Süper, fiyatlar arttı ama çok değildir ınsallaahh bence çok güzel olucak rezervin iyiyse inan bana sen bu yıl hamile kalırsın sadece beslenmene eşinin ve senin dikkat et belki tüp bebeğe gerek bile duymazsın Ama tecrübelerime dayanarak nacizane uyarmak isterim lütfen iyi bir doktora daha görün sadece test ve muayene ol sonra yoluna devam etbende asılamayı 3070e oldum canım ıstanbuldayım.
tup bebek ıcınde normalde ben klomen kullandım ılkınde ıkıncı asılamamda ıgne ve klomen kullandım rapor ıcın doktorum ben ayarlarım dedı ıgnelı asılama olmus gıbı. 2021de 10bın duymustum hastanede fıyatları ama tabı ılac vs harıctır sanırım.
bır ara sorcam bakalım 2022de neler olmus fıyatlara ortlama olarak. devlet desteklı tup bebek ıcın sartlar uyuyor ıgnelı asılama da yazarsa raporuma, 3 yıldır evlıyız
ya ben tup bebek ıcın konustum doktorumla oda yumurta rezervin az degıl dedı suanda yapsan tup bebe 6ay sonrada yapsan aynı olur o acıdan dedı, cok dıkkat eıdyorum ya hele 6aydır saglıklı beslenmeye calısıyoruz.Süper, fiyatlar arttı ama çok değildir ınsallaahh bence çok güzel olucak rezervin iyiyse inan bana sen bu yıl hamile kalırsın sadece beslenmene eşinin ve senin dikkat et belki tüp bebeğe gerek bile duymazsın Ama tecrübelerime dayanarak nacizane uyarmak isterim lütfen iyi bir doktora daha görün sadece test ve muayene ol sonra yoluna devam et
Hayırlı olsun canım inşallah tutar, testlere çok takılma benceİnşallah canım benim, benim 2asilama oldu ve tutmadı doktor herseyimizin çok çok güzel olduğunu söyledi ve ovilasyonu kaçırıyor olabilirsiniz dedi 2kez aşılama zaman kaybı çünkü benim rezervim azalmış tek sorunumuz bu rezervim yaşımdan dolayı biraz azalınca aşılama olmazmış (39) bende tup bebek denedim ilk denemem hayırlısı. Canım umarım tutar asın ama olurda bi aksilik olursa iyi bi doktora gidip guatr ve rezerv testi yaptir oldumu esinde sıkıntı yoksa Allah yardımcımız olsun inşallah
Hayır ama baya belirgindi testleronce kan vermıs mıydın kuzu ?
30 u catlamaydi işte canım tam ne zaman bat bilmiyorumOlsun canım belki daha çoğalır bekle hemen kanama başlamadan umudunu kesme.. bat nezamandikki
Canım ben beklemedeyim subat reglimi beklicem covit testim çok geç çıktı erteledikMaviesra cnm naptın ne durumdasın
Sen yaptin mi testMaviesra cnm naptın ne durumdasın
inşallah saglıklıdır ve artarHayır ama baya belirgindi testler
Neyse nezmaansa nezaman boşver.. kırmızılar gelmeden kafayı eğmek yok gelse bile yok.. adet bitince yeni umut başlar bukadar basit30 u catlamaydi işte canım tam ne zaman bat bilmiyorum
Aminn inşallahO bendede cok oluyor ya, bılıncaltı ıste
hatta en son uc dortgun once uyyoruz yatagımızda bır kız cocugu geklıyor atlıyor yatagımıza sarısın masmavı gozlerı var nasıl guzel bızım kızımızmıs nasıl guzel bı ruyaydı.
Allahm gercegını yasamayı nasıp etsın ınsallahhh
İşte belirtiler göreceli diyorum, herkeste aynı değil, benim kendi kuzenim erken menepoza girdi 4 yıl ilaç kullandı son 2 yıl tamamen kesildi doktor boşuna ilaç alma dedi bıraktırdı, rahatsızlanıp acile gitti ilaç vermeden beta bakmışlar hamile, kız şoka girdi kasımda doğurdu hemde ikizCanım hiç akıntısı olmayıp başlayan oluyo bı belirti buda. Kendimiz akıntı yapamayacagimiza göre tabi her hamilede başka oluyo canimmm
İşte belirtiler göreceli diyorum, herkeste aynı değil, benim kendi kuzenim erken menepoza girdi 4 yıl ilaç kullandı son 2 yıl tamamen kesildi doktor boşuna ilaç alma dedi bıraktırdı, rahatsızlanıp acile gitti ilaç vermeden beta bakmışlar hamile, kız şoka girdi kasımda doğurdu hemde ikizne belirti yaşadın diyorum acile gitmesem anlamazdım diyor, ki beta bakıldığından onun haberi bile yokmuş. Bende hala midem mi bulandı acaba diyorum
Vaybee MashaAllah işte hep derim belli olmaz nasib işi bu..İşte belirtiler göreceli diyorum, herkeste aynı değil, benim kendi kuzenim erken menepoza girdi 4 yıl ilaç kullandı son 2 yıl tamamen kesildi doktor boşuna ilaç alma dedi bıraktırdı, rahatsızlanıp acile gitti ilaç vermeden beta bakmışlar hamile, kız şoka girdi kasımda doğurdu hemde ikizne belirti yaşadın diyorum acile gitmesem anlamazdım diyor, ki beta bakıldığından onun haberi bile yokmuş. Bende hala midem mi bulandı acaba diyorum
İnşallah canım yaHayırlı olsun canım inşallah tutar, testlere çok takılma benceben de aynı süreci geriden takşp ediyorum. 39 yaş düşük rezervle doktor 3 ay daha serbest bıraktı. Bolca vitmanin takviye. İsterseniz bir kere aşılama deneriz ama olmazsa nisanda kesin tüp bebek dedi. Şimdilik beklemedeyiz
Yeni gördüm hoşgeldin.. İnshaAllah bu ay iyi haberleri alanlardan olursunMerhabalarrr 17 ocak benim eklermisiniz (Adana)
İnşallah, çok teşekkür ederim hepimiz İnşallahYeni gördüm hoşgeldin.. İnshaAllah bu ay iyi haberleri alanlardan olursun
Fenasın yaaSabah 5.30 sularında açılış çalışması yapılmıştır, vatana millete hayırlı uğurlu olsun.@Nasipolsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?