Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yorumlar mısınız hiç bir şey anlamadım her gün aynı renk oluyor. Koyulaşması durdukça oluyor ilk yarım saat hepsi aynı renkti her gün. Bat 25 ocak.

Eklentiler

• 16420718703035530476841195132261.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar benim gebeliğim kesinleşti elhamdülillah bugün kan sonucumu aldım insaallah bundan sonraki süreçte hayırlı olur daha kese goruncekmi bebek görünse kalp atışı var mi daha önümde bekleyecek adımlar çok ama yine buna şükür.Rabbim isteyen herkese nasip etsin cani gönülden böyle dua ediyorum hepinize

Değer artışları nasıldı , inşallah o adımları görmek te nasip olur

Size tavsiyem o insanla iletişimi keşin, ailedense en azından minimuma indirin. Allah islah etsin böylelerini.

Ben çığlık atıcam artk hastalanamıyorm normalde 2 3 gün erken olurum dün geçiktşm buguunde tik yok ovulasyon çizgm hala kıpkırmızı hcg negatif imdattt ya ağlıcam artk

Zaten pcolu olduğum için bende oyle düşündüm kanamam olsun gidicem doktora

hemen aradım ogrendımmm meraklıı ben :)
17bın normal fıyatı olmus ılaclar harıc, raporlu 11.700 deduler kuzum.
ınsallaaahhh gerek kalmazda normal gelır bebıs, olmadı denerım para bırıktırım ben :)
inşallah kuzum ya gerek duymicaksin bence ,para biriktir onla ciciler alırsın hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…