Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz müzik biraz masaj aromaterapik yağlar falan dene işte aklına geleni mutlaka vardır çıkartacak etken
Bayıldım sana banada yardım et hiiiç çalışma yapasım gelmiyor. Galiba hep bebek için yaptığımızdan rutine döndü gibi hatta bazen eşimin o esnada amin kelimesini duyduğumda orda bitiresim geliyor 3 yıldır bi tık olmayınca psikoloji ve enerji gitti bizde

Kızlar bu ay sağdan yumurtladım ve dış gebelik ihtimali olabileceği için riskli olabilir.Hem şapşik bir heves hemde büyük bir korku varHer ay olduğu gibi bu ayda vücudum benle eğleniyiii Yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra aşırı gaz başladı, afedersiniz gece korkuyla kendimi uyandıracak kadar birde son bir haftadır gece acıkması var ama ne biçim bir acıkma kollarım bacaklarım çekiliyor açlıktan asla uyuyamıyorum, gün içinde de zaten hiç doymuyorum.Ateşim yüksek seyrediyor. Birde reglden 3 4 gün önce akıntı değişikliği nedenli altta ya pişik tarzı ya da sivilcemsi şişlik oluşurdu, regle 2 gün kaldı ve ne pişik var ne sivilce... Midem bulanıyor ama bu ay eşiminde belirtisi var onunda bulanıyor o sayılmaz sanırım
Velhasıl kelam her ay farklı bir güncelleme bizi heyecanlandırıyor ama aslında birçok hamişte tek belirti regl gecikmesi oluyor, vücudumu dinlemiycem derken çelişkilere düşüyoruz Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

Kuzum doktor bana prolaktinin çok oynak bi hormon olduğunu bi gün önceden dokunmayla bile artacağını söylemişti, tabi arttıran sadece bu değil stres de bir diğer etken
Nolur çok çok stres yapmamaya çalış çünkü bütün hormonlarinda dengesini bozabiliyor
Gerçekten herseyin başı stres

Anladım canım yarın doktoruma sorayım ben de. O kadar ki bence kan kaybı oldu ki yüzüm bembeyaz halim yoktu.uyumak iyi gelmiş şuan biraz daha azaldı gibi. Bence de yollar açıldı ne var ne yok gidiyor gibi geliyor

Regl olmadım daha bilmiyorum ama hsg den beri belden iç bacağa ciddi ağrım oluyo hala geçmedi benim.Dünden beri tüm gün olmasa da gün içinde mutlaka yokluyo sende oldu mu hiç böyle bişey
Bel ağrısı bende bu ay önceki aylara göre daha çok yaşadım. Hala da belim aşırı ağrıyor. Umarım hamilesindir de olmazsın

Aha mesajları okurken benim gibi birisini buldum bizde aynıyız ya napicaz böylee

İns bebek seninlefir canım..hayırlısı olsun..benimki adetten heralde bugün ağrılarında var

Günaydın canim günün yaklaştı bı test yapsana çıkar ins ..

Utanmasam bu saatte aricam doktoru.Pijamamın üstüne çıkmış damla aklımı yitirmek üzereyim gerçekten.Google da sağ olsun hiç yardımcı olmuyo.Tümörler kanserler neler neler
Google a bakarsak hepimizin sonu yakın canım direkt doktora git

canımm onu gorev gıbı gormemeye calıs yanı hadı yapalım bu sefer bebek gelecek gıbı dusunme, ıstedgıın ıcın arzuladıgın ıcın olması daha güzel ve heyecanlı.
dedıklerı gıbı mum, guzel kokular, bır fılm battanıye altında mıss gıbı meyve ceerezzz. sonrası gelır zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…