Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tüp bebek 2embriyo 10.gun kan vermem gerekiyor du ben dayanamadım 4.gunden başladım teste erken gebelik testi bu.
ınsallah tutunurlar kuzum ınsallaahhh, tup bebegı bılmıyorum mesela asılaamada ıgne etkısı vs olabılıyor ya beta hcg ıcerdıgı ıcın tup bebekte yok sanırım oyle bır durum?

Neden amin diyor ilk defa duyuyorum boyle bi şey :)

ınsallah tutunurlar kuzum ınsallaahhh, tup bebegı bılmıyorum mesela asılaamada ıgne etkısı vs olabılıyor ya beta hcg ıcerdıgı ıcın tup bebekte yok sanırım oyle bır durum?
İnşallah çok teşekkür ederim, aşılama da 10gun geçmesi lazım test için tüp bebekte öyle olmuyor. Ama zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim canım

İnşallah çok teşekkür ederim, aşılama da 10gun geçmesi lazım test için tüp bebekte öyle olmuyor. Ama zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim canım
evet canım asılama oldum ıkı kerede ilki kımyasal ıkıncısı negatıf oldu, tup bebegı tam bılmıyorudum. ınsallaahh tutunurlar ya kotu dusunmeyelım.zor bır surec gercekten Allah emeklerını bosa cıkarmasın.
sızın sorununuz neydı sebepsız mı ya da ?
bızımde 6-7 aya olmazsa tüpe gıtmemız gerekecek.

İnşallah canım benim, benim 2asilama oldu ve tutmadı doktor herseyimizin çok çok güzel olduğunu söyledi ve ovilasyonu kaçırıyor olabilirsiniz dedi 2kez aşılama zaman kaybı çünkü benim rezervim azalmış tek sorunumuz bu rezervim yaşımdan dolayı biraz azalınca aşılama olmazmış (39) bende tup bebek denedim ilk denemem hayırlısı. Canım umarım tutar asın ama olurda bi aksilik olursa iyi bi doktora gidip guatr ve rezerv testi yaptir oldumu esinde sıkıntı yoksa Allah yardımcımız olsun inşallah

ınsallaahh nasıp olur ya tup bebekle sanada , benım ılk asılama kımyasal oldu tutmasına bıle sasırdım ıkı senedır hıc hamıle kalamayınca :) ıkıncısı negatıf oldu canım aralıkta. suan hıcbısey yapmıyorum beklıycem 30yasındayım bende, doktorumla konustum yumurta rezervın guzel acele etme dedı , guatr baktılar canım.
bızım esımde ıler hız ve sayı sorunu vardı 6 ay once,oda suan baya duzeldı ama nasıp bakalım ınsallaahh nasıp olur.
sız ozeldemı oldugunuz tup bebek devlet mı? ucret nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…