Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns bebek seninlefir canım..hayırlısı olsun..benimki adetten heralde bugün ağrılarında var
Amin canim inshallah
Gel canım bak motivasyon olsun diye topic açtım inshallah hepimize iyi gelicem

Yok kuzum kendimi ve belirtileri tii ye almak için yazdımher ay illa bir belirtimiz oluyor ama sonuç hüsran
Aynenn canım ben akıntı ve adet gecikmesi dışında bı belirti düşünmüyorum beynimiz yapiyo bize o belirtileri. Nasip belki olur sen yinede bı test yapaydin canimm

İns canım gelcem orayDa

ay ınsallah bebıstır yaaa, az kalmıs yarın bır test yap ıstersen :)
Yok kuzum ya aylardır sürekli bişeyler yaşıyorum, gece de rüyamda erkek çocuğum olmuş daha 2 3 günlük minicik, her gören bu ne diyor ne ara hamileydin sen diyor ama ilginç kokusunu bile duydum sanki bebişin

Aynenn canım ben akıntı ve adet gecikmesi dışında bı belirti düşünmüyorum beynimiz yapiyo bize o belirtileri. Nasip belki olur sen yinede bı test yapaydin canimm
Akıntı da herkeste olmuyor buarada

Ben özelde oldum canım kışla adana Tayfun çok beye çok başarılı bi doktor, iki aşılama ve eşimin sigorta gününden dolayi ilaclarimin tamamı 2700 tuttu benim sigortam da tedaviyi 7500 e getirdi toplam ilaçlarla birlikte 10200 yani çok uygun rapor çıkar sana bu şartların varsa.

Yok kuzum ya aylardır sürekli bişeyler yaşıyorum, gece de rüyamda erkek çocuğum olmuş daha 2 3 günlük minicik, her gören bu ne diyor ne ara hamileydin sen diyor ama ilginç kokusunu bile duydum sanki bebişin
O bendede cok oluyor ya, bılıncaltı ıste
hatta en son uc dortgun once uyyoruz yatagımızda bır kız cocugu geklıyor atlıyor yatagımıza sarısın masmavı gozlerı var nasıl guzel bızım kızımızmıs nasıl guzel bı ruyaydı.
Allahm gercegını yasamayı nasıp etsın ınsallahhh

bende asılamayı 3070e oldum canım ıstanbuldayım.
tup bebek ıcınde normalde ben klomen kullandım ılkınde ıkıncı asılamamda ıgne ve klomen kullandım rapor ıcın doktorum ben ayarlarım dedı ıgnelı asılama olmus gıbı. 2021de 10bın duymustum hastanede fıyatları ama tabı ılac vs harıctır sanırım.
bır ara sorcam bakalım 2022de neler olmus fıyatlara ortlama olarak. devlet desteklı tup bebek ıcın sartlar uyuyor ıgnelı asılama da yazarsa raporuma, 3 yıldır evlıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…