- 3 Kasım 2021
- 262
- 251
- 18
- 34
Aminn.sadece bir kez tahlil yaptırdım 3+6 da kan vermiştim 447 çıktı.sağlık ocağında ki doktor tekrar kan istemediDeğer artışları nasıldı , inşallah o adımları görmek te nasip olur
Kuzum hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Test epey koyu çıkmış adet sonrası kaçıncı gün yaptın?SonundaHep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle
Kesinlikle var tebriklerrrrKızlar ilk 3 dk da çıktı sizce durum nedir ?
Eki Görüntüle 2987625 Eki Görüntüle 2987626 Eki Görüntüle 2987627
Her yer sessiz, herkes uyuyor ve senin kahkahalar yankılanıyor.Benim ev sahibi de kapı komşum, biz de sabaha kadar uyumadığımızdan rahatsız olurlar diye diken üstündeyiz.
Gelince uyandırır inşallah, uyandırmazsa da akşam yakarım o mumları artık.
Geldi benimkiYandı mı mumlar
Ölem benBiraz müzik biraz masaj aromaterapik yağlar falan dene işte aklına geleni mutlaka vardır çıkartacak etken
Adet döngünüzün kaçıncı günü bugün?Kızlar ilk 3 dk da çıktı sizce durum nedir ?
Eki Görüntüle 2987625 Eki Görüntüle 2987626 Eki Görüntüle 2987627
Dün gece anladım ki bizim içimiz geçmiş bacımYeminle bu ben yaahemde 1 yılda
Napıyorsun var mı belirtilerHaydiii koççummm
Sakin ol şampiyon sakiiiiin saat gelmedi henüz gece kuşuyuz biz ben anladım olayı gece burda yaz çiz derken kocaya selam yok dimi bugün erken yatıyorsunÖlem ben
İnnovita çok hassas çoğu kişi memnun ama yine seni yöneltmiş olmayayım..Kıslar bu ay elendim ben adetim bitsin ovülasyon yapcam şimdiden alayım diyorum ..Sizce ne marka alayım?
Misafirlikten geldim şimdi araçta dik oturmaktan belim çatlıyor şu an hemen yattım. Çok mesaj birikmiş okuyamadım ne yazmışlar anam bu kadarNapıyorsun var mı belirtiler
HahahahaSakin ol şampiyon sakiiiiin saat gelmedi henüz gece kuşuyuz biz ben anladım olayı gece burda yaz çiz derken kocaya selam yok dimi bugün erken yatıyorsun
MashaAllah tebrik ederimmm.. İnshaAllah sağ salim kucağına da alırsinSonundaHep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle
Ayy çok sevindim maşallah canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSonundaHep diyordum buraya birgün gebelik haberimi verip listeye girermiyim diye 2.5 sene oldu çok duyguluyum rabbime şükür olsunki bu defa oldu ❤ Kimse umudunu yitirmesin ben ilaçsız adet bile olamıyordum pco var yumurtlamam bile doktor kontrolünde oluyordu rabbim en güzel zamanda nasip ediyor arkadaşlar yeterki inanın sabredin vazgeçmeyin rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün bu sevinçle
Birgebeningünlüğü tek geçerim çat diye çıkıyorKıslar bu ay elendim ben adetim bitsin ovülasyon yapcam şimdiden alayım diyorum ..Sizce ne marka alayım?
Hemen anladım belinde ağrımışmış tok dik oturdum arabada falan bahanen hazır yemezler o mum yanacak bu geceHahahahadimi erken basladim bekleyim geceyi
HahahaahSabah 5.30 sularında açılış çalışması yapılmıştır, vatana millete hayırlı uğurlu olsun.@Nasipolsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?