Pko değil ama hafif yumurta tembelliğim var kullanabilir miyim acabaSağolasın canım evet takviye kullandım yumurta kalitesi için gynosıtol ismi rabbimin bunu vesile kıldığını düşünüyorum canım tavsiye ederim içerisinde folik asitte mevcut araştırabilirsin ilk düzenli kullandığım ay oldu hemde diğer aylar çok aksatmıştım bu ay devamlı kullandım
Dilos bende de pko yok ama insulin direnci var o da tembellik yapıyormuş doktor bana onun için önerdi bana önerdiği gynopol bunun da içeriğinde inositol var 2000mg farklı vitaminler ve folik asit var ben daha önce bir ay kullandım yumurta takibi yaptık 21 mm yumurtam olmuştu hamile kalamadım ama olsun devam etseydim belki daha iyi olurdu sinirle her şeyi bırakma.huyum varPko değil ama hafif yumurta tembelliğim var kullanabilir miyim acaba
Bi bekle gelsin hemen ne o öyle gelirse tama ama gelmeden deme öyle lütfen belli olmaz benim ilk gebelik ye erken gebelik testini bat gününden 8 gün sonra yapmışım anca çıkmış bekle regli olursan napalım olmazsan ne güzel işteBen elendim sanırım bu ayda aşırı adet olacakmışım gibi kasık ağrım var. Başkada bir şeyim kalmadı. Yarına gelir sanırım
Bi kaç gündür var ama bugün yerimden bile zor kalktım gribim bi yandan belki ondandırBenimde iğnenin 4. Günüydü acile gittiğimde mide bulantısından işin garip tarafı doktor reflü olabilir dedi ama bi daha o kadar tekrarlamadi 6. Günüm bugün hafif hafif var. Igne de hcg içeriyor ya o yüzden mi oldu acaba dedim ama ilk kullanisim degil böyle ilk kez başıma geldi
Senin ne zamandır oluyo yoksa sadece bugün mü başladı
Hemen gidin bence sağlıklı bir gebelik mi diye iki günde bir kan verinKızlar BATA daha 5 gün var . Dün testte çift çizgi gördüm . Kan vermeye ne zaman gitmeliyim sizce ?
Canım benimde hormonlarda sıkıntı yok şeker de normal çıkıyor ama galiba bende de insülin direnci olabilir. Bu ay da olmazsa doktora gidicem, aslında bu ay gidecektim aşılama tutmayınca geçen ay üzüntüden bisey yapasım gelmedi. Biraz kilom var ondan şüpheleniyorum insülin direncinden, doktor da hiç baktir falan demedi yönlendirmedi kendisi daha kilolu olduğu için bana kilon yok diyorDilos bende de pko yok ama insulin direnci var o da tembellik yapıyormuş doktor bana onun için önerdi bana önerdiği gynopol bunun da içeriğinde inositol var 2000mg farklı vitaminler ve folik asit var ben daha önce bir ay kullandım yumurta takibi yaptık 21 mm yumurtam olmuştu hamile kalamadım ama olsun devam etseydim belki daha iyi olurdu sinirle her şeyi bırakma.huyum vargeçen ay da bölük porcuk prowomen kullandım onun da içinde inositol var çift çizgi gördüm ama kimyasal oldu, bu ay gynopol alicam tekrar düzenli kullanıcam doktorum önerdi ari sütü bal polen propolis de kullanıyorum ayrı ayrı
Kullanabilirsin canım gönül rahatlığıyla takviye bu vitamin gibi düşün bitkisel yada ilaç değil yumurta kaliteni arttırırPko değil ama hafif yumurta tembelliğim var kullanabilir miyim acaba
O da olabilir mideni üşütmüs olabilirsin daha önce hiç iğnenin etkisi ne zaman geçiyor diye baktın mı testten. Benim 8. Gün siliniyor ama döllenme tarihi için iğne gününü saymaman gerekiyorBi kaç gündür var ama bugün yerimden bile zor kalktım gribim bi yandan belki ondandır
Araştır canım ilk düzenli kullanmamda oldu vesile oldu benceMaşallah canım çok sevindim saglikla ilerlesin inositol çok faydalıymış evet ben de düzensiz kullandım bir ay gynopol bir ay prowomen bu ay kimyasal oldu benim doktorum yeniden gynopol önerdi insulin direnci olduğu için senin önerisinin içeriğini de bi arastirayim çok sağ ol
