- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
ŞimdiKızlar BATA daha 5 gün var . Dün testte çift çizgi gördüm . Kan vermeye ne zaman gitmeliyim sizce ?
koooooooşKızlar BATA daha 5 gün var . Dün testte çift çizgi gördüm . Kan vermeye ne zaman gitmeliyim sizce ?
Anladım şimdi canım tabi bu durum seni de strese sokuyor hepimiz zaten ilişki esnasinda aklımızdan uzaklastirmaya çalışmıyor muyuz bebek mevzusunu boyle olunca senin de stresin artıyordur bence konusmalisiniz bu durumu Allah gonlunuze göre versinEşimin maneviyatı çok yüksek ve sürekli dua ediyor. Mesela ortalıkta olmuyor nerde diye bakarken dua ederken görüyorum. Baya yorulduk 3 yılda bu da bizi psikolojik olarak etkiledi malesef canım
tşk ederim canım. inşallah hepimize nasip eder.Oy maşşallah Rabbim sana hayırlı bir evlat onada bir ömür dost gibi olcağı kardeş nasip etsin
Bir kere gittim bana burada yapmıyoruz demişlerdi . Ne demem gerekiyor gerçekten bilmiyorum yakoooooooş
hemen git bat tarihine kadar artışı takip et
acilde test yaparlar
Ay o tiplerde var ve bunu instagramda filan dalga konusu yapanlar. Acillik ne varmış sabahı bekleyemiyor muşuz. Belki yıllardır hasretle beklediği bir an sabahı bekleyemedi belki defalarca düşüğü var ilaç kullanması gerekiyor ilk öğrendiğinden beri. Bu konuda tamamen doktorla alakalı kimisi yapıyor kimisi yapmıyor.Bir kere gittim bana burada yapmıyoruz demişlerdi . Ne demem gerekiyor gerçekten bilmiyorum ya
8.günü test yapmıştım negatifti akşam baktığımda silik çizgi çıkmıştı sonradanO da olabilir mideni üşütmüs olabilirsin daha önce hiç iğnenin etkisi ne zaman geçiyor diye baktın mı testten. Benim 8. Gün siliniyor ama döllenme tarihi için iğne gününü saymaman gerekiyor
İnşallah ama güzel sebeptendir bulanti
Hakkında hayırlısı canım. Nezaman baktirmsitin bundan onceKızlar sonucum yine 12 çıktı ,çok tuhaf.. doktorum muhtemelen kimyasal olacak dedi
İnshaAllah bebiş yüzündendirKızlar bende de iğrenç bi mide bulantısı var dalgalanıyo sanki içim. İğnenin 10.günü bugün
Selam canım sonucun ne olduKızlar resmen regl ağrım var benim söküleceğim bi kaç güne sanırım. Elenmiş gibi hissediyorum şimdiden. Çok moralim bozuldu ama kırmızıyı görene kadar küçücük bi umudum var
2 gün önce, enteresan olan iki testinde sonucu 12.1 diğer kimyasallarda değer ya düştü ya yükseldi bu tuhafHakkında hayırlısı canım. Nezaman baktirmsitin bundan once
Senin de erken geçiyor o zaman iğne etkisi insallah bebistendir bulantı8.günü test yapmıştım negatifti akşam baktığımda silik çizgi çıkmıştı sonradan
Canım yanlışlıkla önceki testine bakmış olabilir misin iki deger de birebir ayni mı2 gün önce, enteresan olan iki testinde sonucu 12.1 diğer kimyasallarda değer ya düştü ya yükseldi bu tuhaf
Amin inşallah rabbim isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallahozman bunu ona onun lısanında soylemelısın bak dusun kı dua edınce duanın yerı zmanı olmaz ama mahremı olur de.kalbınden dıle bende kalbımden dıleyım seslı dılemeyelım meleklerın duydugunu Rabbımde duyar onların duymadıgını sesı cıkmayınınkınıde duyar de gercekten zor bır surec Allah yardımcın olsun.esınınde senınde duanız kabul olsun
Canım ben yazın evde happy walk videolarını yaptım birazda diyetle 4kilo vermiştim. İstersen bı baknİşte benim doktor hafif yumurta tembelliği var dedi ama ne kendisi tahlil yaptı ne beni yönlendirdi bi senedir
1 buçuk senedir de olmuyor önümüzdeki 2 ay boşum yürüyüşe başlamayı da düşünüyorum belki faydası olur dahiliyeye gideyim bi de tutmazsa bu ay ona da anlatırım durumu
Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallahAnladım şimdi canım tabi bu durum seni de strese sokuyor hepimiz zaten ilişki esnasinda aklımızdan uzaklastirmaya çalışmıyor muyuz bebek mevzusunu boyle olunca senin de stresin artıyordur bence konusmalisiniz bu durumu Allah gonlunuze göre versin
Tamam canım bakayimCanım ben yazın evde happy walk videolarını yaptım birazda diyetle 4kilo vermiştim. İstersen bı bakn
Ozmana inshallah dua edelim yükselsin düşmemesi de iyi birşey sonuçta2 gün önce, enteresan olan iki testinde sonucu 12.1 diğer kimyasallarda değer ya düştü ya yükseldi bu tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?