Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıkla ilerlesin çok mutlu oldum canim bat ne zamandı senin
Ahamm da aynı benim çizgiden bu testler bizimle alay ediyirrr hayırlı olsun canim kan ver bakalım ne var ne yok icerde

Aynı benim gibisin canım boy kilo aynı valla ne alıyorum ne veriyorum ben de direncim 9civarıydı daha önce, geçen ay 13 çıktı
Sağlık ocağı dahiliye hatta kadın doğumcular bile istiyor canım söylediğinde yaparlar, ben en son sağlık ocağında yaptirip kadın doğuma sordum yumurta kalitesini etkiledigini tembellik yapabileceğini söyledi ilaç vermedi ama diyet egzersiz bi de gynopolu onerdi inositol dirence de yumurta kalitesine de iyi gelir dedi

Yaaa kızlar bir kaç saat yoktum neler olmuş öyle hepsimi okuyamadım bana bilgi verin nolur kim kiminle nerede şaka şaka kimler hamile kimlerin kırmızısı geldi

Çok sağol canım konuşmayı deneyim ben bi en iyisi

olabılır ama bunu dr unuza bıldırınde

Bu arada 2 ay arı sütü 1 ayda arı sütü propolis polen bal karışımı tükettim aşilamadan önce sonra bi daha da elim gitmedi
Kuzum karışım değil de ayrı ayrı her sabah tüketiyorum ya iste hem bağışıklık hem dogurganlik için ne duyduysak yapıyoruz valla bi yerden bi vesile olur diye

Yaa teşekkür ederiim ne güzel rahatlattın öyle haklısın canım da insan düşünmeden edemiyor ki ne biliyim umudumuzu taze tutmakta fayda var tabi inşallah Rabbim o gücü o umudu ve sonunda ki güzel haberi almayı hepimize nasip etsin

Neden amin diyor ilk defa duyuyorum boyle bi şey :)
Eşimin maneviyatı çok yüksek ve sürekli dua ediyor. Mesela ortalıkta olmuyor nerde diye bakarken dua ederken görüyorum. Baya yorulduk 3 yılda bu da bizi psikolojik olarak etkiledi malesef canım

amin canım insallah bak bende sana eslık edıyorum aynı durumumuz bekleyecegız yalnız degılsın en azından bunu bıl :)

Eşimin maneviyatı çok yüksek ve sürekli dua ediyor. Mesela ortalıkta olmuyor nerde diye bakarken dua ederken görüyorum. Baya yorulduk 3 yılda bu da bizi psikolojik olarak etkiledi malesef canım
ozman bunu ona onun lısanında soylemelısın bak dusun kı dua edınce duanın yerı zmanı olmaz ama mahremı olur de.kalbınden dıle bende kalbımden dıleyım seslı dılemeyelım meleklerın duydugunu Rabbımde duyar onların duymadıgını sesı cıkmayınınkınıde duyar de gercekten zor bır surec Allah yardımcın olsun.esınınde senınde duanız kabul olsun

Anladım canım teşekkür ederim

İşte benim doktor hafif yumurta tembelliği var dedi ama ne kendisi tahlil yaptı ne beni yönlendirdi bi senedir
1 buçuk senedir de olmuyor önümüzdeki 2 ay boşum yürüyüşe başlamayı da düşünüyorum belki faydası olur dahiliyeye gideyim bi de tutmazsa bu ay ona da anlatırım durumu

Kuzum karışım değil de ayrı ayrı her sabah tüketiyorum ya iste hem bağışıklık hem dogurganlik için ne duyduysak yapıyoruz valla bi yerden bi vesile olur diye
Aynen canım bende ağustos gibi falan duymuştum tüp bebek doktorlarının bile onerdigini 2 ay arı sütünü kullandım o zaman deneme fırsatım yoktu sonra aşılama olacağım ayda karışım olarak kullandım bi yandan da inofolic combi kullanıyordum 3 ay düzenli yine tutmadı
İnsan da ne yapacağını şaşırıyor artık

arkadaşlar benim doktorum bir tedavi uygulamadı hsg sonrası beklemedeyim şuan gebe olan arkadaşların özellikle ilaç falan anlamında değilde nelere dikkat ettiniz mesela yattınızmı saatlerce bacaklar dikildimi gün aşırımı ovulasyonmu????????

kızlar bende 2,5 senedir deniyorum olmadı. rabbim hayırlısını nasip etsin. beklemedeyiz. umudumuzu yitirmeyelim. birde benim evde sürekli bizi sıkıştıran birde paşa var. kardeş ne zaman olacak diye.
Oy maşşallah Rabbim sana hayırlı bir evlat onada bir ömür dost gibi olcağı kardeş nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…