bazenYerleşme hissedilir mi
Yarın adet günüm normalde şimdi yaptım böyle çıktı yaMaşallah bugun ne bereketli sabah güzel haberler aldığımız bi gün olsun demiştim ard arda gebelik haberi alıyoruz bak kan vermeye gidecek misin
anaaaam annen kac yasında masallah dıyelım o halde cok guzel bır dogum olsun onun ıcınde senın ıcınde saglıkla kucaklayın ınsallahAnnem test yaptı 45 yaşında çift çizgi çıktı 4 yaşındada kardeşim var bendede bugun çktı ahaha annemle bir doğrucaz babam napcak acaba
Yarın ilk idrar tamam canım yarın yapayımHadi inşallah, yarın sabahta ilk idrarla yap bakalım koyulaşacak mı?
45 yaşında annem 5 çocuk ben 25 yaşındayımanaaaam annen kac yasında masallah dıyelım o halde cok guzel bır dogum olsun onun ıcınde senın ıcınde saglıkla kucaklayın ınsallah
canım cok haklısın bır akrabamız vardı 7 sene olmadı bebısı uc asılama yaptırdı negatıf sonra bır doktora gıtmıs demıskı senın sol tupun tamamen ıltıhaplı bu sekılde zaten asılama tutmaz, sonra hıstereskopı oldu sanırım karından, bır ay sonra kendılıgınden hamıle kaldı ve oglu dogdu.38 yasında. o dogum yaptı bn nasıl agladım ne cok bekledı cok sevındımmm.Ben de 30 yaşımda olsam kendime zaman verirdim çok iyi yapıyorsun, ama tüp de bir seçenek olduğu için strese girmeden sakin sakin.. bu yaşlar geri gelmiyor malesef o yüzden hayatını da yaşamalısın, eminim rahatlarsan ve akışına bırakırsan senin tüpe gerek kalmayacak gelecek civcivin bir anda
Kız Allah mı söyletti yanlış kişiye alıntı yapmışsınAyyyyy gebesiinnnn
canımmmm cızgı vaaarrrrKızlar ilk 3 dk da çıktı sizce durum nedir ?
Eki Görüntüle 2987625 Eki Görüntüle 2987626 Eki Görüntüle 2987627
Olsun kuzum belli ama bi kan tahlili versen için rahatlarYarın adet günüm normalde şimdi yaptım böyle çıktı ya
Ahahahaha canm benm içime doğmuştur inşallahhhKız Allah mı söyletti yanlış kişiye alıntı yapmışsınhadi inşallah oyleyimdir
Sen ciddi olamazsın gerçekten mi ay çifte mutlulukAnnem test yaptı 45 yaşında çift çizgi çıktı 4 yaşındada kardeşim var bendede bugun çktı ahaha annemle bir doğrucaz babam napcak acaba
vay masallah toprak bereketlı valla dogursun cocuk ıyıdır oh ne guzel masallah45 yaşında annem 5 çocuk ben 25 yaşındayım
Ama bi an nasıl sevindim hayali bile guzelAhahahaha canm benm içime doğmuştur inşallahhh
Yok bacım ilk defa bu ay ovulasyon yaptımsen hamıle olmayasın sankı bunu yenıden yazdım dıye hatırlıyırm
Dün gebelik testi negatifmiydi canım bugün pozitif mi çıktıKızlarr
Üsteki ovulasyon testim 13 ocak 2 saat önce yaptm dğn negwtif çıktı bugun elimdeki son kaset testiyle yaptm şimdi elim ayağım titredi
Geçen ay adete doğru yumurtlama olduysa ve bilmeden değerlendirdiysen o regli vakti regli oluşur ama ilerleyen günlerde gebelik gelişir senin km verip baktırmam gerekliYok bacım ilk defa bu ay ovulasyon yaptım
ay ben saka sandım kızzzzz, maşallaaahhhhAnnem test yaptı 45 yaşında çift çizgi çıktı 4 yaşındada kardeşim var bendede bugun çktı ahaha annemle bir doğrucaz babam napcak acaba
Belirtilerin neydi.dün hcg yaptın mıKızlarr
Üsteki ovulasyon testim 13 ocak 2 saat önce yaptm dğn negwtif çıktı bugun elimdeki son kaset testiyle yaptm şimdi elim ayağım titredi
Yaaaaa yarın da yapıcam ilk idrarla sonra hemen testecanımmmm cızgı vaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?