- 7 Ocak 2022
- 80
- 92
- 3
Bugünü de değerlendir arkadaşım. Ovu öncesi 3 gün ovu günü ve ovu sonrası 3 gün önemliEvet 11 ve 12sinde değerlendirme oldu :) ama 12sinde yaptığım test ilk yarım saat silikti akşama doğru koyulaştı ondan emin olamadım
ahh amın amın kuzumm, Rabbım hepımıze nasıp etsın en kısa zamanda bu seneden cok umutluyum bılmıyorum ılk asılmama kımyasal oldu dıye mı en azından dollenıyor yumurta falan bılmıyorum doktorum da o zaman demekkı hamıle kalabılıyormussun demıstı, yıne olur dedım neden olmasın, Allahım ol desın yeterkı ,saglıkla hayırlısı ıleRabbim isteyen ben dahil herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah. Tüm çabalarımızın yorgunluklarımızın,kalp sızılarımızın geçtiği muhteşem haberlerle karşılasın bizi
Evet 20-25 arası tutuyordu geçen sene ama bu sene eminim acayip bü artış olacak dövize endeksli..Bahçecide bir arkadaşım geçen ay yaptırdı ilaçlar transfer dondurma vs hepsi toplamda 21bin tl tuttuğunu söyledi bilginiz olsun. Yılbaşı sebebiyle zam yapmış olma ihtimalleri yüksek.
11 ve 12si değerlendirme oldu bugün silikleşti bugün de mi lazımCanım yumurtan çatlıyor bugun yarn rengi solacak o yüzden bu 1 kaç günü değerlendir en önemlisi kırmızı çizgiyi gördükten sonra ertesi günü değerlendirmen ben öyle yaptm çünkü o zaman çatlıyor ama sen garwntiye al 1 kaç günğ değerlendir
maşallaahhh kuzum benımmmSonundaHep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle
Olabilir 12si ilk yarım saat silikti sonradan koyulaştı o yüzden anlayamadım12 si pik görünüyor ama fazla Damlatmışsin galiba bazıları bulaşmış
Ah nasıl sevindim. Rabbim tamamına erdirsin bir avazda kavuştursun bebeğinle inşallah. Oha çok duygulandım yaaa ağlıcam şimdiSonundaHep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle
TebriklerSonundaHep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle
Tamam canım sağolasınBugünü de değerlendir arkadaşım. Ovu öncesi 3 gün ovu günü ve ovu sonrası 3 gün önemli
belırtılerınız nelerdıBat 9 ocakti ama bı kaç gün gecikme bende hep olur 11 nde silik çizgi ve kan 12 çıktı.. yumurtlama 26 Aralık gibi düşünüyorum
bnce pozıtıfKızlar ilk 3 dk da çıktı sizce durum nedir ?
Eki Görüntüle 2987625 Eki Görüntüle 2987626 Eki Görüntüle 2987627
Hadi inşallah, yarın sabahta ilk idrarla yap bakalım koyulaşacak mı?Kızlar ilk 3 dk da çıktı sizce durum nedir ?
Hayırlı olsun çok koyu çıkmış değerinizde güzeldir o zamanSonundaHep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle
neee nasıl yanıııııKızlar sanırım ben değil annem gebe kahkaha atıcam şimdş
sen hamıle olmayasın sankı bunu yenıden yazdım dıye hatırlıyırmMavişş kontrol eder misin 2 kez mi yumurtadım acaba tek kareye sığınca belli olmuyorlar morlar başlangıç pembeler son 4 günün ama sanki 2 kez yumurtlama oldu ne dersin
Maşallah bugun ne bereketli sabah güzel haberler aldığımız bi gün olsun demiştim ard arda gebelik haberi alıyoruz bak kan vermeye gidecek misinKızlar ilk 3 dk da çıktı sizce durum nedir ?
gecen aydan gec dollenme ıle hamıle kalmıs olabılırmısın senAma şey benim bat a 11 gün var hala yine çıkar mı beeen şoooook
Annem test yaptı 45 yaşında çift çizgi çıktı 4 yaşındada kardeşim var bendede bugun çktı ahaha annemle bir doğrucaz babam napcak acabaneee nasıl yanııııı
Ayyyyy gebesiinnnnMaşallah bugun ne bereketli sabah güzel haberler aldığımız bi gün olsun demiştim ard arda gebelik haberi alıyoruz bak kan vermeye gidecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?