Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süper, fiyatlar arttı ama çok değildir ınsallaahh bence çok güzel olucak rezervin iyiyse inan bana sen bu yıl hamile kalırsın sadece beslenmene eşinin ve senin dikkat et belki tüp bebeğe gerek bile duymazsın Ama tecrübelerime dayanarak nacizane uyarmak isterim lütfen iyi bir doktora daha görün sadece test ve muayene ol sonra yoluna devam et

ya ben tup bebek ıcın konustum doktorumla oda yumurta rezervin az degıl dedı suanda yapsan tup bebe 6ay sonrada yapsan aynı olur o acıdan dedı, cok dıkkat eıdyorum ya hele 6aydır saglıklı beslenmeye calısıyoruz.
kuzu ben 3 4 doktordan sonra profesore gıttım ılk gıttıgım doktorlar hamıle kalamazsın bu 8 mılyon spermle dedı yüüzme tokat gıbı ve aglaya aglaya eve gıtmıstım , asılama denemeyı bırak , dırek tup bebek dedıler benım degerlerımı sorgulamadan .
bu doktorumu bır arkadasım tavsıye ettı asırı motıve edıyor , nıye olmasın dedı 1mılyon ıle bıle hamıle kalan var dedı sperm degıskendır dedı tavkıyelere devam etsın dedı, suan 90 mılyondu aralık ayında .
hemen tup bebek yapsa yapardı orda fıyatlar dıger hastaneler gore 2katı hatta.
ama ıstersenız asılama deneyelım dedı,ona bıle ısrar etmedı . ılkı kımyasal olunca demekkı dollenme olabılıyor dedı,bıraz beklıycez bakalım inşallaahhh nasıp olur canım benım hepımıze

Hayırlı olsun canım inşallah tutar, testlere çok takılma bence ben de aynı süreci geriden takşp ediyorum. 39 yaş düşük rezervle doktor 3 ay daha serbest bıraktı. Bolca vitmanin takviye. İsterseniz bir kere aşılama deneriz ama olmazsa nisanda kesin tüp bebek dedi. Şimdilik beklemedeyiz

Kızlar ya benim telefondan buraya foto ekleyemiyorum. Resim simgesi pasif aktif olmuyor.Bilgiyaradan girince sorun yok. Telefon Samsung. Acaba hangi ayarını açmam lazım bilemedim. Mesela buradaki emojileri bile ekleyemiyorum telden pasif

Aminn inşallah

Canım hiç akıntısı olmayıp başlayan oluyo bı belirti buda. Kendimiz akıntı yapamayacagimiza göre tabi her hamilede başka oluyo canimmm
İşte belirtiler göreceli diyorum, herkeste aynı değil, benim kendi kuzenim erken menepoza girdi 4 yıl ilaç kullandı son 2 yıl tamamen kesildi doktor boşuna ilaç alma dedi bıraktırdı, rahatsızlanıp acile gitti ilaç vermeden beta bakmışlar hamile, kız şoka girdi kasımda doğurdu hemde ikiz ne belirti yaşadın diyorum acile gitmesem anlamazdım diyor, ki beta bakıldığından onun haberi bile yokmuş. Bende hala midem mi bulandı acaba diyorum

Nasip olunca oluyo canimmm hiç belli olmaz.biz sürekli dusundugumuz için belirti cikiyo benimde akıntım olmada nende hiç acaba demezsin çünkü tek ilişki oldu umudum yokktu ama nasip bakalimm

Vaybee MashaAllah işte hep derim belli olmaz nasib işi bu..

Meryem sureisnden hatırlatma Rabbimiz için ne kadar kolay
7 - (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."

8 - Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.

9 - (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."

İnşallah canım ya hayırlısı hepimiz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…