Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimin maneviyatı çok yüksek ve sürekli dua ediyor. Mesela ortalıkta olmuyor nerde diye bakarken dua ederken görüyorum. Baya yorulduk 3 yılda bu da bizi psikolojik olarak etkiledi malesef canım
Anladım şimdi canım tabi bu durum seni de strese sokuyor hepimiz zaten ilişki esnasinda aklımızdan uzaklastirmaya çalışmıyor muyuz bebek mevzusunu boyle olunca senin de stresin artıyordur bence konusmalisiniz bu durumu Allah gonlunuze göre versin

Bir kere gittim bana burada yapmıyoruz demişlerdi . Ne demem gerekiyor gerçekten bilmiyorum ya
Ay o tiplerde var ve bunu instagramda filan dalga konusu yapanlar. Acillik ne varmış sabahı bekleyemiyor muşuz. Belki yıllardır hasretle beklediği bir an sabahı bekleyemedi belki defalarca düşüğü var ilaç kullanması gerekiyor ilk öğrendiğinden beri. Bu konuda tamamen doktorla alakalı kimisi yapıyor kimisi yapmıyor.

8.günü test yapmıştım negatifti akşam baktığımda silik çizgi çıkmıştı sonradan

Bata 4 var geceden beri rahatsizim bu gün sağ kaşığına felaket bi ağrı girdi saniyelik geçti sonra şimdi ara ara sizliyo dün kabızlık sabah afedersiniz lavaboya çıkabildim ve şimdi şişkinlik hissediyorum sıkışma tarzında yine lavaboya kostüm bembeyaz parca gibi bi akintim oldu kasigim sızladı durdu test yanımda yok kızlar sizce bu belirti hamilelik olabilir mi adet sancısı çekmiyorum normalde 1 hafta önceden cekerdim

Amin inşallah rabbim isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah

Canım ben yazın evde happy walk videolarını yaptım birazda diyetle 4kilo vermiştim. İstersen bı bakn

Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Kıslar bu ay elendim ben adetim bitsin ovülasyon yapcam şimdiden alayım diyorum ..Sizce ne marka alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…