Çok tatliş bir durum yaaaaBuda bugun ki canim yarin regl günüm kan verdim gene
Sen nasıl oldun canim daha yisin İnshaAllahAy ay ay hamilelik takvimi de eklemişinşallah değerin güzelce artmıştırrr
Benim negatif çıkıyor erken gebelik testlerimAynıyız bende o günlerde bekliyorum
Elhamdülillah canım .. Mashallah Allahümme barik .. arttıkça arttsin İnshaAllahBugun tekrardan kan verdim canim artık güzel salı günü 40 cikmisti
Çok iyii iki gunde iki katından fazla artmış maşallah yaBugun tekrardan kan verdim canim artık güzel salı günü 40 cikmisti
Sana da nasip olsun insallah canimÇok tatliş bir durum yaaaa
Amin kuzum insallahElhamdülillah canım .. Mashallah Allahümme barik .. arttıkça arttsin İnshaAllah
2 gün sonra yeniden vereceksin değil miBugun tekrardan kan verdim canim artık güzel salı günü 40 cikmisti
Iyiyim biraz da şükür boğazım baya zedelenmiş o da geçerse çok daha iyi olucam inşallahSen nasıl oldun canim daha yisin İnshaAllah
Böyle giderse haftaya kese görünür inşallahÇok iyii iki gunde iki katından fazla artmış maşallah ya
AminSana da nasip olsun insallah canim
Amin kuzum insallah
Yarin sabah tekrardan çağırdı sonuca göre başka tahllilrrde isteyecekmis sonrasında kese görünene kadar giderim heralde canim2 gün sonra yeniden vereceksin değil mi
Ay hadi inşallah böyle benim gibi cabalayanlarin haberini aldıkça Cook mutlu oluyorum içini hep ferah tutt sağlıkla kucağına al insallahhBöyle giderse haftaya kese görünür inşallah
Insallah kuzum çok dua ediyorum hepinize nasip olsun diyeAy hadi inşallah böyle benim gibi cabalayanlarin haberini aldıkça Cook mutlu oluyorum içini hep ferah tutt sağlıkla kucağına al insallahh❤
maşaALLAH sağlıkla kucağına alırsın inşâALLAHBen varım
MaşaALLAH canım sağlıkla kucağına alırsın inşâALLAH çok güzel ilerliyorBugun tekrardan kan verdim canim artık güzel salı günü 40 cikmisti
tebrikler canımBuda bugun ki canim yarin regl günüm kan verdim gene
çok şükür kız test yapmışken hamileliğide bakaydımIyiyim biraz da şükür boğazım baya zedelenmiş o da geçerse çok daha iyi olucam inşallah
Amiin inşallah geri de kalan bizlere de bu ay güzel haber almak nasip olsuunInsallah kuzum çok dua ediyorum hepinize nasip olsun diye
masallaahh guzel kuzu saglıkla gelsınBugun tekrardan kan verdim canim artık güzel salı günü 40 cikmisti
Hahahaçok şükür kız test yapmışken hamileliğide bakaydımmeraklı ben
Benim de bi testim sonradan silik çizgiBenim negatif çıkıyor erken gebelik testlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?