Ay inşallah yarn en iyisi kan testi vermekbaya koyu cıkmıs canımm, ay hadı ya ınsallaahh bebıs gelmıstırr
ay evet kan ver kuzum koş vallaAy inşallah yarn en iyisi kan testi vermek
Ay yaşasınnnnnn hoplamamalıymay evet kan ver kuzum koş valla
Yani amh düşük ve yaşım da kemale ermişya ben barıs bey var koc ta adamı cok sevdım asırı pozıtıf, bırde cok bılgılı tüp bebek ıcın bı orası bıde bahcecı var sanırım orayada sormak lazım .
sen tup bebek mı yaptırıyorsun kuzu?
evett belkıde hıc gerek kalmayacak Rabbım buyuktur
En alttaki gebelik testi mi ben mi yanlış görüyorumKızlarr
Üsteki ovulasyon testim 13 ocak 2 saat önce yaptm dğn negwtif çıktı bugun elimdeki son kaset testiyle yaptm şimdi elim ayağım titredi
hıc bellı olmaz canım bu ısler cok cok ıyı olup hıc gebelık elde edemeyenler de var .Yani amh düşük ve yaşım da kemale ermiştüpüm tıkalıydı açtılar gerçi eşimin de değerleri çok iç açıcı değil. Takviyelerle onun değerleri yükseltelim, bi kaç deneyin ama çok da uzatmayın baharde bir aşılama olmazsa tüp bebek yapalım dedi. Burçak hoca da bahçecinin 20 yıllık doktoru, kendi yerini yeni açtı. İşte 2-3 ayımız var belli olmaz bende sebepsiz bir umut var
Kuzum ovulasyon testleri yumurtlama varsa kırmızı çift olur bir deeede gebeyseeeennnnnMavişş kontrol eder misin 2 kez mi yumurtadım acaba tek kareye sığınca belli olmuyorlar morlar başlangıç pembeler son 4 günün ama sanki 2 kez yumurtlama oldu ne dersin
Sence bu testlerde gördün mü onu sürekli kırmızı çünkü gördün mü sende ay heyecanlandım kalbimmmmKuzum ovulasyon testleri yumurtlama varsa kırmızı çift olur bir deeede gebeyseeeennnnnben ilk gebeliğimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim inşallah gebesindir hiç durma koş kan vermeye zaten 1 saate çıkıyor
Bahçecide bir arkadaşım geçen ay yaptırdı ilaçlar transfer dondurma vs hepsi toplamda 21bin tl tuttuğunu söyledi bilginiz olsun. Yılbaşı sebebiyle zam yapmış olma ihtimalleri yüksek.hıc bellı olmaz canım bu ısler cok cok ıyı olup hıc gebelık elde edemeyenler de var .
benım ıkı aşılamam var canım ılkı kımyasal ıkıncısı negatıf 30yasındayım. yumurta rezervın ıyı dedı doktorum bu senesonuna kadar muhlet verdım kendıme :) sonra tüp bebek.
bahcecıyı cok duyuyorum memnun olanda cok olmayanda nasıp ya hersey olacagı varsa işte oluyor.
Allahım daha fazla bekletmesın
bahcecıye sor bakalım orası daha fazladır dıye dusunuyorum
Tahmın ettıgım gıbı canım, suanda 24-25 tutar ozaman ocakta zam gedı cunku herseyeBahçecide bir arkadaşım geçen ay yaptırdı ilaçlar transfer dondurma vs hepsi toplamda 21bin tl tuttuğunu söyledi bilginiz olsun. Yılbaşı sebebiyle zam yapmış olma ihtimalleri yüksek.
Evet adete 4 gün kala elimde gebelik testi olmadığı için ovu testi kullandım ve sanki pik zamanında olduğu gibi koyu kırmızı çift çizgi çıkmıştı, gittim kan vermeye 247 çıkmıştı sonuçSence bu testlerde gördün mü onu sürekli kırmızı çünkü gördün mü sende ay heyecanlandım kalbimmmm
Ama şey benim bat a 11 gün var hala yine çıkar mı beeen şoooookEvet adete 4 gün kala elimde gebelik testi olmadığı için ovu testi kullandım ve sanki pik zamanında olduğu gibi koyu kırmızı çift çizgi çıkmıştı, gittim kan vermeye 247 çıkmıştı sonuçgebeliğim maalesef 2.ayında hüsranla sonuçlandı bebeğin kalbi durdu ama olsun. Önemli olan gebe kalabilmekti. Rabbim sana ve isteyen hiç kimseye bu duyguyu yaşatmasın. Koş kan ver kız hala ne duruyorsun
Sonuçla ilgili görüşemedik. Ben vardiyalı çalışıyorum ve düzensiz bir hayatım var o sebeple görüşemedik. Ancak çok memnun olan kişiler var ama memnuniyetsizler de fazla. Bu iş gerçekten şans işi. Bahçeci isim yapmış bir yer ancak reklam yapmadan da uygun ücretle tüp bebekte başarılı olan çok yer var.Tahmın ettıgım gıbı canım, suanda 24-25 tutar ozaman ocakta zam gedı cunku herseye
pekı sonucu ne oldu ?
Evetttt ben kapağını açmıştım ince çizgi görürsem bakaym diye yanlş takmşm geri kan testi vericemmmmmEn alttaki gebelik testi mi ben mi yanlış görüyorum
O zaman biraz bekle ve kendini izle. Mesela meme başlarında karıncalanma,kahve rengi meme başının koyulaşması ve etrafında beyaz sivilceye benzer minik şişlikler,uyku hali,baş ağrısı ve gaz sancısı gibi belirtiler var mı dinle kendiniAma şey benim bat a 11 gün var hala yine çıkar mı beeen şoooook
Yaaaaa inşallahhh çalşyorm şşmdi izin vermezler yarn yapcammmKuzum ovulasyon testleri yumurtlama varsa kırmızı çift olur bir deeede gebeyseeeennnnnben ilk gebeliğimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim inşallah gebesindir hiç durma koş kan vermeye zaten 1 saate çıkıyor
Ayyy hadi inşallah bebişin seninledir. Bizlere de şans getirirEvetttt ben kapağını açmıştım ince çizgi görürsem bakaym diye yanlş takmşm geri kan testi vericemmmmm
evet bn zaten reklam olayını cok duydum bahcecı konusunda asla gıtmem dıyende var memnun olanda .Sonuçla ilgili görüşemedik. Ben vardiyalı çalışıyorum ve düzensiz bir hayatım var o sebeple görüşemedik. Ancak çok memnun olan kişiler var ama memnuniyetsizler de fazla. Bu iş gerçekten şans işi. Bahçeci isim yapmış bir yer ancak reklam yapmadan da uygun ücretle tüp bebekte başarılı olan çok yer var.
Son test HCG degimi hayırlı olsun canimmmKızlarr
Üsteki ovulasyon testim 13 ocak 2 saat önce yaptm dğn negwtif çıktı bugun elimdeki son kaset testiyle yaptm şimdi elim ayağım titredi
Ya Allahım inşallah bu çizgiyi görmek için ne kdr çaba sarfettim Allahım herkese gösterir inşallahhhhAyyy hadi inşallah bebişin seninledir. Bizlere de şans getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?