- 7 Ocak 2022
- 115
- 106
- 23
- 41
ve bennBeeeen
sağol canım teşekkürlerBhcg yukseliyo sonra gitgide düşüyo adetle de atiliyo sessiz düşük de deniliyomus hatta yumurta ve sperm dolleniyo ama yerleşme olmuyo sanırım bende çok bilmiyorum testlerim baştan baya belirgindi sonra gitgide silindi
ay ınsallah bebıstır yaaa, az kalmıs yarın bır test yap ıstersen :)Kızlar bu ay sağdan yumurtladım ve dış gebelik ihtimali olabileceği için riskli olabilir.Hem şapşik bir heves hemde büyük bir korku varHer ay olduğu gibi bu ayda vücudum benle eğleniyiii Yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra aşırı gaz başladı, afedersiniz gece korkuyla kendimi uyandıracak kadar birde son bir haftadır gece acıkması var ama ne biçim bir acıkma kollarım bacaklarım çekiliyor açlıktan asla uyuyamıyorum, gün içinde de zaten hiç doymuyorum.Ateşim yüksek seyrediyor. Birde reglden 3 4 gün önce akıntı değişikliği nedenli altta ya pişik tarzı ya da sivilcemsi şişlik oluşurdu, regle 2 gün kaldı ve ne pişik var ne sivilce... Midem bulanıyor ama bu ay eşiminde belirtisi var onunda bulanıyor o sayılmaz sanırım
Velhasıl kelam her ay farklı bir güncelleme bizi heyecanlandırıyor ama aslında birçok hamişte tek belirti regl gecikmesi oluyor, vücudumu dinlemiycem derken çelişkilere düşüyoruzHepimizin hakkında hayırlısı inşallah
ınsallaahhh pozıtıfı gorursun canımm,günaydın buarada. işlerim çok yoğundu okulda bakamadım bir süredir. inşallah herkez umduğunu yaşıyordur bu aybenim kaset test başarısızlığından sonra tek çizgiyi görünce yani saldım kafamdan da attım. elimde erken gebelik testi var onu bile yapmıyorum düşünün :) yarın sabah yapmak niyetim
günaydın canımmGünaydınnnn kıslar
bilmiyorum ama pek sanmıyorum canım. ilişki günü bile yumurtlamadan 1-2 gün önceydi muhtemelen. hayırlısı artıkınsallaahhh pozıtıfı gorursun canımm,
bende regl beklıyorum artık sabahda erken gebelık yaptım dunde negatıf. olsakta subata başlasak :)
hiç bellı olmaz canım ya ,ınsallaahh bebıısın senınledırbilmiyorum ama pek sanmıyorum canım. ilişki günü bile yumurtlamadan 1-2 gün önceydi muhtemelen. hayırlısı artık
az kalmıs kuzum,yap ıstersen yarın sabah ?Papatyamveben-Mavi guzum ben hala test alıp yapmadım. Sence yapsam mı Bat 16 ocak
Erken gebelik alayım dimi .Normal olan göstermez sanırımaz kalmıs kuzum,yap ıstersen yarın sabah ?
Ayın onu pikmis canim sonra siliklesmeye mi basladiMavişş benim hep böyle ovulasyon testlerim yaa
Ekliyorum canim
erken dene ıstersen kuzu , gercı mavısde uc gun kala cıktı normal testte sılıkte olsaErken gebelik alayım dimi .Normal olan göstermez sanırım
Bende adet olacak gibi hissediyorum her gece gün içinde de sanki olmayacakmış gibi hissediyorum delirdim
Adet olacak gibi hisseden ben eczanenin kapanmasına 6 dk kala kostüm test aldımçünkü gündüzleri adet olacak gibi akşamları da olmayacak gibi hissediyorum öğlen 1 gibi kahve içmiştim en son yapsam mı kii
Buralar hep Adanalı artık.
Sevgili hemşehrim hoş
Eşinle değerlendirme yapmayacağız bir günü bunu konuş söylememesini anlat zaten uygun bir durum da değildir bence seni anlayacaktır ama değerlendirme yapmadığınız bir gün olsun bir kaç gün de yapmayın diyet gibi düşün önce kendini hazırla madem isteksizsin sonra zaten onlar istiyorBayıldım sanabanada yardım et hiiiç çalışma yapasım gelmiyor. Galiba hep bebek için yaptığımızdan rutine döndü gibi hatta bazen eşimin o esnada amin kelimesini duyduğumda orda bitiresim geliyor 3 yıldır bi tık olmayınca psikoloji ve enerji gitti bizde
Hayır işte hep böyle pikte hep koyu birazdan bugünkini yapıp atıcamAyın onu pikmis canim sonra siliklesmeye mi basladi
Ekliyorum canim
Az kaldı sabret canım üzme kendiniBugünde negatif bata kadar yapmama kararı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?