Bence hemen yap canım 6 gün kala öğrendim ben . Kasık ağrısı ve ağızda tat değişimi ve sivilceleray yine bir sürü hamile var maşallah hepinize nazar değmesin bizlere de nasip olsun maşallah çok çok sevindim inanın hepinize ama mesajları okurken belirtileri göremedim
Lütfen lütfen rica ediyorum hamiş arkadaşlar belirti ve bat kaç gün kala ögrendiniz yazarmısınız
eminim yazmışsınızdır da çalışırken takip zor oluyo
2 gün kaldı bata korkuyorum test yapamıyorum
Daha önce inofolic combi kullandım 2 3 ay o ara eşim olmadığı için doktora yumurta takibine gitmedim sonra aşılama oldu ama tutmadı maalesef. Hormonlar düzgün biraz kilom var belki insülin direncinden de yumurta tembelliği olabilir. Hiç ikiden fazla yumurtam gelişmiyor zaten genelde de tek o da biraz zor büyüyorKullanabilirsin canım gönül rahatlığıyla takviye bu vitamin gibi düşün bitkisel yada ilaç değil yumurta kaliteni arttırır
Benim kimyasala dönen gebeliğim öncesi Olmuştu gebelik belirtisi oluyor hafif satı su olmasından korkan enfeksiyon baya sarı olunca oluyor bu muhtemelen östrojen seviyesi yükselir gebelik başında oda bu akıntıyı yapar bence o akıntı bu akıntı kolay gelsinKızlar adetim 15 inde gelecek az önce beyaz yumurta akıyla birlikte hafif sarımsı akıntı geldi bu ya adet öncesi gelen ya gebelik yada enfeksiyonu işaret ediyor aklımdaki soru sizede sormak istediğim soru adeti gelenler gördü mü hamile arkadaşlar ne zaman başladı enfeksiyona dahil hiç bir ağrım sızım yok ne iliskide ne de başka günlerde yardımcı olursanız sevinirim
Bu arada 2 ay arı sütü 1 ayda arı sütü propolis polen bal karışımı tükettim aşilamadan önce sonra bi daha da elim gitmediDilos bende de pko yok ama insulin direnci var o da tembellik yapıyormuş doktor bana onun için önerdi bana önerdiği gynopol bunun da içeriğinde inositol var 2000mg farklı vitaminler ve folik asit var ben daha önce bir ay kullandım yumurta takibi yaptık 21 mm yumurtam olmuştu hamile kalamadım ama olsun devam etseydim belki daha iyi olurdu sinirle her şeyi bırakma.huyum vargeçen ay da bölük porcuk prowomen kullandım onun da içinde inositol var çift çizgi gördüm ama kimyasal oldu, bu ay gynopol alicam tekrar düzenli kullanıcam doktorum önerdi ari sütü bal polen propolis de kullanıyorum ayrı ayrı
İğnenin içeriğinde reflü gibi bir yan etki varmı bulantı kusma hissi galan internetten bakıp prospektüs ten oku bi bence neden bu yaşanıyor de ile görüşün sağlık sonuçtaBenimde iğnenin 4. Günüydü acile gittiğimde mide bulantısından işin garip tarafı doktor reflü olabilir dedi ama bi daha o kadar tekrarlamadi 6. Günüm bugün hafif hafif var. Igne de hcg içeriyor ya o yüzden mi oldu acaba dedim ama ilk kullanisim degil böyle ilk kez başıma geldi
Senin ne zamandır oluyo yoksa sadece bugün mü başladı
Reflu olduğundan bile emin olamadım ki daha önce de 2 3 kez catlatma iğnesi kullandım hiç böyle bisey yaşamadımİğnenin içeriğinde reflü gibi bir yan etki varmı bulantı kusma hissi galan internetten bakıp prospektüs ten oku bi bence neden bu yaşanıyor de ile görüşün sağlık sonuçta
Deneyeceğim canım fikirlerin için çok teşekkür ederimcanımm onu gorev gıbı gormemeye calıs yanı hadı yapalım bu sefer bebek gelecek gıbı dusunme, ıstedgıın ıcın arzuladıgın ıcın olması daha güzel ve heyecanlı.
dedıklerı gıbı mum, guzel kokular, bır fılm battanıye altında mıss gıbı meyve ceerezzz. sonrası gelır zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?