Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim isteyen ben dahil herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah. Tüm çabalarımızın yorgunluklarımızın,kalp sızılarımızın geçtiği muhteşem haberlerle karşılasın bizi
ahh amın amın kuzumm, Rabbım hepımıze nasıp etsın en kısa zamanda bu seneden cok umutluyum bılmıyorum ılk asılmama kımyasal oldu dıye mı en azından dollenıyor yumurta falan bılmıyorum doktorum da o zaman demekkı hamıle kalabılıyormussun demıstı, yıne olur dedım neden olmasın, Allahım ol desın yeterkı ,saglıkla hayırlısı ıle

Bahçecide bir arkadaşım geçen ay yaptırdı ilaçlar transfer dondurma vs hepsi toplamda 21bin tl tuttuğunu söyledi bilginiz olsun. Yılbaşı sebebiyle zam yapmış olma ihtimalleri yüksek.
Evet 20-25 arası tutuyordu geçen sene ama bu sene eminim acayip bü artış olacak dövize endeksli..

11 ve 12si değerlendirme oldu bugün silikleşti bugün de mi lazım

maşallaahhh kuzum benımmm

Ah nasıl sevindim. Rabbim tamamına erdirsin bir avazda kavuştursun bebeğinle inşallah. Oha çok duygulandım yaaa ağlıcam şimdi

Tebrikler Sağlıkla al kucağına

Hayırlı olsun çok koyu çıkmış değerinizde güzeldir o zaman bizlere de dua edin hamilelerin duası kabul olur derler arkanızdan pıtır pıtır gelelim hepimiz

Mavişş kontrol eder misin 2 kez mi yumurtadım acaba tek kareye sığınca belli olmuyorlar morlar başlangıç pembeler son 4 günün ama sanki 2 kez yumurtlama oldu ne dersin
sen hamıle olmayasın sankı bunu yenıden yazdım dıye hatırlıyırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…