- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
harıkaaa hemde sabah sabah cok ıyı olmus, spermelerın daha hızlı ılerledıgını duymustumSabah 5.30 sularında açılış çalışması yapılmıştır, vatana millete hayırlı uğurlu olsun.@Nasipolsunn
Öyle miii, onu bilmiyordum. İşten o vakit geldiği için öyle şey yaptık.harıkaaa hemde sabah sabah cok ıyı olmus, spermelerın daha hızlı ılerledıgını duymustum
1.33 cok dusuk degil mi burdan artar mi ama eski testlerim daha belirgindi sonra gittikçe siliklestiinşallah saglıklıdır ve artar
Çocuk olana kadar mecbur katlanacak böyle şeylereHemen deneyim bunları da. Ayy koca artık bıktı benim bitkisel karışımlarımdan yeter artık dur diyor ama nafileAman ne yapayım topluca kafayı yedik
Öyle canım demek sağlıklı değildi rabbim sağlıklısını nasip etsin hepimize inşallah ❤❤Neyse nezmaansa nezaman boşver.. kırmızılar gelmeden kafayı eğmek yok gelse bile yok.. adet bitince yeni umut başlar bukadar basit
Ben varımKızlaar dün takip edemedim sayfayı var mıı hamilelik haberi alanlar test yapanlar durumlarınız nasıll
Nazar olmasin aman aman düne göre az geliyor canım cok şükürNasıl oldun
Bata 7 gün varsa yumurtlama 7 gün önceydi yani? Yerleşme yumurtlamanın 10. Gününe kadar devam edebiliyor. Belki bugün yarın daha yerleşme yeni olacak. Daha kanda bile gebelik gözükmez. Çok erken test yapmışsınız. Prolaktin hormonunuz gayet normal bir anda süt çıkacak kadar yükselmiş olamaz. Gebelik belirtisi bence. Yerleşme olduktan iki gün sonra hcg salgılanır ve kanda görülür ama idrarda görülmesi için iki günün daha geçmesi lazım. 4 gün bekleyip tekrar test yapabilirsiniz. Hormon değerleriniz gebelik için oldukça ideal maşaAllah diyeyimYeni bakılmış daha ona.Bi anda yükselen bişey mi bu?Reglimin 3. Günü bakılmıştı reglim bitti hsg çektirdim şimdi bata 7 gün var.Yani 20 gün önceki değerim bu
Canim yillar once benimde başıma geldi ama ben sabah uyandığımda atletimi lekeli görmüştüm. Bekardim o zaman anlam vermedim. Bir iki gün sonra yine aynı sekildeydi. Sanirim gece uzerine yatınca oluyordu. Sonra bir daha olmadı. Prolaktin değeriyle ilgili diye düşünmüştüm. Kotu bir renk veya konuda değilse bu kadar kaygılanma. Duygusal bile olabiliyor. Beyin boyle birsey.Utanmasam bu saatte aricam doktoru.Pijamamın üstüne çıkmış damla aklımı yitirmek üzereyim gerçekten.Google da sağ olsun hiç yardımcı olmuyo.Tümörler kanserler neler neler
Evet öyle biliyorum canım ,süper olmuşÖyle miii, onu bilmiyordum. İşten o vakit geldiği için öyle şey yaptık.
Artabilir canım ama test siliklesti ise kimyasal da olabiliyor1.33 cok dusuk degil mi burdan artar mi ama eski testlerim daha belirgindi sonra gittikçe siliklesti
Ben onu ilk Huaweiden yapamıyordum emoji falan şuan elimdeki Samsung hepsi oluyor amaKızlar ya benim telefondan buraya foto ekleyemiyorum. Resim simgesi pasif aktif olmuyor.Bilgiyaradan girince sorun yok. Telefon Samsung. Acaba hangi ayarını açmam lazım bilemedim. Mesela buradaki emojileri bile ekleyemiyorum telden pasif
Hadi hayırlısı olsunnnBen varım
Ay ay ay hamilelik takvimi de eklemişInsallah canim sagolasin
Ben öyle diye düşünüyorum canım bakalım kanama başlayınca doktora gidicem o daha ayrıntılı anlatırArtabilir canım ama test siliklesti ise kimyasal da olabiliyor
Bence doktor senin ilgini dağıtmak için yaptı kiloya odaklanıp neden olmuyor sorularını çıkart aklından diye yapıyor çünkü çok şükür hamile kalıyorsun kimyasal olduğu diye üzülmek yersiz gen veya yapısal bozukluğu olan gebelik atılır bence biraz kafanı rahatlat negatif düşünce hormonlarınıda etkiler bünyen alt üst olur.. Pozitif görmek istiyorsan pozitif düşünmelisin canım.. akıllarına için geçmiş olsun sağlıklısı olsun inşaALLAH ☺Hsg cektirdim canım kasimda hic bir sorun yok, esimin de sperm testinde hicbir sıkıntı yok hamile kalabildim ama biri dış biri kimyasal oldu iste ne yazık ki.. Bu bahsettigin ilaçların bir yan etkisi oldu mi kist olusanlari duydum bir de bunlar çatlatma ignesi dedikleri mi yokda yumurta geliştirici mi? İnsulin direnci var bende doktor o yumurtlamayi etkiliyor olabilir dedi aklımı bulandırdı bugün kilo ver diyor ama öyle asiri kilom da yok boyuma göre normal yani öyle tombul da görünmüyorum ama en fazla olsa olsa 70 kg anlayamadım gitti başından savdı beni doktor
kayıpların* olacaktı telefon değiştiriyorBence doktor senin ilgini dağıtmak için yaptı kiloya odaklanıp neden olmuyor sorularını çıkart aklından diye yapıyor çünkü çok şükür hamile kalıyorsun kimyasal olduğu diye üzülmek yersiz gen veya yapısal bozukluğu olan gebelik atılır bence biraz kafanı rahatlat negatif düşünce hormonlarınıda etkiler bünyen alt üst olur.. Pozitif görmek istiyorsan pozitif düşünmelisin canım.. akıllarına için geçmiş olsun sağlıklısı olsun inşaALLAH ☺
Sen benim testimi gördünmuydu Canoo? 2 gün önce yapmıştım yaKızlaar dün takip edemedim sayfayı var mıı hamilelik haberi alanlar test yapanlar durumlarınız nasıll
Bugun tekrardan kan verdim canim artık güzel salı günü 40 cikmistiAy ay ay hamilelik takvimi de eklemişinşallah değerin güzelce artmıştırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?