- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
Ayyy harikaaBugun tekrardan kan verdim canim artık güzel salı günü 40 cikmisti
Nereye sordun canım fiyatları? Hangi hastane?hemen aradım ogrendımmm meraklıı ben :)
17bın normal fıyatı olmus ılaclar harıc, raporlu 11.700 deduler kuzum.
ınsallaaahhh gerek kalmazda normal gelır bebıs, olmadı denerım para bırıktırım ben :)
Benim de bat 17 ocak. Benim kan testim negatif çıktı 2 gün önce belki fazla erken davrandımCanlar bugün iş çıkışı erken gebelik alıp yarın sabahtan test yapcam. Bana şans dileyin.(BAT 16 ocak)
Bat ne zamandı? Yumurtlama ne zaman olmuştu?Naptın gittin mi bugün doktora , ben yeni geldim , kan verdim bekliyorum, heyecan gerginlik maksimum seviyede
Bat 9 ocakti ama bı kaç gün gecikme bende hep olur 11 nde silik çizgi ve kan 12 çıktı.. yumurtlama 26 Aralık gibi düşünüyorumBat ne zamandı? Yumurtlama ne zaman olmuştu?
Değer artışları nasıldı , inşallah o adımları görmek te nasip olurArkadaşlar benim gebeliğim kesinleşti elhamdülillah bugün kan sonucumu aldım insaallah bundan sonraki süreçte hayırlı olur daha kese goruncekmi bebek görünse kalp atışı var mi daha önümde bekleyecek adımlar çok ama yine buna şükür.Rabbim isteyen herkese nasip etsin cani gönülden böyle dua ediyorum hepinize
KOC unv. hastanesı canım ıstanbulNereye sordun canım fiyatları? Hangi hastane?
Benim de bat 17 ocak 2 gün önce kan verdim negatif, belki yerleşme daha dün olmuştur diye umut ediorum. Umarım sizin pozitif cıkar17 ocak . Dün akşam normal testi yaptım diğerine kıyamadımmalesef negatif
Sabah gittim canim kan verdim 140 cikmis yarın sabah tekrardan cagirdiNaptın gittin mi bugün doktora , ben yeni geldim , kan verdim bekliyorum, heyecan gerginlik maksimum seviyede
Size tavsiyem o insanla iletişimi keşin, ailedense en azından minimuma indirin. Allah islah etsin böylelerini.Bilmez olurlar mı en çok benim istediğimi de biliyor ama öğrenir öğrenmez karnını sevip annecim ben hep seninleyim seni çok seviyorum falan dedim bu ne nispet yapar ki karşımda yaptı o gitti ben bütün gece ağladım bütün gece
karın ağrım başladı ufak ufak şimdi de. yarın test yapıcam dedim ya dur aman bi gıdım heves etme diyo sankiBenim de bat 17 ocak 2 gün önce kan verdim negatif, belki yerleşme daha dün olmuştur diye umut ediorum. Umarım sizin pozitif cıkar
2 günde 40 dan 140 oldu dimi, artıs iyi benceSabah gittim canim kan verdim 140 cikmis yarın sabah tekrardan cagirdi
Zaten pcolu olduğum için bende oyle düşündüm kanamam olsun gidicem doktoracanım cok detaylı bılmıyorum ama bn kasımda kımyasal gecırdım doktorum demekkı kalıtesızdı yumurta vucut attı bu ıyı bısey demıstı, vucudun saglıklı saglıksız embrıyoyu secebılıyor dedı, korunmadık sonra
ALLAH KUCAKLARIMIZI SICACIK YAPSIN TEBRİK EDERİM SENİSabah gittim canim kan verdim 140 cikmis yarın sabah tekrardan cagirdi
bende pco yok canım , bende yasadım kımyasalZaten pcolu olduğum için bende oyle düşündüm kanamam olsun gidicem doktora
canım kan versene ? en keısn orda cıkarBen çığlık atıcam artk hastalanamıyorm normalde 2 3 gün erken olurum dün geçiktşm buguunde tik yok ovulasyon çizgm hala kıpkırmızı hcg negatif imdattt ya ağlıcam artk
hemen aradım ogrendımmm meraklıı ben :)
17bın normal fıyatı olmus ılaclar harıc, raporlu 11.700 deduler kuzum.
ınsallaaahhh gerek kalmazda normal gelır bebıs, olmadı denerım para bırıktırım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?