hadı bakalım artık sıklıkla gıdılır sonra yavaslar sonra tekrar sık kontroller sonra ıngaaaaaa :) annecım ben geldımYarin sabah tekrardan çağırdı sonuca göre başka tahllilrrde isteyecekmis sonrasında kese görünene kadar giderim heralde canim
Insallah o günleri görürüz canimhadı bakalım artık sıklıkla gıdılır sonra yavaslar sonra tekrar sık kontroller sonra ıngaaaaaa :) annecım ben geldım
Aralarda bişey yazıldı mı kaçırdım ama gebelikte olabilir başka bişey de olabilir, benim de kardeşimin göğsünden kan gelmiş, o da korkuyla hastaneye gitmiş bir bakmışlar ki hamile, sizinki süt gibi bişey herhalde inşallah hamilelik belirtisidirAcil yardım!!Eşim az önce dedi ki göğsüne ne olmuş?Bi baktım meme başında beyaz küçük noktacıklar var.Kalktım hemen temizlemek için ben sildikçe o baskıyla heralde bi sıvı geliyo ama bitmiyo.Bastırdıkça geliyo.Başına gelen var mı aklımı kaçırıcam.Kanser manser ödüm kopuyo öyle şeylerden bilen varsa acil yazsın nolur
amın canım goruruz rahat ol bnce olduInsallah o günleri görürüz canim
Naptın gittin mi bugün doktora , ben yeni geldim , kan verdim bekliyorum, heyecan gerginlik maksimum seviyedeInsallah o günleri görürüz canim
canım cok detaylı bılmıyorum ama bn kasımda kımyasal gecırdım doktorum demekkı kalıtesızdı yumurta vucut attı bu ıyı bısey demıstı, vucudun saglıklı saglıksız embrıyoyu secebılıyor dedı, korunmadık sonraKızlar kimyasal gebelik yumurtanın kalitesinden yada hormonlardan olabilir mi acaba benim bazı hormonlarım yüksek pco luyum acaba doktorumu dinleyip 3 ay doğum kontrol hapını kullansam mi
ay hadı ınsallaahh cok guzel haberler alalımNaptın gittin mi bugün doktora , ben yeni geldim , kan verdim bekliyorum, heyecan gerginlik maksimum seviyede
Ya inşallah canım, duygusal olarak berbat durumdayım,birisi gözüme bakıp nasılsin dese gözyaşım pıtay hadı ınsallaahh cok guzel haberler alalım
gebelik için mi kan verdin yaaaaaa heyecanlandım bendeNaptın gittin mi bugün doktora , ben yeni geldim , kan verdim bekliyorum, heyecan gerginlik maksimum seviyede
ah canım yaaa, ınsallahh hayırlısı olsun hakkındaYa inşallah canım, duygusal olarak berbat durumdayım,birisi gözüme bakıp nasılsin dese gözyaşım pıt
hadı ınsallaahhh cıft cızgılerı gorursun kuuzuuCanlar bugün iş çıkışı erken gebelik alıp yarın sabahtan test yapcam. Bana şans dileyin.(BAT 16 ocak)
Evet canım 2 gün önce 12 çıkmıştı, tekrar kontrole geldim iştegebelik için mi kan verdin yaaaaaa heyecanlandım bende
hemen aradım ogrendımmm meraklıı ben :)Süper, fiyatlar arttı ama çok değildir ınsallaahh bence çok güzel olucak rezervin iyiyse inan bana sen bu yıl hamile kalırsın sadece beslenmene eşinin ve senin dikkat et belki tüp bebeğe gerek bile duymazsın Ama tecrübelerime dayanarak nacizane uyarmak isterim lütfen iyi bir doktora daha görün sadece test ve muayene ol sonra yoluna devam et
inşallah tatlım yahadı ınsallaahhh cıft cızgılerı gorursun kuuzuu
Ayyyyy yerim ben o bebişiiiiiEvet canım 2 gün önce 12 çıkmıştı, tekrar kontrole geldim işte
Yok cnm yapmadım test gerek yok regl olcam belli yani direk 2. Aşılamaya geçicem belki seni yakalarım tüp bebekteSen yaptin mi test
İnşallah vardır , hepimizin gonlundekiler nasip olsun inşallahAyyyyy yerim ben o bebişiiiii
benimde bat 17 ya da 18 ocak, testim elimde yarın sabah yapıcam ben deCanlar bugün iş çıkışı erken gebelik alıp yarın sabahtan test yapcam. Bana şans dileyin.(BAT 16 ocak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?