Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaar dün takip edemedim sayfayı var mıı hamilelik haberi alanlar test yapanlar durumlarınız nasıll

Yeni bakılmış daha ona.Bi anda yükselen bişey mi bu?Reglimin 3. Günü bakılmıştı reglim bitti hsg çektirdim şimdi bata 7 gün var.Yani 20 gün önceki değerim bu
Bata 7 gün varsa yumurtlama 7 gün önceydi yani? Yerleşme yumurtlamanın 10. Gününe kadar devam edebiliyor. Belki bugün yarın daha yerleşme yeni olacak. Daha kanda bile gebelik gözükmez. Çok erken test yapmışsınız. Prolaktin hormonunuz gayet normal bir anda süt çıkacak kadar yükselmiş olamaz. Gebelik belirtisi bence. Yerleşme olduktan iki gün sonra hcg salgılanır ve kanda görülür ama idrarda görülmesi için iki günün daha geçmesi lazım. 4 gün bekleyip tekrar test yapabilirsiniz. Hormon değerleriniz gebelik için oldukça ideal maşaAllah diyeyim

Utanmasam bu saatte aricam doktoru.Pijamamın üstüne çıkmış damla aklımı yitirmek üzereyim gerçekten.Google da sağ olsun hiç yardımcı olmuyo.Tümörler kanserler neler neler
Canim yillar once benimde başıma geldi ama ben sabah uyandığımda atletimi lekeli görmüştüm. Bekardim o zaman anlam vermedim. Bir iki gün sonra yine aynı sekildeydi. Sanirim gece uzerine yatınca oluyordu. Sonra bir daha olmadı. Prolaktin değeriyle ilgili diye düşünmüştüm. Kotu bir renk veya konuda değilse bu kadar kaygılanma. Duygusal bile olabiliyor. Beyin boyle birsey.

Ben onu ilk Huaweiden yapamıyordum emoji falan şuan elimdeki Samsung hepsi oluyor ama
Dosya ekle kısmından olmuyor mu

Bence doktor senin ilgini dağıtmak için yaptı kiloya odaklanıp neden olmuyor sorularını çıkart aklından diye yapıyor çünkü çok şükür hamile kalıyorsun kimyasal olduğu diye üzülmek yersiz gen veya yapısal bozukluğu olan gebelik atılır bence biraz kafanı rahatlat negatif düşünce hormonlarınıda etkiler bünyen alt üst olur.. Pozitif görmek istiyorsan pozitif düşünmelisin canım.. akıllarına için geçmiş olsun sağlıklısı olsun inşaALLAH ☺

kayıpların* olacaktı telefon değiştiriyor

Eklentiler

• Screenshot_20220113-131004_Chrome.webp
    11 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…