Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah kuzum ya gerek duymicaksin bence ,para biriktir onla ciciler alırsın hiç olmadı
inşallaahhh bebegım inşallaahhh, bır mınnos popus ıcın gerekırse tum maasımı harcarım saglıkla olsunda.
ınsallaah sende bu ay pozıtıf gorursun ALLAHIM nasıp etsın, mutlaka haber ver canım

Hayr hastalancak gibi değilim çok hafif ağrım var normalde 2 3 gn önceden kramplar girerdi bekliyorm giriyorm çıkıyorm leke yok bakalm nasıl olur ilk onu da bilmiyorm daha ilk gebeliğşm olacak
ınsallaahh gelır yavrun,
bızımde olursa ılk olacak

KOC unv. hastanesı canım ıstanbul
orda asılama olmıstum olursa tup bebek orayı dusunuyorum ama tabı
Aa çok güzel hastane Eminin tüp bebek bölümü de iyidir. Benim bütün arkadaşlarım Burcak Erzik le tedavi olup doğum yaptı. Ben de onla başladım, acıbadem fulyada tüm işlemlerini yapıyormuş ama henüz hiç fiyat görüşmedik… bakalım nasip, belki gerek kalmaz

ya ben barıs bey var koc ta adamı cok sevdım asırı pozıtıf, bırde cok bılgılı tüp bebek ıcın bı orası bıde bahcecı var sanırım orayada sormak lazım .
sen tup bebek mı yaptırıyorsun kuzu?
evett belkıde hıc gerek kalmayacak Rabbım buyuktur

ALLAH KUCAKLARIMIZI SICACIK YAPSIN TEBRİK EDERİM SENİ
Mavişş kontrol eder misin 2 kez mi yumurtadım acaba tek kareye sığınca belli olmuyorlar morlar başlangıç pembeler son 4 günün ama sanki 2 kez yumurtlama oldu ne dersin

Eklentiler

• FB2F64A3-16AD-4D4A-A072-5C04121ED78C.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 90
  • 0A620E90-EBCB-4EE5-8A36-BFFD3496BE8C.webp
    106,1 KB · Görüntüleme: 86
Hayr hastalancak gibi değilim çok hafif ağrım var normalde 2 3 gn önceden kramplar girerdi bekliyorm giriyorm çıkıyorm leke yok bakalm nasıl olur ilk onu da bilmiyorm daha ilk gebeliğşm olacak
Kızlarr
ah canım, neyse olsun mora bozmayalım subat ayına hazırlan hemen. adet bıter bıtmez tatlım
Üsteki ovulasyon testim 13 ocak 2 saat önce yaptm dğn negwtif çıktı bugun elimdeki son kaset testiyle yaptm şimdi elim ayağım titredi

Eklentiler

• 1642075031825406901227068337522.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…