- 2 Ocak 2022
- 3.101
- 4.576
- 83
Erken test yapın amakarın ağrım başladı ufak ufak şimdi de. yarın test yapıcam dedim ya dur aman bi gıdım heves etme diyo sanki
ALLAH KUCAKLARIMIZI SICACIK YAPSIN TEBRİK EDERİM SENİSabah gittim canim kan verdim 140 cikmis yarın sabah tekrardan cagirdi
Çalışıyorm gidemedim ki bi en erkrn haftata çarşamba gidebilicem inş vardır bişey hiç hasta olacak gibi hissetmiyorumcanım kan versene ? en keısn orda cıkar
inşallaahhh bebegım inşallaahhh, bır mınnos popus ıcın gerekırse tum maasımı harcarım saglıkla olsunda.inşallah kuzum ya gerek duymicaksin bence ,para biriktir onla ciciler alırsın hiç olmadı ❤
ay ınsallahh yaaa, ozaman erken gebelık dene yarın sabah canımALLAH KUCAKLARIMIZI SICACIK YAPSIN TEBRİK EDERİM SENİ
Çalışıyorm gidemedim ki bi en erkrn haftata çarşamba gidebilicem inş vardır bişey hiç hasta olacak gibi hissetmiyorum
Aynen canm tekrsr bakıcam artk psikolojim bozuldu resmenay ınsallahh yaaa, ozaman erken gebelık dene yarın sabah canım
stres yapma ınsallah vardır, belırtı vs varmı ?Aynen canm tekrsr bakıcam artk psikolojim bozuldu resmen
tabi çekmecemde yatıyo kuzu gibi testErken test yapın ama
Hayr hastalancak gibi değilim çok hafif ağrım var normalde 2 3 gn önceden kramplar girerdi bekliyorm giriyorm çıkıyorm leke yok bakalm nasıl olur ilk onu da bilmiyorm daha ilk gebeliğşm olacakstres yapma ınsallah vardır, belırtı vs varmı ?
ınsallaahh gelır yavrun,Hayr hastalancak gibi değilim çok hafif ağrım var normalde 2 3 gn önceden kramplar girerdi bekliyorm giriyorm çıkıyorm leke yok bakalm nasıl olur ilk onu da bilmiyorm daha ilk gebeliğşm olacak
Aa çok güzel hastaneKOC unv. hastanesı canım ıstanbul
orda asılama olmıstum olursa tup bebek orayı dusunuyorum ama tabı
ah canım, neyse olsun mora bozmayalım subat ayına hazırlan hemen. adet bıter bıtmez tatlımPapatyamveben-Mavi guzum erken geldi ya...test bile yapamadım. Elendim
ya ben barıs bey var koc ta adamı cok sevdım asırı pozıtıf, bırde cok bılgılı tüp bebek ıcın bı orası bıde bahcecı var sanırım orayada sormak lazım .Aa çok güzel hastaneEminin tüp bebek bölümü de iyidir. Benim bütün arkadaşlarım Burcak Erzik le tedavi olup doğum yaptı. Ben de onla başladım, acıbadem fulyada tüm işlemlerini yapıyormuş ama henüz hiç fiyat görüşmedik… bakalım nasip, belki gerek kalmaz
Mavişş kontrol eder misin 2 kez mi yumurtadım acaba tek kareye sığınca belli olmuyorlar morlar başlangıç pembeler son 4 günün ama sanki 2 kez yumurtlama oldu ne dersinALLAH KUCAKLARIMIZI SICACIK YAPSIN TEBRİK EDERİM SENİ
KızlarrHayr hastalancak gibi değilim çok hafif ağrım var normalde 2 3 gn önceden kramplar girerdi bekliyorm giriyorm çıkıyorm leke yok bakalm nasıl olur ilk onu da bilmiyorm daha ilk gebeliğşm olacak
Üsteki ovulasyon testim 13 ocak 2 saat önce yaptm dğn negwtif çıktı bugun elimdeki son kaset testiyle yaptm şimdi elim ayağım titrediah canım, neyse olsun mora bozmayalım subat ayına hazırlan hemen. adet bıter bıtmez tatlım
Mavişş kontrol eder misin 2 kez mi yumurtadım acaba tek kareye sığınca belli olmuyorlar morlar başlangıç pembeler son 4 günün ama sanki 2 kez yumurtlama oldu ne dersin
baya koyu cıkmıs canımm, ay hadı ya ınsallaahh bebıs gelmıstırrKızlarr
Üsteki ovulasyon testim 13 ocak 2 saat önce yaptm dğn negwtif çıktı bugun elimdeki son kaset testiyle yaptm şimdi elim ayağım titredi
Teet mi bozuk t daha koyu olması gerek miyor muydu ay anlamadm benKızlarr
Üsteki ovulasyon testim 13 ocak 2 saat önce yaptm dğn negwtif çıktı bugun elimdeki son kaset testiyle yaptm şimdi elim ayağım titredi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?