- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
Yarın yine yapıcam sonra teste gidicemOlsun kuzum belli ama bi kan tahlili versen için rahatlar
Amiin inşallah çok teşekkür ederim canımAh nasıl sevindim. Rabbim tamamına erdirsin bir avazda kavuştursun bebeğinle inşallah. Oha çok duygulandım yaaa ağlıcam şimdi
Bu bende hep oluyor ki bu neymiş kiOhaaaabu şekilde mi
Adını gördüm ama dün çok mesaj var okuymadıım gördük mü pozitifii yoksaSen benim testimi gördünmuydu Canoo? 2 gün önce yapmıştım ya
Rabbim bizlerde güldürsün bekliyoruz böyle Şafak sayan askerler gibi ama testler negatif benim Şafak 4-5 gün var regli olmazsam bakalım ne olacak ama şu ana kadar testler negatif bende üzüldüm bakmıyorum Haberiniz çok mutluluk verici çok güzel bizlerede inşallah güzel haberler. Bekletmeden gelirSonundaHep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle
Kan vericem rabbimin izniyle eşimin gelmesini bekliyorum canım inşallah güzel çıkar tutunurHayırlı olsun çok koyu çıkmış değerinizde güzeldir o zamanbizlere de dua edin hamilelerin duası kabul olur derler arkanızdan pıtır pıtır gelelim hepimiz
Yok canım oyle nerdeee kimimiz hayalet gördük kimimiz onuda göremediAdını gördüm ama dün çok mesaj var okuymadıım gördük mü pozitifii yoksa
İnşallah daha da koyulasirYarın yine yapıcam sonra teste gidicem
İnşallah bebeğin seninle canıımKan vericem rabbimin izniyle eşimin gelmesini bekliyorum canım inşallah güzel çıkar tutunurHep edicem canım hep dualarımdasınızçok teşekkürler
Amin teşekkür ederim canımTebriklerSağlıkla al kucağına
İnşallahh rabbim sağ salim kucağına da almak nasip etsin inşallah bizlerede haber verKan vericem rabbimin izniyle eşimin gelmesini bekliyorum canım inşallah güzel çıkar tutunurHep edicem canım hep dualarımdasınızçok teşekkürler
Kaç gün kaldı adete şimdi ben göremedim bir şeyYok canım oyle nerdeee kimimiz hayalet gördük kimimiz onuda göremedigösterim sana da
Bende gögüslerde ağrı vardı hastalanmadan 10 gün önce kasıklarıma hafşf kramplar giriyordu bide 3 4 kez bulantı tiksinme oldu mesela köfteye bayılıyorm ama artk kokusuna bile dayanamıyorum bunlar şüphelenilendirdi lakin testlerim negatifti hch testim negatif hep ama kanntwstş verdm 1 29 çktı yşne negatif bende regl kadar bekledim yaklaşık 3 4 gün önce olurdum olamadm dn test yptö ama çizgş görmedm bugun 2 idrarla yptö şoke olsm ya testler de skıntı var ya benm hormonda yanlış hep negatif çıkan biriydşm ilk kez pozitif f gördm bakalm kan testi vermeden yşnede güvenip havaya uçmak istemiyormBelirtilerin neydi.dün hcg yaptın mı
Amiinnn inşallah sağlıkla tutunsunda canım yazarım canım muhakkakİnşallahh rabbim sağ salim kucağına da almak nasip etsin inşallah bizlerede haber ver❤
Evet gerçektenSen ciddi olamazsın gerçekten mi ay çifte mutluluk
Anladım canım bence tahminim 20 üzeri çıkar renginden ihtimalle diyorum o nedenle endişe etme endişe çok etkiliyor bebeği oyyy. Ne güzel yaaa sağlıkla doğsun pamuk gibi kızın olursa bu lafımı da hatırla birden pamuk kızın diyesim geldi Allah gölünü hoş tutanlarla karşılaştırsınBende gögüslerde ağrı vardı hastalanmadan 10 gün önce kasıklarıma hafşf kramplar giriyordu bide 3 4 kez bulantı tiksinme oldu mesela köfteye bayılıyorm ama artk kokusuna bile dayanamıyorum bunlar şüphelenilendirdi lakin testlerim negatifti hch testim negatif hep ama kanntwstş verdm 1 29 çktı yşne negatif bende regl kadar bekledim yaklaşık 3 4 gün önce olurdum olamadm dn test yptö ama çizgş görmedm bugun 2 idrarla yptö şoke olsm ya testler de skıntı var ya benm hormonda yanlış hep negatif çıkan biriydşm ilk kez pozitif f gördm bakalm kan testi vermeden yşnede güvenip havaya uçmak istemiyorm
cidden mi ne güzel maşaALLAH ikinizedeAnnem test yaptı 45 yaşında çift çizgi çıktı 4 yaşındada kardeşim var bendede bugun çktı ahaha annemle bir doğrucaz babam napcak acaba
Yaaa inşallah aminnn teşekkür ederimAnladım canım bence tahminim 20 üzeri çıkar renginden ihtimalle diyorum o nedenle endişe etme endişe çok etkiliyor bebeği oyyy. Ne güzel yaaa sağlıkla doğsun pamuk gibi kızın olursa bu lafımı da hatırla birden pamuk kızın diyesim geldi Allah gölünü hoş tutanlarla karşılaştırsın
Anladım canım bence tahminim 20 üzeri çıkar renginden ihtimalle diyorum o nedenle endişe etme endişe çok etkiliyor bebeği oyyy. Ne güzel yaaa sağlıkla doğsun pamuk gibi kızın olursa bu lafımı da hatırla birden pamuk kızın diyesim geldi Allah gölünü hoş tutanlarla karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?