- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Yaşayayım da, patlama matlama ne olursa olsun.Üç günlük dünya, zaten toprak dolduracak ahahajkkj
Öyle deme ya, korunurken ayrı korunmadan ayrı, konuşturma beniAdamin iligini kurutmussun işte daha ne kadar rahat yapacaksınsen ivmeyi yakalamisken bırakma yak mumları yakkkkk
Bırak adam görevini yapsınÖyle deme ya, korunurken ayrı korunmadan ayrı, konuşturma benidaha rahat yapamadım işte Allah Allah.
Zaten mesaj attım, topuklarını totosuna vura vura gelir eve artık.
Yapsın görevini, dua etsin fotoğraf atmadım. O zaman yapamazdı.Bırak adam görevini yapsınkız ben soyunurken bile Allah canımı alıyor ne gerek vardı şimdi diyorum şu sıpa bı geleydi iflahim kurumadan diyorum
Adama inme indirecen dur göndermeYapsın görevini, dua etsin fotoğraf atmadım. O zaman yapamazdı.
Yahu sen bırak kocan çıkarsın kıyafetlerini hatun.Bebek olduktan sonra adamı sıkıştıracak yer ararsan görürüm seni.
Her gece bı 5-10 sayfa kuduruyoruz bu topikteYapsın görevini, dua etsin fotoğraf atmadım. O zaman yapamazdı.
Yahu sen bırak kocan çıkarsın kıyafetlerini hatun.Bebek olduktan sonra adamı sıkıştıracak yer ararsan görürüm seni.
Göndermedim, gelince görsün.Adama inme indirecen dur göndermegörev paylaşımı yaptık herkes kendi kiyafetini çıkarıyor
Odağımızı değiştiriyoruz, kafamız dağılıyor işte.Her gece bı 5-10 sayfa kuduruyoruz bu topiktesabahcilar da sanıyor ki önemli bı şey konuştuk halbuki kuduruyoruz sadece
Git kudurma git ben uyuyacamGöndermedim, gelince görsün.
İşte eşitlik, işte adalet!
Baya kötüydum akşam canım sıkkındısonra başladım kahkahayaOdağımızı değiştiriyoruz, kafamız dağılıyor işte.
Yaa sen de iyi ki varsın bebek.Baya kötüydum akşam canım sıkkındısonra başladım kahkahayaiyi ki varsınız kız
Ben de herhalde gece kahkaharimdan dolayı binadan atilacamYaa sen de iyi ki varsın bebek.
Bu arada bana nazar ettiniz, uykum geldi bekleyemeyeceğim.
Kızzzz öyle olur mu görev icabı gibi sen yak mumları belki sana ait iyi gelir heyecan şartAdama inme indirecen dur göndermegörev paylaşımı yaptık herkes kendi kiyafetini çıkarıyor
Benim şu tabana vurmuş libidomu mum duzeltecekse söz bı dahakine yakacamKızzzz öyle olur mu görev icabı gibi sen yak mumları belki sana ait iyi gelir heyecan şart
KIz ne nazarı sen kış kış de iki uyu eşin gelinceye enerjin yerine gelir uçarsın boşver gecelik falan boş geçmeYaa sen de iyi ki varsın bebek.
Bu arada bana nazar ettiniz, uykum geldi bekleyemeyeceğim.
Biraz müzik biraz masaj aromaterapik yağlar falan dene işte aklına geleni mutlaka vardır çıkartacak etkenBenim şu tabana vurmuş libidomu mum duzeltecekse söz bı dahakine yakacam
Her yer sessiz, herkes uyuyor ve senin kahkahalar yankılanıyor.Ben de herhalde gece kahkaharimdan dolayı binadan atilacambu kadarı fazla azıcık gözünü dinlendir sonra işin gücün var senin
Dur aman uyuyan adamı uyandırtma bana.Bebek stresi yüzünden olabilir, ben kürtajdan sonra çok kötüydüm, huysuz ve isteksiz.9 ay bekledim kocama doyayım diye ahahahhaha Hala hazır değilim hamile olursam seks hayatım sekteye uğrayacak diye. Titre ve kendine gel fesleğen.
Yeminle bu ben yaaBırak adam görevini yapsınkız ben soyunurken bile Allah canımı alıyor ne gerek vardı şimdi diyorum şu sıpa bı geleydi iflahim kurumadan diyorum
Hemen deneyim bunları da. Ayy koca artık bıktı benim bitkisel karışımlarımdan yeter artık dur diyor ama nafileProcertin kullanıyoruz canım. Eşim ekstra keçiboynuzu özünü tahinle karıştırıp sabahları bi kaşık yiyor bir de zeytinyağındaki incir kürünü yaptım her sabah içiyor baya faydası oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?