Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol canım teşekkürler

ay ınsallah bebıstır yaaa, az kalmıs yarın bır test yap ıstersen :)

günaydın buarada. işlerim çok yoğundu okulda bakamadım bir süredir. inşallah herkez umduğunu yaşıyordur bu ay benim kaset test başarısızlığından sonra tek çizgiyi görünce yani saldım kafamdan da attım. elimde erken gebelik testi var onu bile yapmıyorum düşünün :) yarın sabah yapmak niyetim

ınsallaahhh pozıtıfı gorursun canımm,
bende regl beklıyorum artık sabahda erken gebelık yaptım dunde negatıf. olsakta subata başlasak :)

Bende adet olacak gibi hissediyorum her gece gün içinde de sanki olmayacakmış gibi hissediyorum delirdim

Adet olacak gibi hisseden ben eczanenin kapanmasına 6 dk kala kostüm test aldım çünkü gündüzleri adet olacak gibi akşamları da olmayacak gibi hissediyorum öğlen 1 gibi kahve içmiştim en son yapsam mı kii

Buralar hep Adanalı artık.
Sevgili hemşehrim hoş

Eşinle değerlendirme yapmayacağız bir günü bunu konuş söylememesini anlat zaten uygun bir durum da değildir bence seni anlayacaktır ama değerlendirme yapmadığınız bir gün olsun bir kaç gün de yapmayın diyet gibi düşün önce kendini hazırla madem isteksizsin sonra zaten onlar istiyor bende çok bildiğimden değil tahminen empati yapıyorum ben olsam ne isterdim sakin olmak için aklıma bebek gelmemesi için diye düşününce buluyorum

Kızlar günaydın, benim 3.gun 2 embriyo transfer ettiler, tabi ben dayanamadım 4gun sonra test yaptım çift çizgi,5.gun yine yaptım yine aynı, şimdi yani 6.gun yine yaptım çizgi daha az belirgin nedennn lütfen gitmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…