Bayıldım sanaBiraz müzik biraz masaj aromaterapik yağlar falan dene işte aklına geleni mutlaka vardır çıkartacak etken
Kuzum benimCanım sıkılıyor. Kime, nasıl sataşsam diye düşünüp duruyorum.
Yelizsevn @Nasipolsunn Dilos6342 maviss_34
Evet beybi sen dinlen, toparlan bir an önce.Yarın benimle ilgilenmezsen bozuşuruz ama.
Ben bugün sizle bol bol uğraşırımDinlen kuşum sen dinlen
Kuzum doktor bana prolaktinin çok oynak bi hormon olduğunu bi gün önceden dokunmayla bile artacağını söylemişti, tabi arttıran sadece bu değil stres de bir diğer etkenBakılmış ona reglimin 3.günü yani 20 gün önce.Normal çıkmış değerim ama o günden bu güne ne değişti bilemem tabi.Vücuduma kafayı yedirdim bu ay stresten.Kendini hamile sanıyo çocuk emzirmeye hazır.Tek eksik çocuk
Anladım canım yarın doktoruma sorayım ben de. O kadar ki bence kan kaybı oldu ki yüzüm bembeyaz halim yoktu.uyumak iyi gelmiş şuan biraz daha azaldı gibi. Bence de yollar açıldı ne var ne yok gidiyor gibi geliyorBunu ben yaşadım canım rahim filmi ardından da kapalı olan tüpü selektif salpingografi yöntemiyle açtırdım ve sonrasında adetlerim hep parçalı ve pıhtılı çok yoğun olmaya başladı. Doktora gittim bana polikistik over olduğumu buna bağlı olarak ağrılı ve yoğun kanama yaşadığımı söyledi. Çözüm olarakta sürekli spor yap hareketli ol bol su iç dedi. Çok zayıf olduğum için sadece evde hareketler yaptım suyuda çok içmeye başladım birazda olsa azaldı ağrılarım ve parça gelmesi
Bel ağrısı bende bu ay önceki aylara göre daha çok yaşadım. Hala da belim aşırı ağrıyor. Umarım hamilesindir de olmazsınRegl olmadım daha bilmiyorum ama hsg den beri belden iç bacağa ciddi ağrım oluyo hala geçmedi benim.Dünden beri tüm gün olmasa da gün içinde mutlaka yokluyo sende oldu mu hiç böyle bişey
Aha mesajları okurken benim gibi birisini buldumTatlım benim eşim askeri personel.işten geliyor inan ki biz kadınlardan daha beterler zaten çoğunun bizim gbi bebeği olmuyor beklemedeler sürekli birbirlerini akıl veriyorlar doktor önerisi yapıyorlar bazen sinir oluyorum bazen de gülüyorum
1.33 çıktı canım kimyasaldı sanırım henüz kanamam başlamadıHaha ...haa anaa senin sonuç noldu gülüm ?
Al canım bende orsan aldım laboquick markaMavişcim övülasyon testini nerden aldın Trendyoldan alsam olur mu
İns bebek seninlefir canım..hayırlısı olsun..benimki adetten heralde bugün ağrılarında varCanim yumurtlama takibi yapmadim ben .. bat aslında 14 veya 15 Ocak ..
Şüpheli yumurtlama tarihlerim 30.aralik ve 2 Ocak burda kanamam oldu tek seferlik ve akşam olmadan da bitmişti..
Degerlendirdigim günlerde 27.12....30.12....02.01....05.01..
Günaydın canim günün yaklaştı bı test yapsana çıkar ins ..Kızlar bu ay sağdan yumurtladım ve dış gebelik ihtimali olabileceği için riskli olabilir.Hem şapşik bir heves hemde büyük bir korku varHer ay olduğu gibi bu ayda vücudum benle eğleniyiii Yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra aşırı gaz başladı, afedersiniz gece korkuyla kendimi uyandıracak kadar birde son bir haftadır gece acıkması var ama ne biçim bir acıkma kollarım bacaklarım çekiliyor açlıktan asla uyuyamıyorum, gün içinde de zaten hiç doymuyorum.Ateşim yüksek seyrediyor. Birde reglden 3 4 gün önce akıntı değişikliği nedenli altta ya pişik tarzı ya da sivilcemsi şişlik oluşurdu, regle 2 gün kaldı ve ne pişik var ne sivilce... Midem bulanıyor ama bu ay eşiminde belirtisi var onunda bulanıyor o sayılmaz sanırım
Velhasıl kelam her ay farklı bir güncelleme bizi heyecanlandırıyor ama aslında birçok hamişte tek belirti regl gecikmesi oluyor, vücudumu dinlemiycem derken çelişkilere düşüyoruzHepimizin hakkında hayırlısı inşallah
Google a bakarsak hepimizin sonu yakın canım direkt doktora gitUtanmasam bu saatte aricam doktoru.Pijamamın üstüne çıkmış damla aklımı yitirmek üzereyim gerçekten.Google da sağ olsun hiç yardımcı olmuyo.Tümörler kanserler neler neler
canımm onu gorev gıbı gormemeye calıs yanı hadı yapalım bu sefer bebek gelecek gıbı dusunme, ıstedgıın ıcın arzuladıgın ıcın olması daha güzel ve heyecanlı.Bayıldım sanabanada yardım et hiiiç çalışma yapasım gelmiyor. Galiba hep bebek için yaptığımızdan rutine döndü gibi hatta bazen eşimin o esnada amin kelimesini duyduğumda orda bitiresim geliyor 3 yıldır bi tık olmayınca psikoloji ve enerji gitti bizde
günaydın tatlımmmGünaydın kızlar
BeeeenKızlaar İstanbul Avrupa’da olanlarınız varmı
once kan vermıs mıydın kuzu ?1.33 çıktı canım kimyasaldı sanırım henüz kanamam başlamadı
beeennn ıstanbul avrupa :)Beeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?