Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim bizlerde güldürsün bekliyoruz böyle Şafak sayan askerler gibi ama testler negatif benim Şafak 4-5 gün var regli olmazsam bakalım ne olacak ama şu ana kadar testler negatif bende üzüldüm bakmıyorum Haberiniz çok mutluluk verici çok güzel bizlerede inşallah güzel haberler. Bekletmeden gelir

Ben elendim sanırım bu ayda aşırı adet olacakmışım gibi kasık ağrım var. Başkada bir şeyim kalmadı. Yarına gelir sanırım

Hayırlı olsun çok koyu çıkmış değerinizde güzeldir o zaman bizlere de dua edin hamilelerin duası kabul olur derler arkanızdan pıtır pıtır gelelim hepimiz
Kan vericem rabbimin izniyle eşimin gelmesini bekliyorum canım inşallah güzel çıkar tutunur Hep edicem canım hep dualarımdasınızçok teşekkürler

Adını gördüm ama dün çok mesaj var okuymadıım gördük mü pozitifii yoksa
Yok canım oyle nerdeee kimimiz hayalet gördük kimimiz onuda göremedi gösterim sana da

Eklentiler

• IMG_20220111_233249.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2022-01-12-16-08-31-263_com.miui.gallery.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20220111_233416.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 54
Kan vericem rabbimin izniyle eşimin gelmesini bekliyorum canım inşallah güzel çıkar tutunur Hep edicem canım hep dualarımdasınızçok teşekkürler
İnşallahh rabbim sağ salim kucağına da almak nasip etsin inşallah bizlerede haber ver

Belirtilerin neydi.dün hcg yaptın mı
Bende gögüslerde ağrı vardı hastalanmadan 10 gün önce kasıklarıma hafşf kramplar giriyordu bide 3 4 kez bulantı tiksinme oldu mesela köfteye bayılıyorm ama artk kokusuna bile dayanamıyorum bunlar şüphelenilendirdi lakin testlerim negatifti hch testim negatif hep ama kanntwstş verdm 1 29 çktı yşne negatif bende regl kadar bekledim yaklaşık 3 4 gün önce olurdum olamadm dn test yptö ama çizgş görmedm bugun 2 idrarla yptö şoke olsm ya testler de skıntı var ya benm hormonda yanlış hep negatif çıkan biriydşm ilk kez pozitif f gördm bakalm kan testi vermeden yşnede güvenip havaya uçmak istemiyorm

Anladım canım bence tahminim 20 üzeri çıkar renginden ihtimalle diyorum o nedenle endişe etme endişe çok etkiliyor bebeği oyyy. Ne güzel yaaa sağlıkla doğsun pamuk gibi kızın olursa bu lafımı da hatırla birden pamuk kızın diyesim geldi Allah gölünü hoş tutanlarla karşılaştırsın

Annem test yaptı 45 yaşında çift çizgi çıktı 4 yaşındada kardeşim var bendede bugun çktı ahaha annemle bir doğrucaz babam napcak acaba
cidden mi ne güzel maşaALLAH ikinizede sağlıkla devam eder inşaALLAH bu baya değişik oldu ha

Yaaa inşallah aminnn teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…