- 10 Nisan 2016
- 8.857
- 12.946
- 248
- 37
Bugün yarın aslında ama dediğim gibi benim hep erken gelir canım.. sat 14 Aralık diye bat 14 Ocak dedim.. şuan akintilairm devam ediyor kasık ağrım bacağım filan ağrıdı çokKaç gün kaldı adete şimdi ben göremedim bir şey
Hahahaha bencrde bende şokeyimcidden mi ne güzel maşaALLAH ikinizedesağlıkla devam eder inşaALLAH bu baya değişik oldu ha
Slm 12.01. de yumurtlamışsınCanım benim testi de yorumlar mısın bat 25 ocak yumurtlama olmadı mı daha bu kadar gün sürer mi pik olması için
İnsallah bebişin seninledirBugün yarın aslında ama dediğim gibi benim hep erken gelir canım.. sat 14 Aralık diye bat 14 Ocak dedim.. şuan akintilairm devam ediyor kasık ağrım bacağım filan ağrıdı çok
Sanada rabbim nasip edicek inşallahhhçok güzel bir anne olacaksınAma bi an nasıl sevindim hayali bile guzel
Aminn canım, veririminşallaahhh bebegım inşallaahhh, bır mınnos popus ıcın gerekırse tum maasımı harcarım saglıkla olsunda.
ınsallaah sende bu ay pozıtıf gorursun ALLAHIM nasıp etsın, mutlaka haber ver canım
İnşallah kuzumİnşallah daha da koyulasir
İnshallah canım.. haftasonu sabah ilk idrarla yapicammm. Bu testi akşam yapmıştım.. ara idrarla çıkmayabilir.. birde errkende olmuş olabilir.. zaten erken gebelik testi de degilİnsallah bebişin seninledirTeste yansımamıstır daha
Aynen cumartesiyi bekle bence gelmezse eğer adet garanti olur en azından. Ben dayanamadım 11.-12. Günler yaptım ama tabi negatifti adet gelene kadar umut var tabi orası ayrıİnshallah canım.. haftasonu sabah ilk idrarla yapicammm. Bu testi akşam yapmıştım.. ara idrarla çıkmayabilir.. birde errkende olmuş olabilir.. zaten erken gebelik testi de degil
Ben bu işleri hiç anlamadım 8-10gün önce öğreneni okudum belki adet günlerini tam bilmedikleri için öyle zannediyolar ben de bi umut test yapmış bulundum ve negatif sonuç aldım tabiki.Önümüzdeki günlerde tekrarlarım belki beklerim hiç bilmiyorum çok çabuk etkileniyorum herşeyden.İyi bişey olunca bi belirti zannettiğim şeyler gözlemleyince bebeğim olmuş gibi seviniyorum kötü bişey öğrendiğimde Ya da bu bende hiç yok dediğimde gözlerimde yaşlarla geziyorum.Sabırsızım zaten.Sıkıştım kaldım bu meseleye resmen bu ayı yaşamadım diyebilirim.Bata 7 gün varsa yumurtlama 7 gün önceydi yani? Yerleşme yumurtlamanın 10. Gününe kadar devam edebiliyor. Belki bugün yarın daha yerleşme yeni olacak. Daha kanda bile gebelik gözükmez. Çok erken test yapmışsınız. Prolaktin hormonunuz gayet normal bir anda süt çıkacak kadar yükselmiş olamaz. Gebelik belirtisi bence. Yerleşme olduktan iki gün sonra hcg salgılanır ve kanda görülür ama idrarda görülmesi için iki günün daha geçmesi lazım. 4 gün bekleyip tekrar test yapabilirsiniz. Hormon değerleriniz gebelik için oldukça ideal maşaAllah diyeyim
Doktorumla görüştüm bu gün sıkma oranı buranı bi dur dediCanim yillar once benimde başıma geldi ama ben sabah uyandığımda atletimi lekeli görmüştüm. Bekardim o zaman anlam vermedim. Bir iki gün sonra yine aynı sekildeydi. Sanirim gece uzerine yatınca oluyordu. Sonra bir daha olmadı. Prolaktin değeriyle ilgili diye düşünmüştüm. Kotu bir renk veya konuda değilse bu kadar kaygılanma. Duygusal bile olabiliyor. Beyin boyle birsey.
