- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
benım eskı evım ordaydı yenı mahllede kucukcekmecedeBende kücükçekmeceee
Aaa ben Atatürk mahallesindymBende kücükçekmeceee
Halkalı bendeAaa ben Atatürk mahallesindym
Özel küçükçekmece hastanesine gidiyorum doktorum çok ilgili tavsiye ederim umut yolal adıAaa ben Atatürk mahallesindym
İstanbul hospitala gidiyorum bende canım memnunumÖzel küçükçekmece hastanesine gidiyorum doktorum çok ilgili tavsiye ederim umut yolal adı
Yok kuzum kendimi ve belirtileri tii ye almak için yazdımGünaydın canim günün yaklaştı bı test yapsana çıkar ins ..
Tebrik ederimmm canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunBuda bugun ki canim yarin regl günüm kan verdim gene
Amin canim inshallahİns bebek seninlefir canım..hayırlısı olsun..benimki adetten heralde bugün ağrılarında var
Olsun canım belki daha çoğalır bekle hemen kanama başlamadan umudunu kesme.. bat nezamandikki1.33 çıktı canım kimyasaldı sanırım henüz kanamam başlamadı
Aynenn canım ben akıntı ve adet gecikmesi dışında bı belirti düşünmüyorum beynimiz yapiyo bize o belirtileri. Nasip belki olur sen yinede bı test yapaydin canimmYok kuzum kendimi ve belirtileri tii ye almak için yazdımher ay illa bir belirtimiz oluyor ama sonuç hüsran
İns canım gelcem orayDaAmin canim inshallah
Gel canım bak motivasyon olsun diye topic açtım inshallah hepimize iyi gelicem
Gebeliğe Hazırlık - Anne olmak istiyormusun? Ozaman gel sende katıl bize🌺🌺🌺🥰
Bismillahirrahmanirrahim Selam kızlar.. Asla morallerinizi bozmayın.. Yeni bir Ay yepyeni ve sağlıklı bir fırsattır.. Bir kadının daha 1 ayını doldurmadan yeni bir gebelik için şansı vardır.. Birçok kadın düşük yaptığı zaman daha adet dönemi gelmeden tekrardan hamile kalıyor.. Yumurtlama...www.kadinlarkulubu.com
Yok kuzum ya aylardır sürekli bişeyler yaşıyorum, gece de rüyamda erkek çocuğum olmuş daha 2 3 günlük minicik, her gören bu ne diyor ne ara hamileydin sen diyor ama ilginç kokusunu bile duydum sanki bebişinay ınsallah bebıstır yaaa, az kalmıs yarın bır test yap ıstersen :)
Akıntı da herkeste olmuyor buaradaAynenn canım ben akıntı ve adet gecikmesi dışında bı belirti düşünmüyorum beynimiz yapiyo bize o belirtileri. Nasip belki olur sen yinede bı test yapaydin canimm
Ben özelde oldum canım kışla adana Tayfun çok beye çok başarılı bi doktor, iki aşılama ve eşimin sigorta gününden dolayi ilaclarimin tamamı 2700 tuttu benim sigortam da tedaviyi 7500 e getirdi toplam ilaçlarla birlikte 10200 yani çok uygun rapor çıkar sana bu şartların varsa.ınsallaahh nasıp olur ya tup bebekle sanada , benım ılk asılama kımyasal oldu tutmasına bıle sasırdım ıkı senedır hıc hamıle kalamayınca :) ıkıncısı negatıf oldu canım aralıkta. suan hıcbısey yapmıyorum beklıycem 30yasındayım bende, doktorumla konustum yumurta rezervın guzel acele etme dedı , guatr baktılar canım.
bızım esımde ıler hız ve sayı sorunu vardı 6 ay once,oda suan baya duzeldı ama nasıp bakalım ınsallaahh nasıp olur.
sız ozeldemı oldugunuz tup bebek devlet mı? ucret nasıl acaba
O bendede cok oluyor ya, bılıncaltı ısteYok kuzum ya aylardır sürekli bişeyler yaşıyorum, gece de rüyamda erkek çocuğum olmuş daha 2 3 günlük minicik, her gören bu ne diyor ne ara hamileydin sen diyor ama ilginç kokusunu bile duydum sanki bebişin
Akıntı da herkeste olmuyor buarada
Akıntı da herkeste olmuyor buarada
bende asılamayı 3070e oldum canım ıstanbuldayım.Ben özelde oldum canım kışla adana Tayfun çok beye çok başarılı bi doktor, iki aşılama ve eşimin sigorta gününden dolayi ilaclarimin tamamı 2700 tuttu benim sigortam da tedaviyi 7500 e getirdi toplam ilaçlarla birlikte 10200 yani çok uygun rapor çıkar sana bu şartların varsa.
Bizim seneye, bende tayin olsun diye bekliyorum çünkü görevden geri gelemiyorrBen artk tayin çıksada gitsek die istiyorum.Bir an önce arkadaş gurubu değişsin.herkes birbirine alıştıkça her halt konuşuluyor buda bni gıcık ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?