, topuklarını totosuna vura vura gelir eve artık.

Öyle deme ya, korunurken ayrı korunmadan ayrı, konuşturma beni daha rahat yapamadım işte Allah Allah.

Zaten mesaj attım, topuklarını totosuna vura vura gelir eve artık.
Bırak adam görevini yapsın kız ben soyunurken bile Allah canımı alıyor ne gerek vardı şimdi diyorum şu sıpa bı geleydi iflahim kurumadan diyorum

Bırak adam görevini yapsın kız ben soyunurken bile Allah canımı alıyor ne gerek vardı şimdi diyorum şu sıpa bı geleydi iflahim kurumadan diyorum
Yapsın görevini, dua etsin fotoğraf atmadım. O zaman yapamazdı.

Yahu sen bırak kocan çıkarsın kıyafetlerini hatun. Bebek olduktan sonra adamı sıkıştıracak yer ararsan görürüm seni.

Yahu sen bırak kocan çıkarsın kıyafetlerini hatun. Bebek olduktan sonra adamı sıkıştıracak yer ararsan görürüm seni.
Adama inme indirecen dur gönderme görev paylaşımı yaptık herkes kendi kiyafetini çıkarıyor

Her gece bı 5-10 sayfa kuduruyoruz bu topikte sabahcilar da sanıyor ki önemli bı şey konuştuk halbuki kuduruyoruz sadece

Ben de herhalde gece kahkaharimdan dolayı binadan atilacam bu kadarı fazla azıcık gözünü dinlendir sonra işin gücün var senin
Her yer sessiz, herkes uyuyor ve senin kahkahalar yankılanıyor. Benim ev sahibi de kapı komşum, biz de sabaha kadar uyumadığımızdan rahatsız olurlar diye diken üstündeyiz.

Gelince uyandırır inşallah, uyandırmazsa da akşam yakarım o mumları artık.

Dur aman uyuyan adamı uyandırtma bana.

Procertin kullanıyoruz canım. Eşim ekstra keçiboynuzu özünü tahinle karıştırıp sabahları bi kaşık yiyor bir de zeytinyağındaki incir kürünü yaptım her sabah içiyor baya faydası oldu
Hemen deneyim bunları da. Ayy koca artık bıktı benim bitkisel karışımlarımdan yeter artık dur diyor ama nafile Aman ne yapayım topluca kafayı yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…