Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohaaaa bu şekilde mi

Eklentiler

• ADE43ADB-0F77-4434-9D9A-DED434A87FCF.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 78
Koç güzel bir üniversite hastanesi. Önemli olan bence doktorunla aranda kurduğun bağ. Sonuçta yapılan illem kullanılan ilaçlar hep aynı. Sen kalbinin sesini dinle ve kendini nerede iyi ve güvende hissedeceksen oraya devam et

Kızlarr

Üsteki ovulasyon testim 13 ocak 2 saat önce yaptm dğn negwtif çıktı bugun elimdeki son kaset testiyle yaptm şimdi elim ayağım titredi
bu baya çift çizgi hayırlı olsun canım sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın inşâALLAH

Ohaaaa bu şekilde mi
Evet ve kahverengi yuvarlak kısmın büyümesi. Memelerde şişkinlik ağrı ve batma hissi. Bat 11 gün sonrayla yerleşmeyi beklemen lazım. Yerleşme sonrası ancak bhcg salgılanmaya başlar. Bir de eskilerin kirpik tespiti var. Güya hamile kadınların kirpikleri birbirine karışırmış. Ne derece doğru bilinmez tabii.

koç a bır arkadasım gıtmıstı o ılla bana dedıkı nolur bır kere de olsa gıt, sonra devam etmesende olur bırde o baksın dedı . tm dedım ama aşık oldum doktorun ılgısıne ve pozıtıflıgıne. haklıısın kafa karısıklıgına gerek yok ya.
cok sagol

Ayyy hadi inşallah canım yaaa

Canım benim testi de yorumlar mısın bat 25 ocak yumurtlama olmadı mı daha bu kadar gün sürer mi pik olması için
Canım yumurtan çatlıyor bugun yarn rengi solacak o yüzden bu 1 kaç günü değerlendir en önemlisi kırmızı çizgiyi gördükten sonra ertesi günü değerlendirmen ben öyle yaptm çünkü o zaman çatlıyor ama sen garwntiye al 1 kaç günğ değerlendir

Yerleşme hissedilir mi

Canım benim testi de yorumlar mısın bat 25 ocak yumurtlama olmadı mı daha bu kadar gün sürer mi pik olması için
Benim bat 24ü aynıyız neredeyse :)) 12sinde pik yapmış ve çatlamış 13ünde silikleşmeye başlamış. Bu günleri değerlendirdiysen ne mutlu sana

Kızlar ben elendim bu ay. Gününden önce geldi regl oldum.. Güya erken gebelik testi almaya gitcektim bugün .gerek kalmadı. maviss_34 kuzum çarpı atabilirsin..
Ah.. Her ay aynıyız regl olunca üzülüyoruz bi kaç gün sonra toparlanıp tekrar ümit etmeye başlıyoruz.. Allah üzüntü göz yaşımızı sevince çevirsin insallahh ümidini kaybetme hiç

Rabbim isteyen ben dahil herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah. Tüm çabalarımızın yorgunluklarımızın,kalp sızılarımızın geçtiği muhteşem haberlerle karşılasın bizi

Benim bat 24ü aynıyız neredeyse :)) 12sinde pik yapmış ve çatlamış 13ünde silikleşmeye başlamış. Bu günleri değerlendirdiysen ne mutlu sana
Evet 11 ve 12sinde değerlendirme oldu :) ama 12sinde yaptığım test ilk yarım saat silikti akşama doğru koyulaştı ondan emin olamadım

Ben de 30 yaşımda olsam kendime zaman verirdim çok iyi yapıyorsun, ama tüp de bir seçenek olduğu için strese girmeden sakin sakin.. bu yaşlar geri gelmiyor malesef o yüzden hayatını da yaşamalısın, eminim rahatlarsan ve akışına bırakırsan senin tüpe gerek kalmayacak gelecek civcivin bir anda

Sonunda Hep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle

Eklentiler

• 20220113_145504.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…