Sağlıkla ilerlesin çok mutlu oldum canim bat ne zamandı seninSonundaHep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle
Ahamm da aynı benim çizgiden bu testler bizimle alay ediyirrrKızlar ilk 3 dk da çıktı sizce durum nedir ?
Eki Görüntüle 2987625 Eki Görüntüle 2987626 Eki Görüntüle 2987627
Aynı benim gibisin canım boy kilo aynı valla ne alıyorum ne veriyorum ben de direncim 9civarıydı daha önce, geçen ay 13 çıktıCanım benimde hormonlarda sıkıntı yok şeker de normal çıkıyor ama galiba bende de insülin direnci olabilir. Bu ay da olmazsa doktora gidicem, aslında bu ay gidecektim aşılama tutmayınca geçen ay üzüntüden bisey yapasım gelmedi. Biraz kilom var ondan şüpheleniyorum insülin direncinden, doktor da hiç baktir falan demedi yönlendirmedi kendisi daha kilolu olduğu için bana kilon yok diyor168 170 arası 70 kilo civarındayim Bayadır tartilmadim
Ama bu kez kafama koydum gidicem dahileyeden baktiriyoruz dimi canım değerlere
Çok sağol canım konuşmayı deneyim ben bi en iyisiEşinle değerlendirme yapmayacağız bir günü bunu konuş söylememesini anlat zaten uygun bir durum da değildir bence seni anlayacaktır ama değerlendirme yapmadığınız bir gün olsun bir kaç gün de yapmayın diyet gibi düşün önce kendini hazırla madem isteksizsin sonra zaten onlar istiyorbende çok bildiğimden değil tahminen empati yapıyorum ben olsam ne isterdim sakin olmak için aklıma bebek gelmemesi için diye düşününce buluyorum
olabılır ama bunu dr unuza bıldırındeReflu olduğundan bile emin olamadım ki daha önce de 2 3 kez catlatma iğnesi kullandım hiç böyle bisey yaşamadım
Ama o gün acı tükettim o da tetikledi herhalde nasıl yanıyordu yemek borum, boğazımda aşırı tahriş oldu
Hem iğnenin etkisi hemde aci falan mı tetikledi diyorum
Kuzum karışım değil de ayrı ayrı her sabah tüketiyorum ya iste hem bağışıklık hem dogurganlik için ne duyduysak yapıyoruz valla bi yerden bi vesile olur diyeBu arada 2 ay arı sütü 1 ayda arı sütü propolis polen bal karışımı tükettim aşilamadan önce sonra bi daha da elim gitmedi
Yaa teşekkür ederiim ne güzel rahatlattın öyleBi bekle gelsin hemen ne o öyle gelirse tama ama gelmeden deme öyle lütfen belli olmaz benim ilk gebelik ye erken gebelik testini bat gününden 8 gün sonra yapmışım anca çıkmış bekle regli olursan napalım olmazsan ne güzel işte️
Eşimin maneviyatı çok yüksek ve sürekli dua ediyor. Mesela ortalıkta olmuyor nerde diye bakarken dua ederken görüyorum. Baya yorulduk 3 yılda bu da bizi psikolojik olarak etkiledi malesef canımNeden amin diyor ilk defa duyuyorum boyle bi şey :)
amin canım insallah bak bende sana eslık edıyorum aynı durumumuz bekleyecegız yalnız degılsın en azından bunu bıl :)Yaa teşekkür ederiim ne güzel rahatlattın öylehaklısın canım da insan düşünmeden edemiyor ki ne biliyim umudumuzu taze tutmakta fayda var tabi inşallah Rabbim o gücü o umudu ve sonunda ki güzel haberi almayı hepimize nasip etsin
Allah razı olsun canım iyi geldinamin canım insallah bak bende sana eslık edıyorum aynı durumumuz bekleyecegız yalnız degılsın en azından bunu bıl :)
ozman bunu ona onun lısanında soylemelısın bak dusun kı dua edınce duanın yerı zmanı olmaz ama mahremı olur de.kalbınden dıle bende kalbımden dıleyım seslı dılemeyelım meleklerın duydugunu Rabbımde duyar onların duymadıgını sesı cıkmayınınkınıde duyar de gercekten zor bır surec Allah yardımcın olsun.esınınde senınde duanız kabul olsunEşimin maneviyatı çok yüksek ve sürekli dua ediyor. Mesela ortalıkta olmuyor nerde diye bakarken dua ederken görüyorum. Baya yorulduk 3 yılda bu da bizi psikolojik olarak etkiledi malesef canım
Anladım canım teşekkür ederimBenim kimyasala dönen gebeliğim öncesi Olmuştu gebelik belirtisi oluyor hafif satı su olmasından korkan enfeksiyon baya sarı olunca oluyor bu muhtemelen östrojen seviyesi yükselir gebelik başında oda bu akıntıyı yapar bence o akıntı bu akıntı kolay gelsin
senden de Allah razı olsunAllah razı olsun canım iyi geldin
İşte benim doktor hafif yumurta tembelliği var dedi ama ne kendisi tahlil yaptı ne beni yönlendirdi bi senedirAynı benim gibisin canım boy kilo aynı valla ne alıyorum ne veriyorum ben de direncim 9civarıydı daha önce, geçen ay 13 çıktı
Sağlık ocağı dahiliye hatta kadın doğumcular bile istiyor canım söylediğinde yaparlar, ben en son sağlık ocağında yaptirip kadın doğuma sordum yumurta kalitesini etkiledigini tembellik yapabileceğini söyledi ilaç vermedi ama diyet egzersiz bi de gynopolu onerdi inositol dirence de yumurta kalitesine de iyi gelir dedi
Ne demek rast gelsinDeneyeceğim canım fikirlerin için çok teşekkür ederim
Bildiricem canım aklımda adeti bekliyorum bakalım tutmazsa doktor doktor gezicez artıkolabılır ama bunu dr unuza bıldırınde
kızlar bende 2,5 senedir deniyorum olmadı. rabbim hayırlısını nasip etsin. beklemedeyiz. umudumuzu yitirmeyelim. birde benim evde sürekli bizi sıkıştıran birde paşa var. kardeş ne zaman olacak diye.Allah razı olsun canım iyi geldin
Aynen canım bende ağustos gibi falan duymuştum tüp bebek doktorlarının bile onerdigini 2 ay arı sütünü kullandım o zaman deneme fırsatım yoktu sonra aşılama olacağım ayda karışım olarak kullandım bi yandan da inofolic combi kullanıyordum 3 ay düzenli yine tutmadıKuzum karışım değil de ayrı ayrı her sabah tüketiyorum ya iste hem bağışıklık hem dogurganlik için ne duyduysak yapıyoruz valla bi yerden bi vesile olur diye
Oy maşşallah Rabbim sana hayırlı bir evlat onada bir ömür dost gibi olcağı kardeş nasip etsinkızlar bende 2,5 senedir deniyorum olmadı. rabbim hayırlısını nasip etsin. beklemedeyiz. umudumuzu yitirmeyelim. birde benim evde sürekli bizi sıkıştıran birde paşa var. kardeş ne zaman olacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?