Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aralarda bişey yazıldı mı kaçırdım ama gebelikte olabilir başka bişey de olabilir, benim de kardeşimin göğsünden kan gelmiş, o da korkuyla hastaneye gitmiş bir bakmışlar ki hamile, sizinki süt gibi bişey herhalde inşallah hamilelik belirtisidir Değilse de zaten dr a gidersiniz çok geçmiş olsun

Kızlar kimyasal gebelik yumurtanın kalitesinden yada hormonlardan olabilir mi acaba benim bazı hormonlarım yüksek pco luyum acaba doktorumu dinleyip 3 ay doğum kontrol hapını kullansam mi

Kızlar kimyasal gebelik yumurtanın kalitesinden yada hormonlardan olabilir mi acaba benim bazı hormonlarım yüksek pco luyum acaba doktorumu dinleyip 3 ay doğum kontrol hapını kullansam mi
canım cok detaylı bılmıyorum ama bn kasımda kımyasal gecırdım doktorum demekkı kalıtesızdı yumurta vucut attı bu ıyı bısey demıstı, vucudun saglıklı saglıksız embrıyoyu secebılıyor dedı, korunmadık sonra

hemen aradım ogrendımmm meraklıı ben :)
17bın normal fıyatı olmus ılaclar harıc, raporlu 11.700 deduler kuzum.
ınsallaaahhh gerek kalmazda normal gelır bebıs, olmadı denerım para bırıktırım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…