OhaaaaO zaman biraz bekle ve kendini izle. Mesela meme başlarında karıncalanma,kahve rengi meme başının koyulaşması ve etrafında beyaz sivilceye benzer minik şişlikler,uyku hali,baş ağrısı ve gaz sancısı gibi belirtiler var mı dinle kendini
Koç güzel bir üniversite hastanesi. Önemli olan bence doktorunla aranda kurduğun bağ. Sonuçta yapılan illem kullanılan ilaçlar hep aynı. Sen kalbinin sesini dinle ve kendini nerede iyi ve güvende hissedeceksen oraya devam etevet bn zaten reklam olayını cok duydum bahcecı konusunda asla gıtmem dıyende var memnun olanda .
hayırlısı gercı ben koç tan memnunum şuan. hayırlısı olsun herkese nasıp olsun ınsallah en kısa zamanda
Canım benim testi de yorumlar mısın bat 25 ocak yumurtlama olmadı mı daha bu kadar gün sürer mi pik olması içinALLAH KUCAKLARIMIZI SICACIK YAPSIN TEBRİK EDERİM SENİ
bu baya çift çizgi hayırlı olsun canım sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın inşâALLAHKızlarr
Üsteki ovulasyon testim 13 ocak 2 saat önce yaptm dğn negwtif çıktı bugun elimdeki son kaset testiyle yaptm şimdi elim ayağım titredi
Ayy inşallah Allahım aminnnbu baya çift çizgi hayırlı olsun canım sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın inşâALLAH
Evet ve kahverengi yuvarlak kısmın büyümesi. Memelerde şişkinlik ağrı ve batma hissi. Bat 11 gün sonrayla yerleşmeyi beklemen lazım. Yerleşme sonrası ancak bhcg salgılanmaya başlar. Bir de eskilerin kirpik tespiti var. Güya hamile kadınların kirpikleri birbirine karışırmış. Ne derece doğru bilinmez tabii.Ohaaaabu şekilde mi
koç a bır arkadasım gıtmıstı o ılla bana dedıkı nolur bır kere de olsa gıt, sonra devam etmesende olur bırde o baksın dedı . tm dedım ama aşık oldum doktorun ılgısıne ve pozıtıflıgıne. haklıısın kafa karısıklıgına gerek yok ya.Koç güzel bir üniversite hastanesi. Önemli olan bence doktorunla aranda kurduğun bağ. Sonuçta yapılan illem kullanılan ilaçlar hep aynı. Sen kalbinin sesini dinle ve kendini nerede iyi ve güvende hissedeceksen oraya devam et
Ayyy hadi inşallah canım yaaaEvet ve kahverengi yuvarlak kısmın büyümesi. Memelerde şişkinlik ağrı ve batma hissi. Bat 11 gün sonrayla yerleşmeyi beklemen lazım. Yerleşme sonrası ancak bhcg salgılanmaya başlar. Bir de eskilerin kirpik tespiti var. Güya hamile kadınların kirpikleri birbirine karışırmış. Ne derece doğru bilinmez tabii.
12 si pik görünüyor ama fazla Damlatmışsin galiba bazıları bulaşmışCanım benim testi de yorumlar mısın bat 25 ocak yumurtlama olmadı mı daha bu kadar gün sürer mi pik olması için
Canım yumurtan çatlıyor bugun yarn rengi solacak o yüzden bu 1 kaç günü değerlendir en önemlisi kırmızı çizgiyi gördükten sonra ertesi günü değerlendirmen ben öyle yaptm çünkü o zaman çatlıyor ama sen garwntiye al 1 kaç günğ değerlendirCanım benim testi de yorumlar mısın bat 25 ocak yumurtlama olmadı mı daha bu kadar gün sürer mi pik olması için
Yerleşme hissedilir miEvet ve kahverengi yuvarlak kısmın büyümesi. Memelerde şişkinlik ağrı ve batma hissi. Bat 11 gün sonrayla yerleşmeyi beklemen lazım. Yerleşme sonrası ancak bhcg salgılanmaya başlar. Bir de eskilerin kirpik tespiti var. Güya hamile kadınların kirpikleri birbirine karışırmış. Ne derece doğru bilinmez tabii.
Benim bat 24ü aynıyız neredeyse :)) 12sinde pik yapmış ve çatlamış 13ünde silikleşmeye başlamış. Bu günleri değerlendirdiysen ne mutlu sanaCanım benim testi de yorumlar mısın bat 25 ocak yumurtlama olmadı mı daha bu kadar gün sürer mi pik olması için
Evetttt teşekkür ederimSon test HCG degimi hayırlı olsun canimmm
Ağrı eşiği düşük kadınlarda hissedilirmiş. Ben hissetmemiştim.Yerleşme hissedilir mi
Ah..Kızlar ben elendim bu ay. Gününden önce geldi regl oldum..Güya erken gebelik testi almaya gitcektim bugün .gerek kalmadı. maviss_34 kuzum çarpı atabilirsin..
Rabbim isteyen ben dahil herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah. Tüm çabalarımızın yorgunluklarımızın,kalp sızılarımızın geçtiği muhteşem haberlerle karşılasın bizikoç a bır arkadasım gıtmıstı o ılla bana dedıkı nolur bır kere de olsa gıt, sonra devam etmesende olur bırde o baksın dedı . tm dedım ama aşık oldum doktorun ılgısıne ve pozıtıflıgıne. haklıısın kafa karısıklıgına gerek yok ya.
cok sagol
Evet 11 ve 12sinde değerlendirme oldu :) ama 12sinde yaptığım test ilk yarım saat silikti akşama doğru koyulaştı ondan emin olamadımBenim bat 24ü aynıyız neredeyse :)) 12sinde pik yapmış ve çatlamış 13ünde silikleşmeye başlamış. Bu günleri değerlendirdiysen ne mutlu sana
Ben de 30 yaşımda olsam kendime zaman verirdim çok iyi yapıyorsun, ama tüp de bir seçenek olduğu için strese girmeden sakin sakin.. bu yaşlar geri gelmiyor malesef o yüzden hayatını da yaşamalısın, eminim rahatlarsan ve akışına bırakırsan senin tüpe gerek kalmayacak gelecek civcivin bir andahıc bellı olmaz canım bu ısler cok cok ıyı olup hıc gebelık elde edemeyenler de var .
benım ıkı aşılamam var canım ılkı kımyasal ıkıncısı negatıf 30yasındayım. yumurta rezervın ıyı dedı doktorum bu senesonuna kadar muhlet verdım kendıme :) sonra tüp bebek.
bahcecıyı cok duyuyorum memnun olanda cok olmayanda nasıp ya hersey olacagı varsa işte oluyor.
Allahım daha fazla bekletmesın
bahcecıye sor bakalım orası daha fazladır dıye dusunuyorum
Ay hadi hayirlisi olsun maşallah basbayağı ben burdayım diyorKızlarr
Üsteki ovulasyon testim 13 ocak 2 saat önce yaptm dğn negwtif çıktı bugun elimdeki son kaset testiyle yaptm şimdi elim ayağım titredi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?