Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani amh düşük ve yaşım da kemale ermiş tüpüm tıkalıydı açtılar gerçi eşimin de değerleri çok iç açıcı değil. Takviyelerle onun değerleri yükseltelim, bi kaç deneyin ama çok da uzatmayın baharde bir aşılama olmazsa tüp bebek yapalım dedi. Burçak hoca da bahçecinin 20 yıllık doktoru, kendi yerini yeni açtı. İşte 2-3 ayımız var belli olmaz bende sebepsiz bir umut var

hıc bellı olmaz canım bu ısler cok cok ıyı olup hıc gebelık elde edemeyenler de var .
benım ıkı aşılamam var canım ılkı kımyasal ıkıncısı negatıf 30yasındayım. yumurta rezervın ıyı dedı doktorum bu senesonuna kadar muhlet verdım kendıme :) sonra tüp bebek.
bahcecıyı cok duyuyorum memnun olanda cok olmayanda nasıp ya hersey olacagı varsa işte oluyor.
Allahım daha fazla bekletmesın
bahcecıye sor bakalım orası daha fazladır dıye dusunuyorum

Mavişş kontrol eder misin 2 kez mi yumurtadım acaba tek kareye sığınca belli olmuyorlar morlar başlangıç pembeler son 4 günün ama sanki 2 kez yumurtlama oldu ne dersin
Kuzum ovulasyon testleri yumurtlama varsa kırmızı çift olur bir deeede gebeyseeeennnnn ben ilk gebeliğimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim inşallah gebesindir hiç durma koş kan vermeye zaten 1 saate çıkıyor

Kuzum ovulasyon testleri yumurtlama varsa kırmızı çift olur bir deeede gebeyseeeennnnn ben ilk gebeliğimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim inşallah gebesindir hiç durma koş kan vermeye zaten 1 saate çıkıyor
Sence bu testlerde gördün mü onu sürekli kırmızı çünkü gördün mü sende ay heyecanlandım kalbimmmm

Bahçecide bir arkadaşım geçen ay yaptırdı ilaçlar transfer dondurma vs hepsi toplamda 21bin tl tuttuğunu söyledi bilginiz olsun. Yılbaşı sebebiyle zam yapmış olma ihtimalleri yüksek.

Bahçecide bir arkadaşım geçen ay yaptırdı ilaçlar transfer dondurma vs hepsi toplamda 21bin tl tuttuğunu söyledi bilginiz olsun. Yılbaşı sebebiyle zam yapmış olma ihtimalleri yüksek.
Tahmın ettıgım gıbı canım, suanda 24-25 tutar ozaman ocakta zam gedı cunku herseye
pekı sonucu ne oldu ?

Sence bu testlerde gördün mü onu sürekli kırmızı çünkü gördün mü sende ay heyecanlandım kalbimmmm
Evet adete 4 gün kala elimde gebelik testi olmadığı için ovu testi kullandım ve sanki pik zamanında olduğu gibi koyu kırmızı çift çizgi çıkmıştı, gittim kan vermeye 247 çıkmıştı sonuç gebeliğim maalesef 2.ayında hüsranla sonuçlandı bebeğin kalbi durdu ama olsun. Önemli olan gebe kalabilmekti. Rabbim sana ve isteyen hiç kimseye bu duyguyu yaşatmasın. Koş kan ver kız hala ne duruyorsun

Ama şey benim bat a 11 gün var hala yine çıkar mı beeen şoooook

Tahmın ettıgım gıbı canım, suanda 24-25 tutar ozaman ocakta zam gedı cunku herseye
pekı sonucu ne oldu ?
Sonuçla ilgili görüşemedik. Ben vardiyalı çalışıyorum ve düzensiz bir hayatım var o sebeple görüşemedik. Ancak çok memnun olan kişiler var ama memnuniyetsizler de fazla. Bu iş gerçekten şans işi. Bahçeci isim yapmış bir yer ancak reklam yapmadan da uygun ücretle tüp bebekte başarılı olan çok yer var.

Ama şey benim bat a 11 gün var hala yine çıkar mı beeen şoooook
O zaman biraz bekle ve kendini izle. Mesela meme başlarında karıncalanma,kahve rengi meme başının koyulaşması ve etrafında beyaz sivilceye benzer minik şişlikler,uyku hali,baş ağrısı ve gaz sancısı gibi belirtiler var mı dinle kendini

Yaaaaa inşallahhh çalşyorm şşmdi izin vermezler yarn yapcammm

evet bn zaten reklam olayını cok duydum bahcecı konusunda asla gıtmem dıyende var memnun olanda .
hayırlısı gercı ben koç tan memnunum şuan. hayırlısı olsun herkese nasıp olsun ınsallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…