Biliyorum çok erken öğrenenler de var ama herkes aynı değil işte. Ben de onlara bakarak erkenden kan testi verdim sonra kendime çok kıZdım.Ben bu işleri hiç anlamadım 8-10gün önce öğreneni okudum belki adet günlerini tam bilmedikleri için öyle zannediyolar ben de bi umut test yapmış bulundum ve negatif sonuç aldım tabiki.Önümüzdeki günlerde tekrarlarım belki beklerim hiç bilmiyorum çok çabuk etkileniyorum herşeyden.İyi bişey olunca bi belirti zannettiğim şeyler gözlemleyince bebeğim olmuş gibi seviniyorum kötü bişey öğrendiğimde Ya da bu bende hiç yok dediğimde gözlerimde yaşlarla geziyorum.Sabırsızım zaten.Sıkıştım kaldım bu meseleye resmen bu ayı yaşamadım diyebilirim.
Gebelikle ilgili olup olmadığını araştırdım ama bulduğum sonuçlar 8.hafta itibarı ile ilgili en erken.Benim daha bata 1 hafta var yani onunla ilgili değil belli ki bu mesele.Doktorum genel cerrahiye başvurabilirsin ama önemli bişey olduğunu zannetmiyorum dedi bilmiyorum önümüzdeki günlerde bu durumu gözlemlemeye devam edersem bi doktora görünücem.Çok teşekkür ederimAralarda bişey yazıldı mı kaçırdım ama gebelikte olabilir başka bişey de olabilir, benim de kardeşimin göğsünden kan gelmiş, o da korkuyla hastaneye gitmiş bir bakmışlar ki hamile, sizinki süt gibi bişey herhalde inşallah hamilelik belirtisidirDeğilse de zaten dr a gidersiniz çok geçmiş olsun
Hayırlı olsun canım nasıl değerlendirdin takviye kullandın mi bizi bilgilendirir.misinSonundaHep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle
Sağolasın canım evet takviye kullandım yumurta kalitesi için gynosıtol ismi rabbimin bunu vesile kıldığını düşünüyorum canım tavsiye ederim içerisinde folik asitte mevcut araştırabilirsin ilk düzenli kullandığım ay oldu hemde diğer aylar çok aksatmıştım bu ay devamlı kullandımHayırlı olsun canım nasıl değerlendirdin takviye kullandın mi bizi bilgilendirir.misin
Sagolasin canım inşallah bu biraz son denememdi tutarsa tutar tutmazsa biraz araSanada rabbim nasip edicek inşallahhhçok güzel bir anne olacaksın
Benimde iğnenin 4. Günüydü acile gittiğimde mide bulantısından işin garip tarafı doktor reflü olabilir dedi ama bi daha o kadar tekrarlamadi 6. Günüm bugün hafif hafif var. Igne de hcg içeriyor ya o yüzden mi oldu acaba dedim ama ilk kullanisim degil böyle ilk kez başıma geldiKızlar bende de iğrenç bi mide bulantısı var dalgalanıyo sanki içim. İğnenin 10.günü bugün
Maşallah canım çok sevindim saglikla ilerlesin inositol çok faydalıymış evet ben de düzensiz kullandım bir ay gynopol bir ay prowomen bu ay kimyasal oldu benim doktorum yeniden gynopol önerdi insulin direnci olduğu için senin önerisinin içeriğini de bi arastirayim çok sağ olSağolasın canım evet takviye kullandım yumurta kalitesi için gynosıtol ismi rabbimin bunu vesile kıldığını düşünüyorum canım tavsiye ederim içerisinde folik asitte mevcut araştırabilirsin ilk düzenli kullandığım ay oldu hemde diğer aylar çok aksatmıştım bu ay devamlı kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?